Combi-stoomovens

De MattBlackLine van AEG is een even praktische als stijlvolle keuze voor een nieuwe keuken. Deze nieuwe lijn bestaat uit een SteamPro stoomoven, een CombiQuick oven met magnetronfunctie, een warmhoudlade, een volautomatisch koffieapparaat en een wijnkoeler.

De nieuwe MattBlackLine van biedt een brede selectie inbouwapparatuur, die een matzwarte afwerking combineert met andere premium materialen.

AEG


Stoom: het essentiële ingrediënt

Aan traditionele hetelucht wordt stoom toegevoegd. Dit levert niet alleen een krokante en goudkleurige buitenkant op. Dankzij stoom worden smaken beter bewaard en blijft een gerecht heerlijk sappig van binnen.

Bij de SteamBake-ovens wordt tijdens de eerste 10 minuten van het bakproces stoom toegevoegd. Dit is vooral geschikt voor het bakken van brood e.d.

De SteamCrisp-ovens zijn geschikt voor het bakken van brood en het bereiden van vleesgerechten. Hier is sprake van een gedeeltelijke toevoeging van stoom tijdens het gehele bakproces.

De SteamBoost-ovens beschikken daarnaast over een 100% stoomfunctie en dat ze maakt ze ook geschikt voor het stomen van groenten en vis.

In de SteamPro-ovens zijn al deze technieken beschikbaar en kun je er bovendien sous-vide mee koken. De SteamPro-ovens zijn bovendien voorzien van een uitneembare stoomlade en een vochtsensor voor zeer precieze meting van het stoomniveau.

AEG


Steamify®-functie

Door het toevoegen van stoom aan traditionele hetelucht worden gerechten nog lekkerder. Vochtige lucht voorkomt bovendien dat vocht verdampt en gerechten uitdrogen. En dankzij de voorzichtige en gelijkmatige verhitting gaat er niets kapot en blijven vitaminen, smaak en textuur beter behouden. Hoeveel stoom er nodig is, wordt dankzij de Steamify®-functie automatisch bepaald. Je stelt de temperatuur is zoals je normaal gesproken zou doen en activeert de Steamify®-functie. De oven zorgt dan voor de juiste hoeveelheid stoom.

Sous-vide

Sinds jaar en dag gebruiken professionele chefs de sous-vide techniek om gerechten te bereiden. Hierbij wordt gebruik gemaakt van vacuüm gesealde, speciale plastic zakken en waterbaden. Door het vacumeren worden vocht, aroma, smaak en voedingsstoffen van elk ingrediënt ingesloten voor een ultieme smaakbeleving. Dankzij de sous-vide-functie waarover de AEG SteamPro-ovens beschikken, wordt de constante lage temperatuur die hiervoor nodig is automatisch gehandhaafd.

STEAMPRO Combi Hetelucht en Stoomoven

Elke maaltijd zou een unieke ervaring moeten zijn. Daarom creëerden we de SteamPro oven. Hij is voorzien van drie kookmodi - warmte, stoom en een combinatie van beiden. In de modus combinatie zal het systeem zich automatisch aanpassen aan de juiste combinatie van warmte en stoom. Dat betekent dat de buitenkant altijd mooi bruin en knapperig zal zijn en de binnenkant altijd sappig en mals. Of u nu vlees aan het roosteren of grillen bent, brood aan het bakken bent, heerlijke desserts aan het creëren bent of de SousVide-functie; die geïnspireerd is op de apparaten die we creëren voor professionele restaurants gebruikt - u kunt ervan op aan dat uw kookkunsten zich tot een nieuw niveau ontwikkelen.

STEAMBOOST

Combi hetelucht en stoomoven.

De SteamBoost-oven met volledige stoomfunctie haalt meer smaak uit uw gerechten. Hij werkt precies hetzelfde als een traditionele oven, maar met het extra voordeel van stoom. Hierdoor worden gerechten pas echt spannend. Want warmte, zoals u weet, bruint en maakt knapperig. De introductie van stoom maakt het hele verschil, want hierdoor wordt de natuurlijke vochtigheid vastgehouden die voor vele sappige en malse gerechten zorgt, zoals vlees, vis, stoofgerechten en groenten, maar ook desserts. Het gaat allemaal om smaak.

STEAMCRISP Pyroluxe

Heteluchtoven met stoomondersteuning.

Haal meer uit uw kookkunsten met de SteamCrisp oven. Hoe? Traditionale overwarmte is verbeterd door de introductie van stoom. U krijgt dus niet alleen knapperige gouden korstjes aan de buitenkant, maar dankzij de zachte smaakbewarende aard van stoom is uw voedsel ook sappig, mals en smakelijk aan de binnenkant.

STEAMBAKE PYROLUXE®

KATALYSE HETELUCHTOVEN MET STOOMONDERSTEUNING. 

Naast alle standaard ovenfuncties voegt de PlusSteam-knop in deze SteamBake oven stoom toe bij het begin van het bakproces. De stoom houdt het deeg vochtig aan het oppervlak om uw gebak te voorzien van een gouden kleur en heerlijke korst, terwijl het binnenin zacht en smeuïg blijft. Naast het bakken van knapperige en smakelijke broodjes, muffins en taarten, zullen ook uw gebraden kip, gegrilde spareribs en lasagne lekker en perfect bereid zijn.

Maak een Moodboard

Maak al jouw keukeninspiratie en keuken ideeën visueel met een moodboard. Lees hier meer over het maken van en moodboard en ga meteen aan de slag.

Bekijk de keukencollectie

Elke keukenontwerp is uniek en gebaseerd op jouw wensen op het gebied van stijl, kleur, materiaal, keukenruimte en budget. Graag inspireren we jou met onze uitgebreide keukencollectie. Laat je inspireren door het aanbod en bespreek met een van onze ervaren aankoopadviseurs in de winkel welke elementen, keukendeuren, keukenapparatuur en accessoires je terug wilt zien in het ontwerp van jouw ideale keuken. 

Bekijk de collectie

Keuken op maat

Elke keuken is uniek. De keukens die je op de website en in de winkels ziet, zijn bedoeld om jou zoveel mogelijk keuken inspiratie te bieden. Een keuken is wat ons betreft maatwerk: hij moet passen bij jouw stijl en leefsituatie, maar ook bij de beschikbare keukenruimte en het budget. In een vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek ontwerpen we een mooie én functionele keuken die past bij jou. Na afloop ontvang je een 3D keukenontwerp en transparante offerte van ons mee naar huis. Zien we jou binnenkort in een van onze winkels? Of maak je liever gebruik van onze online adviesmogelijkheid? Maak hier direct een afspraak. 
 

Klik hier om terug te gaan naar AEG

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.