Koelen en vriezen

ETNA heeft voor elke smaak een koelkast of vriezer. We hebben ze namelijk in alle formaten en uitvoeringen. Met vriezer, zonder vriezer en met verschillende deursystemen. Uiteraard is er over de binnenkant ook goed nagedacht. Helder en overzichtelijk met handige schappen en bakjes die je naar eigen inzicht in kunt delen. Ze zijn bovendien ook nog eens erg energiezuinig, dat zie je aan het zuinige A+ label. Lekker voordelig in gebruik en dus beter voor het milieu!

CrispZone met vochtigheidsregeling

Voor je groente en fruit bestaat er een grote CrispZone lade. De lage temperatuur in deze lade in combinatie met de vochtigheidsregeling zorgt ervoor dat je groente en fruit langer vers blijft. Dankzij de geleide wieltjes blijft de lade zelfs met vulling vriendelijk in gebruik.

FreshZone

De speciale FreshZone lade is de koelste zone van je koelkast en is ideaal om vlees en vis in te bewaren. Door de lage temperatuur in deze lade blijft je eten langer vers en behoudt het zijn geur, kleur en smaak.

Dynamische koeling met IonAir

IonAir met dynamische koeling zorgt voor een continue gelijkmatige circulatie van de koele lucht door de koelkast. Dit geeft een stabiele temperatuur in heel de koelkast om je eten nog langer vers te houden. In combinatie met de IonAir technologie ontstaat een natuurlijk microklimaat in de koelkast en worden 95% van de bacteriën gedood en nare luchtjes geneutraliseerd.

LowFrost

Door verbeterde isolatie van het vriesvak wordt de ophoping van ijs op het voedsel en interieur van het vriesvak tegen gegaan. Hierdoor hoef je minder vaak te ontdooien en werkt de koelkast efficiënter waardoor minder energie wordt verbruikt.

Koel-Vriescombinatie 

Ben je op zoek naar veel vriesruimte dan is een koel-vriescombinatie de oplossing. De benaming van een koel-vriescombinatie zegt al voldoende; dit model combineert een koelkast en vriezer in een. Het koel- en vriesgedeelte hebben ieder wel een eigen deur dus de rest van de kast warmt niet op als je de deur opent.

koelkast


Energiebesparing Met A++ 

Kies voor duurzaamheid in de keuken. Een koelkast met het A++ label verbruikt ongeveer 30% minder energie dan een A+.

Led Verlichting 

LED verlichting heeft veel pluspunten. Om te beginnen wordt LED niet warm. Daarnaast geeft LED een helder licht. Het allerbelangrijkste is echter het verbruik. De verlichting gaat wel tot 50.000 branduren mee en verbruikt 90% minder energie dan een gloeilamp.

Nishoogte

Welk model koelkast je wilt is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en wensen. Hoe groter je gezin, hoe groter je waarschijnlijk jouw koelkast wenst. Bij koelkasten wordt de inhoud weergeven door het aantal liters en de hoogte, ook wel nis genoemd. Hoe hoger de nis, hoe groter je koelkast is en hoe meer ruimte je hebt om te koelen.

Simple slide

De SimpleSlide deurvakjes kunnen naar wens op hoogte worden ingesteld zonder ze helemaal uit de koelkast te halen. De Simpleslide lades schuiven eenvoudig in en uit. Hierdoor kom je met gemak bij je diepvriesproducten achterin en in de hoeken.

Keuken op maat

Elke keuken is uniek. De keukens die je op de website en in de winkels ziet, zijn bedoeld om jou zoveel mogelijk keuken inspiratie te bieden. Een keuken is wat ons betreft maatwerk: hij moet passen bij jouw stijl en leefsituatie, maar ook bij de beschikbare keukenruimte en het budget. In een vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek ontwerpen we een mooie én functionele keuken die past bij jou. Na afloop ontvang je een 3D keukenontwerp en transparante offerte van ons mee naar huis. Zien we jou binnenkort in een van onze winkels? Of maak je liever gebruik van onze online adviesmogelijkheid? Maak hier direct een afspraak. 

Maak al jouw keukeninspiratie en keuken ideeën visueel met een moodboard. Lees hier meer over het maken van en moodboard en ga meteen aan de slag.

Klik hier om terug te gaan naar ETNA
 

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.