preload

Pallas ijswit

De witte keuken is nog altijd de meest gekozen keuken in Nederlandse huishoudens. Maar wist je dat er naast verschillende witte kasten ook witte werkbladen en accessoires te verkrijgen zijn? Deze Pallas ijswit is volledig wit: van kast tot werkblad tot kraan. Het is een keuken met een design uitstraling, maar voor een betaalbare prijs. Door het gebruik van LED verlichting, springt de keuken er nog meer uit in jouw interieur. 

De keuken is ontworpen in een functionele hoekopstelling en ingericht volgens de vijf keukenzones. Door middel van de brede lades is er erg veel opbergruimte beschikbaar. Ook onder de spoelkast is door middels van lades extra opbergruimte gecreëerd.

Omdat het materiaal van het werkblad doorloopt als achterwand, is dit ook in de prijs meeberekend. Benieuwd naar de prijs van de keuken met- en zonder achterwand in uw eigen keukenruimte? We helpen u graag verder in een van onze winkels. Klik hier om een ontwerpafspraak te maken.   

*Kleuren kunnen afwijken van de werkelijke situatie. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.

Ontwerp je keuken

Keuken kleurenconfigurator

<

Kies jouw front kleur

Kies jouw werkblad kleur

Kies jouw wand kleur

Beschikbaar in de volgende kleuren

Pallas - IJswit

Pallas - IJswit

Pallas - Crème Vanille

Pallas - Crème Vanille

Pallas - Leem

Pallas - Leem

Pallas - Magnolia

Pallas - Magnolia

Pallas - Kashmir

Pallas - Kashmir

Pallas - Wit

Pallas - Wit

Pallas ijswit in detail

Pallas - IJswit

Pallas - IJswit

I003 Stretto

I003 Stretto

Kunststof - Ice Cream

Kunststof - Ice Cream

Spoelbak en kraan

Spoelbak en kraan

Gaskookplaat

Gaskookplaat

Kast met voorraadlade

Kast met voorraadlade

De Bruynzeel keuken voor jou

Bij de aankoop van een nieuwe keuken komen veel keuzes kijken. We willen je dan ook van voldoende keukeninspiratie en informatie voorzien om tot de juiste keuze te komen. Deze inspiratie en informatie vind je overal op onze website en in onze winkels verspreid door heel Nederland. Daarnaast voorzien onze aankoopadviseurs je vrijblijvend van uitgebreid keukenadvies en helpen ze je bij het maken van de juiste keuze. Maar ook na de aankoop van jouw keuken zijn we er voor jou. Zo zorgen we voor de juiste voorbereiding voor het plaatsen van de keuken en produceren we onze keukens zelf in onze eigen fabriek in Bergen op Zoom. Hierdoor blijven we constant zicht houden op de kwaliteit en het proces van de keuken. Na levering en montage, zorgen we voor een uitgebreide instructie over het gebruik van de keuken. En ook daarna blijven we betrokken, want jouw keuken moet blijven werken. Op onze keukens krijg je dan ook 10 jaar fabrieksgarantie. Lees meer over ons proces.

Ons proces

Werkwijze Bruynzeel Keukens. 

 

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.