preload

Ovens

Combineer onze keukenapparatuur tot een visuele eenheid

Onze inbouwapparatuur geeft u alle vrijheid om de apparaten in uw droomkeuken naar wens te combineren, zonder dat u compromissen hoeft te sluiten op bijvoorbeeld vormgeving. Ons strakke design maakt elke keuken tot één geheel. Zo combineert u alle iQ700 apparaten naadloos met elkaar. En doordat de hoogte van het bedieningspaneel van alle apparaten gelijk is, combineert u alle apparaten perfect horizontaal en verticaal. Combi-stoomoven boven, magnetron eronder, koffieautomaat of compacte bakoven ernaast. Welke apparaten u ook combineert, een Siemens keuken vormt altijd een perfect geheel. En om het geheel helemaal af te maken, kan de onderkant van de oven en de rand van de kast afgedekt worden met een afdekstrip.

Oven Siemens


Fascinerend vanaf de eerste indruk 

Alleen het beste is goed genoeg bij de studioLine ovens. De ovens kenmerken zich door vernieuwende toegepaste technologie, hoogwaardige materialen en uitmuntend vakmanschap. Dat is te zien, te voelen, en vooral: naar eigen wens te combineren.

De studioLine ovens zijn voorzien van hoogwaardige materialen. Zo zijn de ovens afgewerkt met blackSteel; een extra donkere versie van geborsteld RVS. Daarnaast zijn de ovens voorzien van een roestvrijstalen draaiknop en extra donkere ovendeur. De verschillende elementen zijn perfect op elkaar afgestemd en vormen een prachtig geheel.

Oven Siemens


Koken als een professional met de vacumeerlade en de sous-vide functie 

Koken als een professional was nog nooit zo gemakkelijk. Het studioLine assortiment is uitgebreid met een vacumeerlade. Met de vacumeerlade kunnen gerechten onder een vacuüm van 99% worden geseald. Vervolgens kunnen deze gerechten met de sous-vide functie in de stoomoven op lage temperatuur (tussen 50-95 graden) worden bereid. Hierdoor wordt een optimale verdeling van de warmte tijdens de bereiding behaald, zodat de smaak volledig tot zijn recht komt.

Oven Siemens


ActiveClean® pyrolyse: uw oven reinigt zichzelf

Het reinigingssysteem ActiveClean® klinkt bijna te mooi om waar te zijn: met één druk op de knop reinigt de oven zichzelf. Het automatische programma gebruikt hoge temperaturen om etensresten tot as te verbranden. U hoeft alleen maar een doekje door de ovenruimte te halen en u bent klaar. Ook heeft u geen dure of milieubelastende schoonmaakmiddelen meer nodig.

Maak een Moodboard

Maak al jouw keukeninspiratie en keuken ideeën visueel met een moodboard. Lees hier meer over het maken van en moodboard en ga meteen aan de slag.

Bekijk de keukencollectie

Elke keukenontwerp is uniek en gebaseerd op jouw wensen op het gebied van stijl, kleur, materiaal, keukenruimte en budget. Graag inspireren we jou met onze uitgebreide keukencollectie. Laat je inspireren door het aanbod en bespreek met een van onze ervaren aankoopadviseurs in de winkel welke elementen, keukendeuren, keukenapparatuur en accessoires je terug wilt zien in het ontwerp van jouw ideale keuken. 

Bekijk de collectie

Keuken op maat

Elke keuken is uniek. De keukens die je op de website en in de winkels ziet, zijn bedoeld om jou zoveel mogelijk keuken inspiratie te bieden. Een keuken is wat ons betreft maatwerk: hij moet passen bij jouw stijl en leefsituatie, maar ook bij de beschikbare keukenruimte en het budget. In een vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek ontwerpen we een mooie én functionele keuken die past bij jou. Na afloop ontvang je een 3D keukenontwerp en transparante offerte van ons mee naar huis. Zien we jou binnenkort in een van onze winkels? Of maak je liever gebruik van onze online adviesmogelijkheid? Maak hier direct een afspraak. 
 

Klik hier om terug te gaan naar Siemens

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen. Kies hieronder hoe je verder wilt gaan. Deze keuze hoef je maar één keer te maken.