Inbouw en plafond units

Een inbouw/plafond unit moet onopvallend goed zijn. Onopvallend zodat zij eenvoudig opgaat in het design van de kasten. Hier geldt less is more. Door het weglaten van de bediening is het onder paneel strak.  De techniek moet goed zijn. De units zijn erg simpel te monteren en kunnen ten allen tijde aangesloten worden op strakke afvoerkanalen. Ze kunnen geleverd worden met verschillende soorten interne – en externe motoren. Als vanzelfsprekend kunnen de units ook functioneren met een plasma- of koolstoffilter en de lucht laten recirculeren in de keuken.

Afzuigkap wave


 

Keuken op maat

Elke keuken is uniek. De keukens die je op de website en in de winkels ziet, zijn bedoeld om jou zoveel mogelijk keuken inspiratie te bieden. Een keuken is wat ons betreft maatwerk: hij moet passen bij jouw stijl en leefsituatie, maar ook bij de beschikbare keukenruimte en het budget. In een vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek ontwerpen we een mooie én functionele keuken die past bij jou. Na afloop ontvang je een 3D keukenontwerp en transparante offerte van ons mee naar huis. Zien we jou binnenkort in een van onze winkels? Of maak je liever gebruik van onze online adviesmogelijkheid? Maak hier direct een afspraak. 

Vraag nu gratis ons splinternieuwe inspiratiemagazine Smaak aan! Het staat vol leuke artikelen, handige tips en de laatste trends. 

Klik hier om terug te gaan naar Wave

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.