Ovens

De MattBlackLine van AEG is een even praktische als stijlvolle keuze voor een nieuwe keuken. Deze nieuwe lijn bestaat uit een SteamPro stoomoven, een CombiQuick oven met magnetronfunctie, een warmhoudlade, een volautomatisch koffieapparaat en een wijnkoeler.

De nieuwe MattBlackLine van biedt een brede selectie inbouwapparatuur, die een matzwarte afwerking combineert met andere premium materialen.

AEG


Het hart van elke keuken is de oven die verse ingrediënten in smakelijke gerechten omtovert. OVOm jezelf steeds weer te overtreffen en je kookkunsten te verfijnen, heb je een oven nodig die onbeperkte mogelijkheden biedt en uiterst precieze instellingen. Ontdek bakken, braden en grillen in een multifunctionele (stoom)oven. Beheers nieuwe smaken en besteed minder tijd aan het schoonmaken met een oven die zichzelf reinigt en geniet van de voordelen die een AEG (stoom)oven te bieden heeft. 

CombiQuick, multifunctionele heteluchtoven met magnetron functieAEG

Al de smaak, half de tijd: Een heerlijk sappige gebraden kip of een rijke runderstoofpot, allemaal in de helft van de tijd van een conventionele oven klaar. De CombiQuick oven is de snellere weg naar uitzonderlijke smaken en geweldige gerechten, en combineert warmelucht met de snelheid van een magnetron voor de afwerking en texturen van een conventionele.


SenseCook Pyroluxe heteluchtoven

ROOD. MEDIUM. DOORBAKKEN. NAAR UW WENS: Zie hier uw nieuwe souschef. Uw nieuwe instrument in de zoektocht naar de sappigste lamsbout, de meest malse zalmfilet. Gebruik de Voedingssensor om de oven te vertellen hoe u uw gerecht wenst, en gebruik gewoon de woorden die u in een restaurant ook gebruikt: rood, medium en doorbakken. Voor het eerst kunt u er op vertrouwen dat uw eten perfect gegaard is. 

AEG

 

Maak een Moodboard

Maak al jouw keukeninspiratie en keuken ideeën visueel met een moodboard. Lees hier meer over het maken van en moodboard en ga meteen aan de slag.

Bekijk de keukencollectie

Elke keukenontwerp is uniek en gebaseerd op jouw wensen op het gebied van stijl, kleur, materiaal, keukenruimte en budget. Graag inspireren we jou met onze uitgebreide keukencollectie. Laat je inspireren door het aanbod en bespreek met een van onze ervaren aankoopadviseurs in de winkel welke elementen, keukendeuren, keukenapparatuur en accessoires je terug wilt zien in het ontwerp van jouw ideale keuken. 

Bekijk de collectie

Keuken op maat

Elke keuken is uniek. De keukens die je op de website en in de winkels ziet, zijn bedoeld om jou zoveel mogelijk keuken inspiratie te bieden. Een keuken is wat ons betreft maatwerk: hij moet passen bij jouw stijl en leefsituatie, maar ook bij de beschikbare keukenruimte en het budget. In een vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek ontwerpen we een mooie én functionele keuken die past bij jou. Na afloop ontvang je een 3D keukenontwerp en transparante offerte van ons mee naar huis. Zien we jou binnenkort in een van onze winkels? Of maak je liever gebruik van onze online adviesmogelijkheid? Maak hier direct een afspraak. 
 

Klik hier om terug te gaan naar AEG

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.