Afzuigkappen - Blikvanger of onzichtbaar

Er zijn veel soorten afzuigkappen die de waterdamp en geuren die vrijkomen tijdens en na het koken afvoeren. Het kiezen van de juiste afzuigkap is afhankelijk van uw smaak en keukenopstelling. De breedte stemt u vaak af op de breedte van uw kookplaat. De indeling van de ruimte waarin de afzuigkap komt te hangen en uw kookgedrag zijn bovendien bepalend voor de afzuigcapaciteit; de afzuigkap moet er natuurlijk wel voor zorgen dat er geen etensgeurtjes blijven hangen. Kiest u een design afzuigkap die een blikvanger is in uw keuken of juist een inbouwunit die vrijwel onzichtbaar zijn werk doet; Pelgrim heeft ze allemaal.

Intensiefstand

Schakel deze stand in voor tijdelijk extra hoge afzuigcapaciteit. De afzuigkap schakelt vervolgens na bepaalde tijd automatisch weer uit. Handig als er bijvoorbeeld iets is aangebrand en de lucht snel ververst moet worden.

Afzuigkap


Naloopstand

De naloopstand is ideaal om de laatste kookdampen af te zuigen na het koken. Deze stand schakelt zichzelf na een bepaalde tijd automatisch uit, waarbij u het aantal minuten vaak ook nog kunt instellen.

Refresh

Deze functie zorgt ervoor dat de afzuigkap gedurende 12 uur, elk uur, automatisch wordt ingeschakeld (op stand 1). Als u bijvoorbeeld uitgebreid kookt met sterk geurende ingrediënten, of een feest heeft gehad, dan zuivert de refreshfunctie de lucht op perfecte wijze.

Filter reinigingsindicatie

Voor een optimaal afzuigresultaat is het belangrijk dat de vetfilters en/of koolstoffilters regelmatig gereinigd worden. Sommige afzuigkappen helpen u hieraan herinneren middels een filter reinigingsindicatie. U reinigt de vetfilters eenvoudig met een sopje en sommige kunt u zelfs in de vaatwasser plaatsen. Het koolstoffilter dient u geheel te vervangen.

Afzuigkap


 

Keuken op maat

Elke keuken is uniek. De keukens die je op de website en in de winkels ziet, zijn bedoeld om jou zoveel mogelijk keuken inspiratie te bieden. Een keuken is wat ons betreft maatwerk: hij moet passen bij jouw stijl en leefsituatie, maar ook bij de beschikbare keukenruimte en het budget. In een vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek ontwerpen we een mooie én functionele keuken die past bij jou. Na afloop ontvang je een 3D keukenontwerp en transparante offerte van ons mee naar huis. Zien we jou binnenkort in een van onze winkels? Of maak je liever gebruik van onze online adviesmogelijkheid? Maak hier direct een afspraak. 

Maak al jouw keukeninspiratie en keuken ideeën visueel met een moodboard. Lees hier meer over het maken van en moodboard en ga meteen aan de slag.

Klik hier om terug te gaan naar Pelgrim

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.