Koelen en vriezen

Vers, dat is het doelkoelkast neff

NEFF biedt een breed palet aan energiezuinige koelapparaten: koelkasten, koel-vriescombinaties en vriezers. Ons assortiment bestaat zowel vrijstaand als inbouw. Dankzij de flexibele indeling en het innovatieve FreshSafe vershoudsysteem, zijn onze koelapparaten niet alleen comfortabel, maar blijven je vlees, vis en groenten en fruit tot wel 3 keer langer vers.

3x Langer vers

De speciale FreshSafe lade houdt de temperatuur in de lade constant en reguleert de luchtvochtigheid, waardoor groenten en fruit tot wel 3 keer zo lang vers blijven. Met een schuifbediening kun je eenvoudig het luchtvochtigheidsniveau aanpassen, door deze in de lade te behouden of juist te laten ontsnappen.

Neff


CoolCreative Koelkasten

Onze vrijstaande CoolCreative koel-vriescombinatie heeft beschrijfbare en magnetische deuren. Handig om een boodschappenlijstje op te schrijven of de tekeningen van de kinderen op te hangen. En dankzij FreshSafe blijven je producten tot 3 keer langer vers en met de NoFrost functie hoef je het vriesgedeelte nooit meer te ontdooien. Leuk en praktisch!  

Neff


NeffOntdek onze coole accessoires

Een creatieve koelkast vraagt om creatieve accessoires. Onze GourmetTray bestaat uit een bamboe tray met vier schaaltjes, dat zich perfect leent voor het serveren van hapjes, het bewaren van gerechten of het opwarmen van restjes. Het geheel is vaatwasserbestendig dus eenvoudig schoon te maken. 


BottleFlex flessenrooster

Een creatieve koelkast vraagt om creatieve accessoires. Met onze BottleFlex flessenrooster zijn rollende flessen verleden tijd. Op het rooster kun je niet alleen flessen stapelen, maar ook potten plaatsen. Zo creëer je meer ruimte in je koelkast.  

Flessenrooster neff


Keuken op maat

Elke keuken is uniek. De keukens die je op de website en in de winkels ziet, zijn bedoeld om jou zoveel mogelijk keuken inspiratie te bieden. Een keuken is wat ons betreft maatwerk: hij moet passen bij jouw stijl en leefsituatie, maar ook bij de beschikbare keukenruimte en het budget. In een vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek ontwerpen we een mooie én functionele keuken die past bij jou. Na afloop ontvang je een 3D keukenontwerp en transparante offerte van ons mee naar huis. Zien we jou binnenkort in een van onze winkels? Of maak je liever gebruik van onze online adviesmogelijkheid? Maak hier direct een afspraak. 

Maak al jouw keukeninspiratie en keuken ideeën visueel met een moodboard. Lees hier meer over het maken van en moodboard en ga meteen aan de slag.

Klik hier om terug te gaan naar Neff

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.