Trends

De 3-in-1 oven: dé ultieme alleskunner

Oven

De thuiskok haalt met de 3 in 1 oven dé ultieme alleskunner in huis. Eén oven die alles kan: opwarmen, bakken én stomen. Maar door de verschillende functies die u met deze oven kunt combineren, bijvoorbeeld hetelucht en stomen of magnetron en oven, haalt u eigenlijk een 5 in 1 oven in huis.


Stoomoven

 

 

Volwaardige stoomfunctie

De 3 in 1 oven van ATAG beschikt over een volwaardige stoomfunctie. Met de volwaardige stoomfunctie van deze oven, kunt u op 100 graden volledige gerechten, groenten, vlees én vis stomen. Maar u kunt met deze oven ook op lage temperatuur gerechten sous vide laten garen. Hiermee blijven vitaminen en smaak perfect behouden.

 


Multifunctionele oven

Deze multifunctionele oven is naast de volwaardige stoomfunctie tevens uitgerust met een magnetron functie. De magnetron heeft een vermogen tot maar liefst 1.000 W waardoor er geen draaiplateau nodig. Bovendien is de oven uitgerust met 11 verschillende ovenfuncties.

De grootste in zijn soort

Van buiten een compacte oven maar met een inhoud van maar liefst 50 liter is de oven van binnen de grootste in zijn soort. Zo is er meer ruimte voor het gerecht in de oven én kan de hetelucht beter rondom het gerecht circuleren.

Fase bakken

Bij fase bakken bakt u letterlijk het gerecht in verschillende fases. Grill bijvoorbeeld eerst het vlees, verwarm daarna met hetelucht en gaar tot slot na met stoom. Malser en krokanter kunt u het niet krijgen.

Beschikbaar in MAGNA én Matrix design

De 3 in 1 oven is beschikbaar in het iconische MAGNA design en de kleurstellingen Black Steel, Grafiet en RVS uit het stijlvolle Matrix design.

Magna en Matrix

 

Free Area InductiekookplaatFree Area inductiekookplaat

De Free Area inductiekookplaat is een unieke kookplaat waar geheel willekeurig tot wel 6 pannen op kunnen worden geplaatst. De kookplaat heeft een 7 inch kleuren TFT-touchscreen die alle pannen herkent, volgt en aanstuurt. Een unieke inductiekookplaat voor een bijzondere kookbeleving.

 

Bedieningsgemak: een helder TFT touchscreen

De inductiekookplaat heeft een helder 7 inch TFT touchscreen. Het kleurrijke overzichtelijke touchscreen geeft in een overzicht weer welke pannen waar op de inductiekookplaat staan en laat tevens zien wat de ingestelde waarden per pan zijn.

Alle kookruimte: extra grootte Free Area inductiekookplaat

De inductiekookplaat is 95 cm breed en heeft een totale kookruimte van meer dan 3100 cm². U bent hierdoor niet gebonden aan vaste kookzones, maar u hebt één grote kookzone. De inductiekookplaat biedt ruimte voor 6 pannen tegelijk. Het intelligente powermanagement systeem zorgt voor optimale verdeling van het beschikbare vermogen en heeft tevens een boost functie, welke ideaal is voor grote pannen.

Intelligente inductie

De inductiekookplaat heeft verschillende spoelen en sensoren en met de stille ventilatoren in de plaat is het flexibel en geruisloos in gebruik. Dankzij de perfecte harmonie tussen de inductiekookplaat en de TFT touchscreen werkt de inductiekookplaat met u mee en zorgt dat u op het TFT touchscreen ziet wat het systeem doet en kan. Zodra u iets doet dat niet kan, bijvoorbeeld de pannen te dicht bij elkaar, dan geeft hij u direct een seintje.

free area


Intelligent en ondersteunend in gebruik: geavanceerde panherkenning

De intelligente inductiekookplaat ‘herkent’ de grootte van de pan en past het vermogen af op de pan. De Auto PotMove functie (pan veplaats functie) zorgt ervoor dat de ingestelde waarden van de pan meegaan met de pan zodra deze op de inductiekookplaat wordt verplaatst.

free area


Perfecte pan controle

Doordat de inductiekookplaat meerdere spoelen heeft, geeft de inductiekookplaat geleidelijk en ook de juiste hoeveelheid energie af aan de pan, exact afgestemd op de grootte van de pan. De boost functie is ook per pan beschikbaar waardoor u alle controle heeft.

Black Steel

black steelEen materiaal dat naadloos aansluit in uw keuken en toch een aantrekkelijk accent toevoegt. Rustig en donker op afstand. Spannend en rijk aan details van dichtbij. De nuances worden bepaald door de lichtinval en de diepe borsteling die fraaie highlights naar boven brengt. Door de duidelijk gedefinieerde donkere kleur en het aanpassingsvermogen aan de omliggende kleuren en lichtomstandigheden gaat het materiaal mee in haar omgeving.


Inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging


Geen afzuigkap die het zicht verstoord in een woonkeuken of boven een kookeiland. Met een inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging is dit verleden tijd. 

De afzuiging is in het midden van de kookplaat geïntegreerd waardoor kookdampen en luchtjes direct worden afgezogen. Het afzuiggedeelte kenmerkt zich door full touch control waarbij de afzuiging separaat bedienbaar is. Door het vlakke keramische glas en de makkelijk uitneembare filter kan de kookplaat eenvoudig worden gereinigd. Deze inductiekookplaat is zowel geschikt voor afvoer naar buiten als voor recirculatie. 

Met onze flexibele Bridge Zones combineert u eenvoudig twee kookzones tot één groot kookoppervlak. Met Bridge Induction heeft u alle ruimte zich culinair uit te leven. Ook met grotere pannen en speciaal geschikt voor Teppan Yaki en grillplaat!

inductiekookplaat


Bekijk de keukencollectie

Elke keukenontwerp is uniek en gebaseerd op jouw wensen op het gebied van stijl, kleur, materiaal, keukenruimte en budget. Graag inspireren we jou met onze uitgebreide keukencollectie. Laat je inspireren door het aanbod en bespreek met een van onze ervaren aankoopadviseurs in de winkel welke elementen, keukendeuren, keukenapparatuur en accessoires je terug wilt zien in het ontwerp van jouw ideale keuken. 

Bekijk de collectie

Keuken op maat

Elke keuken is uniek. De keukens die je op de website en in de winkels ziet, zijn bedoeld om jou zoveel mogelijk keuken inspiratie te bieden. Een keuken is wat ons betreft maatwerk: hij moet passen bij jouw stijl en leefsituatie, maar ook bij de beschikbare keukenruimte en het budget. In een vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek ontwerpen we een mooie én functionele keuken die past bij jou. Na afloop ontvang je een 3D keukenontwerp en transparante offerte van ons mee naar huis. Zien we jou binnenkort in een van onze winkels? Of maak je liever gebruik van onze online adviesmogelijkheid? Maak hier direct een afspraak. 
 

Klik hier om terug te gaan naar ATAG

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.