Matterhorn kashmir

 • Verkrijgbaar in iedere opstelling
 • In meerdere kleuren beschikbaar
 • Kies de apparatuur en accessoires die bij jou passen

Deze keuken is een echte eyecatcher die het zowel goed doet in een kleurrijk als een rustig interieur. Door de compacte, rechte opstelling is de keuken geschikt voor elk type keukenruimte. Daarnaast is er gebruik gemaakt van een variatie in kleuren en materialen. Zo zijn de deuren van de onderkasten in kashmir en ultramat. De hoge kast is voorzien van een Atlas kaderdeur in de kleur oud eiken grijs. Helemaal opvallend zijn de bovenkasten. Deze glaskasten zijn voorzien van rookglas, wat het samen met de donkere afzuigkap en het donkere werkblad tot een stoer geheel maakt. 

Er is ontzettend veel mogelijk op het gebied van kleuren en materialen? Benieuwd? Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze aankoopadviseurs. Samen gaan we op zoek naar de keuken die past bij jouw leefsituatie, ruimte en budget.

*Kleuren kunnen afwijken van de werkelijke situatie. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.             Ontwerp
      je keuken
                                                                
    


   

Beschikbaar in de volgende kleuren

Keuken Matterhorn - Grindgrijs

Matterhorn - Grindgrijs

Keuken Matterhorn - Kiezelwit

Matterhorn - Kiezelwit

Keuken Matterhorn - Leisteengrijs

Matterhorn - Leisteengrijs

Keuken Matterhorn - Kashmir

Matterhorn - Kashmir

Keuken Matterhorn - Rotsgrijs

Matterhorn - Rotsgrijs

Keuken Matterhorn - Wit

Matterhorn - Wit

Matterhorn kashmir in detail

Keuken Matterhorn - Kashmir

Matterhorn - Kashmir

Keuken Kunststof DecorTop - Cosmic

Kunststof DecorTop - Cosmic

Keuken D044 Pieza

D044 Pieza

Keuken Glaskast met smoke glas

Glaskast met smoke glas

Keuken Voorraadkast

Voorraadkast

Keuken Gas op glas

Gas op glas

Matterhorn kashmir apparatuur

Kleur in je keuken 

Wanneer het gaat om keukeninspiratie, is kleur een belangrijke factor. Ga jij voor een opvallende kleur in de keuken of kies je liever voor neutrale tinten? Ook op het gebied van kleur bieden we bij Bruynzeel Keukens vele mogelijkheden en achtergrondinformatie. We vertellen graag meer over de mogelijkheden op het gebied van de gekleurde keuken

De gehele Bruynzeel collectie is verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. Maar ook als je voorkeur uit gaat naar een specifieke kleur, heb je nog vele keuzemogelijkheden. Zo hebben we groene keukens in de kleuren: antiekgroen, olijfgroen, jaguargroen en varengroen. Maar ook een blauwe keuken kan op vele manieren worden ingevuld. Wat dacht je van nachtblauw of romantiekblauw? Zelfs zwarte keukens en grijze keukens zijn in vele uitstralingen verkrijgbaar. 

Bekijk de mogelijkheden door op een keukendeur van jouw voorkeur te klikken of bekijk onze kleurmogelijkheden in een winkel bij jou in de buurt.

Online, thuis en in de winkel.

Thuiskomen kan alleen op een plek waar je je thuis voelt. Die plek creëren wij. Samen met jou. Door naar jouw wensen te luisteren en met je mee te denken. Zo gaan we samen op zoek naar de keuken die helemaal past bij jouw leefsituatie, stijl en budget. En of je nu inspiratie wilt opdoen, op zoek bent naar gericht advies van een van onze aankoopadviseurs of juist lekker zelf aan de slag wilt gaan: alles is mogelijk!

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen. Kies hieronder hoe je verder wilt gaan. Deze keuze hoef je maar één keer te maken.