Ovens en (combi)magnetrons

etna


Niet alleen functionaliteiten en gemak, maar ook design zijn de hoofdingrediënten van de ovens en (combi)magnetrons van ETNA. Je hebt de keuze uit verschillende soorten ovens. Wil je een vrijstaande oven of juist een inbouwoven? En wil je een eenvoudige oven of juist een oven met verschillende slimme functies? Wij bieden je diverse ovensystemen: van conventionele oven via meersystemen tot multifunctionele ovens. Elke oven heeft zijn eigen voordelen. Bedenk daarom vooraf goed waar je jouw nieuwe oven voor wilt gaan gebruiken. Maar ook of je ruimte hebt voor 1 of meerdere ovens in je keuken. Heb je ruimte voor 1 apparaat, dan heeft ETNA een unieke oplossing: de ruime 2-in-1 oven: oven mét magnetronfunctie. Qua design zijn er diverse mogelijkheden: RVS, matzwart of onze Black Titanium kleur.  

Schoonmaakgemak

Het schoonmaken van de oven is niemands hobby. Daarom heeft ETNA een aantal slimmigheidjes in de ovens en magnetrons die je veel tijd en energie besparen bij het schoonmaken (afhankelijk per model):

  • RVS apparaten voorzien van vlekvrij RVS 
  • Binnenruimte uitgevoerd in ‘easy clean’ emaille 
  • Koelere ovendeur met eenvoudig uitneembare ruiten  
  • Ovens met pyrolyse
  • Hydrolyse PRO; automatisch programma voor schoonmaken met waterdamp 
  • Hydrolyse ECO; handmatig programma voor schoonmaken met waterdamp 
  • Drop-down grill zodat je overal goed bij kunt 
  • Eenvoudig uitneembare chromen zijrekjes

De systemen pyrolyse en hydrolyse leggen we graag uit! 

Pyrolyse

Pyrolyse is een schoonmaaksysteem dat vuil en vet verbrandt door de oven te verwarmen tot wel 500 graden. Vuil verandert daardoor in stof. Alleen nog even een doekje door de oven en je bent klaar. 

Hydrolyse

Met behulp van stoom in de oven biedt ETNA twee soorten schoonmaakgemak: 

Hydrolyse PRO: giet een glas water op de bodem, selecteer het Hydroclean programma en wacht 24 minuten totdat het vet en vuil losgeweekt zijn en eenvoudig te verwijderen zijn een doek.
Hydrolyse ECO: met een glas water op de bodem, kies de onder warmte functie op 90 graden en in 24 minuten worden vet en vuil losgeweekt wat daarna met een doek heel makkelijk te verwijderen is. 

Tip, turn, slide & taste 

Of je nu kiest voor de vertrouwde draaiknop, tiptoetsen of sliderbediening, alle ovens zijn prettig en intuïtief in gebruik. Om het gebruiksgemak verder te vergroten zijn de opwarmtijden versneld en zijn er ovens met handige telescopische rails. Omdat ‘safety first’ geldt in de keuken, heeft ETNA voor extra veiligheid koelere ovendeuren ontwikkeld.

Oven met magnetronfunctie

Ben je een echte bakliefhebber? Kies dan voor een oven met magnetronfunctie / combi oven. De functies zijn toegespitst op de beste bakresultaten maar je kan ook gewoon een maaltijd opwarmen met de magnetronfunctie. Met bakplaten in plaats van een draaiplateau heb je een groter bakoppervlakte en kan je zelfs op meerdere niveaus tegelijkertijd bakken.

Unieke kleur in de ovens en combimagnetrons van ETNA: Black Titanium

De keuken is meer dan ooit een weerspiegeling van onze lifestyle waarbij stijl en efficiëntie hand in hand gaan. ETNA speelt hierop in met de serie multifunctionele ovens en combimagnetrons met een verfijnde afwerking van Black Titanium. Dit is een smaakvol alternatief voor het gebruikelijke RVS. Dit donker RVS geeft je keuken een luxe en unieke uitstraling. Zelfs de handgreep is van Black Titanium en zo ontworpen dat hij een geheel vormt met de screening op het glas.

etna


De Black Titanium serie zou niet misstaan in de keuken van James Bond. Vier modellen, gekleed in Black Titanium in 45 en 60 cm nis uitvoering en volledig te bedienen met een touch bediening. Met de intuïtieve slide control worden tijden en temperaturen met een handbeweging ingesteld. Dankzij de geraffineerde uitlijning zijn de verschillende modellen en maten horizontaal en verticaal met elkaar te combineren. De ruime modellen met XXL inhoud zijn superefficiënt ingedeeld en beschikken over een grillrooster, glazen en/of geëmailleerde bakplaat en zijn uit te breiden met een bijpassende warmhoudlade. Uniek in deze lijn is de 60 cm 2-in-1 oven met geïntegreerde magnetronfunctie die het beste van twee werelden combineert: dit model biedt ontzettend veel bakruimte (71 liter) terwijl je geen aparte magnetron nodig hebt. 

Klik hier voor meer informatie


Maak een Moodboard

Maak al jouw keukeninspiratie en keuken ideeën visueel met een moodboard. Lees hier meer over het maken van en moodboard en ga meteen aan de slag.

Bekijk de keukencollectie

Elke keukenontwerp is uniek en gebaseerd op jouw wensen op het gebied van stijl, kleur, materiaal, keukenruimte en budget. Graag inspireren we jou met onze uitgebreide keukencollectie. Laat je inspireren door het aanbod en bespreek met een van onze ervaren aankoopadviseurs in de winkel welke elementen, keukendeuren, keukenapparatuur en accessoires je terug wilt zien in het ontwerp van jouw ideale keuken. 

Bekijk de collectie

Keuken op maat

Elke keuken is uniek. De keukens die je op de website en in de winkels ziet, zijn bedoeld om jou zoveel mogelijk keuken inspiratie te bieden. Een keuken is wat ons betreft maatwerk: hij moet passen bij jouw stijl en leefsituatie, maar ook bij de beschikbare keukenruimte en het budget. In een vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek ontwerpen we een mooie én functionele keuken die past bij jou. Na afloop ontvang je een 3D keukenontwerp en transparante offerte van ons mee naar huis. Zien we jou binnenkort in een van onze winkels? Of maak je liever gebruik van onze online adviesmogelijkheid? Maak hier direct een afspraak. 
 

Klik hier om terug te gaan naar ETNA
 

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.