Ovens

NEFF Slide&Hide®

De enige volledig inschuifbare ovendeur die geheel onder je oven verdwijnt, zonder dat dit ten koste gaat van de inhoud van de oven (71 L). Met Slide® draait de handgreep ergonomisch met je hand mee en met Hide® verdwijnt de ovendeur onder de oven. 

Zo heb je eenvoudig toegang tot je gerechten en staat niets jouw ideeën meer in de weg, zelfs de ovendeur niet.

Neff oven


Neff ovenHet beste hetelucht systeem

Het unieke CircoTherm® systeem zorgt voor een perfecte gelijkmatige verdeling van hete lucht door de hele oven. Elke ovenlaag heeft een eigen luchtstroom waardoor smaken en geuren niet met elkaar vermengen. Zo kun je tot op 3 verschillende niveaus in de oven verschillende gerechten bereiden zonder dat geuren en smaken met elkaar vermengen. 


Onze unieke design oplossing

NEFF biedt een aantal bij elkaar passende apparaten die elkaar perfect aanvullen, zowel qua design als functies. Verbind je NEFF apparaten door middel van Seamless strips en ze zien eruit als één apparaat dat compact oogt.

Neff oven


Neff ovenBroodbak- en pizzasteen

Waan je in Italië en bak thuis net zo’n heerlijke verse en knapperige pizza met de NEFF pizza baksteen.

Ook geschikt voor het bakken van brood. 


Je oven reinigen was nog nooit zo eenvoudig

Het automatische reinigingsprogramma gebruikt zeer hoge temperaturen, wel 500 °C, om etensresten tot as te verbranden. Laat het programma zijn werk doen, wacht tot de oven is afgekoeld en veeg eenvoudig al het vuil dat op de bodem is beland weg.

Neff oven


Koken onder vacuüm begint bij NEFF

Sous-vide is een bijzondere bereiding voor de thuischef die van verse ingrediënten houdt. Door het garen van vacuüm verpakte producten, op een constante, lage temperatuur, blijven smaken en texturen behouden en wordt de smaak nog intenser. 

De NEFF vacumeerlade is een mooie toevoeging aan NEFF ovens met sous-vide functie.

Neff oven


 

Maak een Moodboard

Maak al jouw keukeninspiratie en keuken ideeën visueel met een moodboard. Lees hier meer over het maken van en moodboard en ga meteen aan de slag.

Bekijk de keukencollectie

Elke keukenontwerp is uniek en gebaseerd op jouw wensen op het gebied van stijl, kleur, materiaal, keukenruimte en budget. Graag inspireren we jou met onze uitgebreide keukencollectie. Laat je inspireren door het aanbod en bespreek met een van onze ervaren aankoopadviseurs in de winkel welke elementen, keukendeuren, keukenapparatuur en accessoires je terug wilt zien in het ontwerp van jouw ideale keuken. 

Bekijk de collectie

Keuken op maat

Elke keuken is uniek. De keukens die je op de website en in de winkels ziet, zijn bedoeld om jou zoveel mogelijk keuken inspiratie te bieden. Een keuken is wat ons betreft maatwerk: hij moet passen bij jouw stijl en leefsituatie, maar ook bij de beschikbare keukenruimte en het budget. In een vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek ontwerpen we een mooie én functionele keuken die past bij jou. Na afloop ontvang je een 3D keukenontwerp en transparante offerte van ons mee naar huis. Zien we jou binnenkort in een van onze winkels? Of maak je liever gebruik van onze online adviesmogelijkheid? Maak hier direct een afspraak. 
 

Klik hier om terug te gaan naar Neff

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.