Keuken Atlas betongrijs & oud eiken natuur - schiereiland
Keuken Atlas betongrijs & oud eiken natuur - extra grote oven
Keuken Atlas betongrijs & oud eiken natuur - aanrecht
Keuken Atlas betongrijs & oud eiken natuur - open kast design

Atlas Trend betongrijs

Vrijblijvend advies
Laat je vrijblijvend adviseren

Huidige opstelling

Atlas Trend betongrijs

  • Verkrijgbaar in iedere opstelling
  • In meerdere kleuren beschikbaar
  • Kies de apparatuur en accessoires die bij jou passen
Laat je vrijblijvend adviseren

Deze ruime Atlas betongrijs geeft een industriële look aan je interieur. De keuken is ontworpen in een U-opstelling en kent houten details in de vorm van een open kast en houten keukenblad. De keuken is uitermate geschikt voor iedere kookliefhebber. Zo is er tal van werkruimte beschikbaar en is de keuken in het bezit van een grote inbouwoven.

Wachten tot het water kookt, is bij de Atlas betongrijs niet nodig. Deze is namelijk uitgerust met een zwarte Quooker. Natuurlijk is er ook oog voor detail: zo is er een bijpassende, zwarte, zeeppomp ingebouwd en is de keuken voorzien van stretto zwarte greeplijsten.

Enthousiast over de kleurcombinatie, maar een andere keukenruimte tot je beschikking? Met onze ontwerptool ontwerp je zelf de keuken die past bij jouw leefsituatie, stijl en budget. Probeer het hier

*Kleuren kunnen afwijken van de werkelijke situatie. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.

Atlas Trend betongrijs in detail

Keuken Onderbouw oven

Onderbouw oven

Keuken Quooker

Quooker

Keuken Open vak

Open vak

Kleur in je keuken 

Wanneer het gaat om keukeninspiratie, is kleur een belangrijke factor. Ga jij voor een opvallende kleur in de keuken of kies je liever voor neutrale tinten? Alle keukens uit onze keukencollectie zijn in verschillende kleuren en materialen beschikbaar. In onze winkels kun je maar liefst 500 stalen met elkaar vergelijken om tot de ideale combinatie voor jouw nieuwe keuken te komen.

Liever thuis op de bank inspiratie opdoen? Vraag dan ons inspiratieboek en bekijk onze keukencollectie vol verrassende combinaties en de laatste trends. Neem dan ook meteen een kijkje in de mooie keukens van onze klanten en ontdek je jouw nieuwe keuken naast mooi ook handig maakt. 

Inspiratieboek aanvragen

Stel jouw ideale keuken samen

Welke keukenstijl spreekt jou aan? Combineer verschillende keukendeuren, bladen, grepen en kranen en maak een persoonlijk moodboard als basis voor jouw nieuwe keuken. Ontdek alle mogelijkheden en ga direct aan de slag met onze moodboard maker.

Jouw keukenwensen tot leven brengen? Combineer verschillende kleuren en materialen in het echt tijdens een bezoek aan een winkel in de buurt. Jouw moodboard vertalen we vervolgens naar een 3D-keukenontwerp op ware grootte in onze ontwerpstudio. Plan hiervoor een ontwerpafspraak in via de website. 

Persoonlijk advies 

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.