Ovens - Opwarmen, bakken of stomen

Wanneer u alleen iets wilt opwarmen of een heerlijke ovenschotel wilt maken, Pelgrim biedt voor alle soorten bereidingen een oven of magnetron. Gaat u voor alleen opwarmen dan is de solo magnetron perfect voor u. Een combimagnetron biedt net iets meer opties: bakken én grillen. Zoekt u mogelijkheden om grote ovengerechten op verschillende niveaus te bakken dan bieden de ovens en ovens met magnetron-functie uitkomst. In een combi-stoomoven bereidt u uw gerechten op één van de gezondste manieren. 

Houdt u van uitgebreid koken? Van snel en gemakkelijk? Of juist van heel gezond en eigentijds? Met de unieke Pelgrim 3 in 1 oven kan het allemaal. Want die combineert een magnetron, een bakoven en een stoomoven in één. En dat is niet alleen slim, praktisch en ruimtebesparend, maar het scheelt ook in je portemonnee.

Insteekniveaus

Onze ovens hebben vier of vijf insteekniveaus, afhankelijk van de nismaat. U kunt dus op meerdere niveaus tegelijkertijd bakken. Maakt u veel gebruik van uw oven en moeten de bakplaten er vaak in en uit? Dan zorgen de telescoopgeleiders voor extra gebruikersgemak. Via deze soepel lopende geleiders kunt u de bakplaten volledig in- en uitschuiven zonder dat ze kantelen.

Insteekniveaus


Pyrolyse functie

Pyrolyse verandert het hardnekkigste vuil op hoge temperatuur (465-500˚C) in as. Daarna kunt u de binnenruimte eenvoudig reinigen met een vochtige doek. Deze functie is veilig, want de speciaal gelaagde deuren met 4 glaslagen zorgen ervoor dat de temperatuur aan de buitenkant nooit te hoog op loopt.

Uitneembare zijrekjes

Het kan zo simpel zijn: dankzij de snel uitneembare zijrekjes maakt u de oven van binnen veel makkelijker schoon.

Softclose ovendeur

Vrijwel alle Mooi Samen ovens zijn uitgerust met softclose. Laat u de deur los, dan vangt het softclose-systeem de deur op om vervolgens fluisterzacht te sluiten. 

Softclose


Koele ovendeur en uitneembare binnenruit 

Al onze ovens hebben een deur die koel blijft aan de buitenkant. De binnenruit is volledig glad en eenvoudig te reinigen. Ook is de binnenruit zonder gereedschap makkelijk uit te nemen voor een grondigere reiniging. 

Kernthermometer

Bereidt u regelmatig fijne stukken vlees zoals een rosbief en wilt u precies weten wanneer uw gerecht perfect is? Kies dan voor een oven met kernthermometer. U stelt dan vooraf een temperatuur in. De oven schakelt uit wanneer de ingestelde kerntemperatuur is bereikt.

kernthermometer


 

Maak een Moodboard

Maak al jouw keukeninspiratie en keuken ideeën visueel met een moodboard. Lees hier meer over het maken van en moodboard en ga meteen aan de slag.

Bekijk de keukencollectie

Elke keukenontwerp is uniek en gebaseerd op jouw wensen op het gebied van stijl, kleur, materiaal, keukenruimte en budget. Graag inspireren we jou met onze uitgebreide keukencollectie. Laat je inspireren door het aanbod en bespreek met een van onze ervaren aankoopadviseurs in de winkel welke elementen, keukendeuren, keukenapparatuur en accessoires je terug wilt zien in het ontwerp van jouw ideale keuken. 

Bekijk de collectie

Keuken op maat

Elke keuken is uniek. De keukens die je op de website en in de winkels ziet, zijn bedoeld om jou zoveel mogelijk keuken inspiratie te bieden. Een keuken is wat ons betreft maatwerk: hij moet passen bij jouw stijl en leefsituatie, maar ook bij de beschikbare keukenruimte en het budget. In een vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek ontwerpen we een mooie én functionele keuken die past bij jou. Na afloop ontvang je een 3D keukenontwerp en transparante offerte van ons mee naar huis. Zien we jou binnenkort in een van onze winkels? Of maak je liever gebruik van onze online adviesmogelijkheid? Maak hier direct een afspraak. 
 

Klik hier om terug te gaan naar Pelgrim

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.