Koelen en vriezen - Energiezuinig, duurzaam en stil

Fruit op een koele plek met een hoge luchtvochtigheid en kaas op een droge plek. Vis iets kouder dan melk. ATAG technieken voor koelen en vriezen zijn doordacht: energiezuinig, duurzaam en met de hoogste stilteniveaus. Tegelijkertijd is ATAG praktisch: een kookliefhebber wil goede binnenverlichting, een indeling die flexibel is aan te passen en een digitale temperatuuraanduiding. Zo zorgen wij ervoor dat u blindelings naar uw dagverse producten kunt grijpen.

Koelkast atag


DuraFresh

Dit koelsysteem zorgt ervoor dat vers langer echt vers blijft. Er zijn meerdere ‘nulgraden-zones’ met individueel in te stellen luchtvochtigheid: laag voor kaas en vleeswaren, en hogere voor groenten en fruit, waarmee uitdroging wordt tegengegaan. Zo behouden uw ingrediënten stuk voor stuk hun vitamines, kleur, smaak én structuur.

Climate control

Een elektronisch gestuurde thermostaat zorgt voor een zeer constante temperatuur in de koelkast of vriezer. De temperatuur is af te lezen en in te stellen op het elektronische display. Bovendien zijn de grotere apparaten voorzien van een CoolFlow ventilator die ervoor zorgt dat de koele lucht overal in de koelruimte gelijkmatig verdeeld blijft. Na het openen van de deur of het opbergen van verse producten zorgen sensoren ervoor dat de koelkast of vriezer weer op de juiste koeltemperatuur komt.

Super Cool

Als u boodschappen hebt gedaan, wordt de koelkast vaak in één keer gevuld met veel producten die op kamertemperatuur zijn. Door ze snel terug te koelen wordt de houdbaarheid verlengd en de versheid beter behouden. Dat is ook goed voor de producten die al in de koelkast staan: die krijgen niet de kans om op te warmen.

Super cool


Soft-close

Met de soft-close deursluiting sluit de deur automatisch vanuit een bepaalde openingshoek. De deur sluit uit zichzelf zachtjes, waardoor kleine kinderhandjes veilig zijn en de flessen in de deurvakken niet rinkelen. Zo sluit de koelkast deur net zo comfortabel als de keukenlades.

Soft close


Sleepdeur montage

Bij een sleepdeur montage beweegt de koelkastdeur mee met de meubeldeur. Deze twee worden aan elkaar bevestigd met een sleepgeleider. Zowel de koelkastdeur als de meubeldeur hangen aan hun eigen scharnieren.

No Frost

Met het No Frost systeem hoeft u de vriezer nooit meer te ontdooien. Bovendien beslaan de lades niet en blijven de etiketten van levensmiddelen leesbaar omdat er geen rijp op komt.

Fast Freeze

Als u boodschappen hebt gedaan, wordt de vriezer vaak in één keer gevuld met veel producten. Met de Fast Freeze functie kunt in korte tijd extra veel producten op de juiste temperatuur brengen waardoor de houdbaarheid verlengd wordt en de versheid beter behouden.

Vakantiestand

Om energie te besparen kan tijdens een vakantieperiode heel praktisch het koelgedeelte uitgeschakeld worden.

Side by side

Combineer twee losse apparaten met de verbindingset (ACC2512LK) en het afdekpaneel (ACC2512P). Het Black Steel afdekpaneel is voorzien van het ATAG logo, zo is iedere combinatie een stijlvol en passend geheel. Geschikt voor de volgende typenummers: KA2512WD, KA2512AD, KA2512BD en KA2512C.

AdaptTech

Door de innovatieve sensortechnologie wordt de bediening van het apparaat aangepast aan het gedrag van de gebruiker. Wanneer het apparaat verwacht dat de deur vaker zal worden geopend, verlaagt het apparaat automatisch de temperatuur. Zo wordt voorkomen dat de temperatuur van het voedsel teveel stijgt. Ook kan het apparaat anticiperen op de toevoeging van grotere hoeveelheden voedsel aan het koel-of vriesgedeelte, en de intensiteit van het koelen of vriezen verhogen.

Keuken op maat

Elke keuken is uniek. De keukens die je op de website en in de winkels ziet, zijn bedoeld om jou zoveel mogelijk keuken inspiratie te bieden. Een keuken is wat ons betreft maatwerk: hij moet passen bij jouw stijl en leefsituatie, maar ook bij de beschikbare keukenruimte en het budget. In een vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek ontwerpen we een mooie én functionele keuken die past bij jou. Na afloop ontvang je een 3D keukenontwerp en transparante offerte van ons mee naar huis. Zien we jou binnenkort in een van onze winkels? Of maak je liever gebruik van onze online adviesmogelijkheid? Maak hier direct een afspraak. 

Maak al jouw keukeninspiratie en keuken ideeën visueel met een moodboard. Lees hier meer over het maken van en moodboard en ga meteen aan de slag.

Klik hier om terug te gaan naar ATAG
 

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.