Koelen en vriezen

Een gezonde levensstijl was nog nooit zo gemakkelijk

Alleen wat écht vers is, is écht gezond. Onze geïntegreerde koelkasten met VitaFresh helpen je een gezonde levensstijl te behouden, doordat ze de optimale omstandigheden creëren om al jouw eten tot 3 keer langer vers te houden. Dankzij de verschillende formaten koelkasten, vrieskasten en koel-vriescombinaties is er altijd wel een oplossing die perfect past in jouw keuken. 

Koelkast


VitaFresh Plus van Serie 6

De Serie 6 koelkasten zijn uitgerust met het vershoudsysteem VitaFresh plus, waarmee jouw verse groente en fruit 2x langer vers blijft dan in een normale groentelade. Dankzij de gebruiksvriendelijke push-push knop kan je eenvoudig aangeven of je een grote hoeveelheid fruit of een combinatie van groente en fruit op wilt slaan. De luchtvochtigheid past zich dan automatisch aan. 

Koelkast


VitaFresh Pro van Serie 8

In de Serie 8 koelkasten vind je VitaFresh Pro het beste vershoudsysteem van Bosch, waarmee je jouw producten tot 3x langer vers houdt. Met behulp van het controledisplay kies je eenvoudig de beste temperatuur voor jouw verse producten. Zo biedt de 0°C-zone de ideale omstandigheden voor jouw groenten en fruit. Ook kies je afhankelijk van de inhoud met behulp van de handige draaiknop makkelijk zelf de beste luchtvochtigheid voor jouw producten, en behoud je zo alle geuren, belangrijke voedingsstoffen en waardevolle vitaminen in jouw verse eten.

Koelkast

 

Keuken op maat

Elke keuken is uniek. De keukens die je op de website en in de winkels ziet, zijn bedoeld om jou zoveel mogelijk keuken inspiratie te bieden. Een keuken is wat ons betreft maatwerk: hij moet passen bij jouw stijl en leefsituatie, maar ook bij de beschikbare keukenruimte en het budget. In een vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek ontwerpen we een mooie én functionele keuken die past bij jou. Na afloop ontvang je een 3D keukenontwerp en transparante offerte van ons mee naar huis. Zien we jou binnenkort in een van onze winkels? Of maak je liever gebruik van onze online adviesmogelijkheid? Maak hier direct een afspraak. 

Maak al jouw keukeninspiratie en keuken ideeën visueel met een moodboard. Lees hier meer over het maken van en moodboard en ga meteen aan de slag.

Klik hier om terug te gaan naar Bosch

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.