Keuken Atlas wit & acacia - u-keuken met schiereiland
Keuken Atlas wit & acacia - vaatwasser op hoogte
Keuken Atlas wit & acacia - extra brede voorraadlade
Keuken Atlas wit & acacia - extra opbergruimte
Atlas acacia
Vrijblijvend advies
Huidige opstelling
12.762
Keukenkasten
6.480

Kunststof keukenfronten in de kleuren acacia en wit. 

Apparatuur
2.793

Koelkast, compacte bakoven, vaatwasser en inductiekookplaat van ETNA. Vlakschermafzuigkap van Pelgrim. 

Keukenblad
3.061

Kunststof keukenblad in de kleur DE 2380 Wave 38 mm. dik. Prijs van het keukenblad is inclusief spoelbak. Achterwand van kunststof in de kleur DE 2380 Wave 9 mm. dik. 

Accessoires
428

Kraan en een set LED verlichting met dimmer. 

Atlas acacia

  • Verkrijgbaar in iedere opstelling
  • In meerdere kleuren beschikbaar
  • Kies de apparatuur en accessoires die bij jou passen

Deze keuken is uitgevoerd in een compacte U-opstelling. Door de keuze voor een U-opstelling maak je optimaal gebruik van de beschikbare ruimte en leg je minimale afstanden af tijdens het voorbereiden en koken van je maaltijd. Aan de linkerzijde van de keuken is ruimte voor een speels zitje. Zo is de keuken niet alleen een plaats om te koken, maar ook zeer geschikt om de dag door te spreken of om huiswerk te maken. 

De vaatwasser is op hoogte ingebouwd, wat ervoor zorgt dat deze gemakkelijk kan worden in- en uitgeruimd. Veel opbergruimte nodig voor bijvoorbeeld boodschappen of servies? Ook daar is geen gebrek aan in deze keuken. Door het stapelen van de bovenkasten, ontstaat extra ruimte. 

Omdat het materiaal van het werkblad doorloopt als achterwand, is dit ook in de prijs mee berekend. Benieuwd naar de prijs van de keuken met- en zonder achterwand in uw eigen keukenruimte? We helpen u graag verder in een van onze winkels. Klik hier om een ontwerpafspraak te maken.

Natuurlijk is het ook altijd mogelijk om een soortgelijke keuken te ontwerpen in een andere opstelling. Lees hier bijvoorbeeld meer over de keuken met kookeiland.

*Kleuren kunnen afwijken van de werkelijke situatie. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.

Atlas acacia in detail

Keuken Wave

Wave

Keuken B015 Cubico

B015 Cubico

Kleur in je keuken 

Wanneer het gaat om keukeninspiratie, is kleur een belangrijke factor. Ga jij voor een opvallende kleur in de keuken of kies je liever voor neutrale tinten? Alle keukens uit onze keukencollectie zijn in verschillende kleuren en materialen beschikbaar. In onze winkels kun je maar liefst 500 stalen met elkaar vergelijken om tot de ideale combinatie voor jouw nieuwe keuken te komen.

Liever thuis op de bank inspiratie opdoen? Vraag dan ons inspiratieboek en bekijk onze keukencollectie vol verrassende combinaties en de laatste trends. Neem dan ook meteen een kijkje in de mooie keukens van onze klanten en ontdek je jouw nieuwe keuken naast mooi ook handig maakt. 

Inspiratieboek aanvragen

Stel jouw ideale keuken samen

Welke keukenstijl spreekt jou aan? Combineer verschillende keukendeuren, bladen, grepen en kranen en maak een persoonlijk moodboard als basis voor jouw nieuwe keuken. Ontdek alle mogelijkheden en ga direct aan de slag met onze moodboard maker.

Jouw keukenwensen tot leven brengen? Combineer verschillende kleuren en materialen in het echt tijdens een bezoek aan een winkel in de buurt. Jouw moodboard vertalen we vervolgens naar een 3D-keukenontwerp op ware grootte in onze ontwerpstudio. Plan hiervoor een ontwerpafspraak in via de website. 

Persoonlijk advies 

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.