Keuken Pallas ijswit
Keuken Pallas ijswit
Keuken Pallas ijswit
Keuken Pallas ijswit
Laat je vrijblijvend adviseren

Pallas ijswit

  • Verkrijgbaar in iedere opstelling
  • In meerdere kleuren beschikbaar
  • Kies de apparatuur en accessoires die bij jou passen
Laat je vrijblijvend adviseren

De witte keuken is nog altijd de meest gekozen keuken in Nederlandse huishoudens. Maar wist je dat er naast verschillende witte kasten ook witte werkbladen en accessoires te verkrijgen zijn? Deze Pallas ijswit is volledig wit: van kast tot werkblad tot kraan. Het is een keuken met een design uitstraling, maar voor een betaalbare prijs. Door het gebruik van LED verlichting, springt de keuken er nog meer uit in jouw interieur. 

De keuken is ontworpen in een functionele hoekopstelling en ingericht volgens de vijf keukenzones. Door middel van de brede lades is er erg veel opbergruimte beschikbaar. Ook onder de spoelkast is door middels van lades extra opbergruimte gecreëerd.

Omdat het materiaal van het werkblad doorloopt als achterwand, is dit ook in de prijs meeberekend. Benieuwd naar de prijs van de keuken met- en zonder achterwand in uw eigen keukenruimte? We helpen u graag verder in een van onze winkels. Klik hier om een ontwerpafspraak te maken.   

*Kleuren kunnen afwijken van de werkelijke situatie. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.

Keuken kleurenconfigurator

<

Kies jouw front kleur

Kies jouw werkblad kleur

Kies jouw wand kleur

Beschikbaar in de volgende kleuren

Keuken Pallas - IJswit

Pallas - IJswit

Keuken Pallas - Crème Vanille

Pallas - Crème Vanille

Keuken Pallas - Leem

Pallas - Leem

Keuken Pallas - Magnolia

Pallas - Magnolia

Keuken Pallas - Kashmir

Pallas - Kashmir

Keuken Pallas - Wit

Pallas - Wit

Pallas ijswit in detail

Keuken Pallas - IJswit

Pallas - IJswit

Keuken I003 Stretto

I003 Stretto

Keuken Kunststof - Ice Cream

Kunststof - Ice Cream

Keuken Spoelbak en kraan

Spoelbak en kraan

Keuken Gaskookplaat

Gaskookplaat

Keuken Kast met voorraadlade

Kast met voorraadlade

Pallas ijswit apparatuur

Kleur in je keuken 

Wanneer het gaat om keukeninspiratie, is kleur een belangrijke factor. Ga jij voor een opvallende kleur in de keuken of kies je liever voor neutrale tinten? Ook op het gebied van kleur bieden we bij Bruynzeel Keukens vele mogelijkheden en achtergrondinformatie. We vertellen graag meer over de mogelijkheden op het gebied van de gekleurde keuken

De gehele Bruynzeel collectie is verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. Maar ook als je voorkeur uit gaat naar een specifieke kleur, heb je nog vele keuzemogelijkheden. Zo hebben we groene keukens in de kleuren: antiekgroen, olijfgroen, jaguargroen en varengroen. Maar ook een blauwe keuken kan op vele manieren worden ingevuld. Wat dacht je van nachtblauw of romantiekblauw? Zelfs zwarte keukens en grijze keukens zijn in vele uitstralingen verkrijgbaar. 

Bekijk de mogelijkheden door op een keukendeur van jouw voorkeur te klikken of bekijk onze kleurmogelijkheden in een winkel bij jou in de buurt.

Online, thuis en in de winkel.

Thuiskomen kan alleen op een plek waar je je thuis voelt. Die plek creëren wij. Samen met jou. Door naar jouw wensen te luisteren en met je mee te denken. Zo gaan we samen op zoek naar de keuken die helemaal past bij jouw leefsituatie, stijl en budget. En of je nu inspiratie wilt opdoen, op zoek bent naar gericht advies van een van onze aankoopadviseurs of juist lekker zelf aan de slag wilt gaan: alles is mogelijk!

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.