preload
Keukenkasten
Keukenkasten
€ 4.717
Apparaten
Apparaten
€ 5.951
Werkblad
Werkblad
€ 1.200
Accessoires
Accessoires
€ 530
Totale keuken
Totale keuken
€ 12.398
Inmeten, bezorgen, monteren, aansluiten en afval meenemen
+ € 1.345

Wij zijn eerlijk over de prijs.
Ontspannen kiezen met direct de juiste prijs. Aanbetalen is niet nodig.

Afspraak maken Bekijk keukenboek Ontwerp je keuken

Atlas marmer Andes platinagrijs

Ontspannen kiezen met direct de juiste prijs. Aanbetalen is niet nodig.

Wist je dat het mogelijk is om verschillende deuren en kleuren te combineren? Zo ook bij deze keuken. Het eiland is uitgevoerd in Atlas marmer met daarop een identiek keukenblad in marmerlook. Zo ontstaat een mooi, samenhangend geheel. De kastenwand is voorzien van deuren in hoogglans platinagrijs. Dit zorgt voor een rustig contrast naast het opvallend, maar chique ogende marmeren eiland. Daarnaast is de keuken voorzien van koperen details, zoals een koperen spoelbak, kraan en koperen greeplijsten. Een echte blikvanger is de afzuigkap van Wave, welke in koper is uitgevoerd. Deze afzuigkap past perfect bij de overige koperen details en de luxe uitstraling die de keuken heeft.  

Naast de afzuigkap is deze keuken ook voorzien van een inductiekookplaat, welke je steeds vaker ziet ter vervanging van gas. Met een vaatwasser, oven, combimagnetron en koel- vriescombinatie is deze keuken voorzien van alle apparatuur die je nodig hebt. Extra bijzonder is de warmhoudlade die bij de oven hoort. In deze lade kun je gerechten langer warm houden of bijvoorbeeld servies opwarmen waardoor het eten ook op je bord langer warm blijft. Sommige warmhoudlades zijn zelfs zo ontwikkeld dat je ze kunt gebruiken om eten op te warmen of langzaam te laten garen. 

De keuken is uitgevoerd in Maxilijn, wat betekent dat je niet alleen een hoger werkblad, maar ook tot 20% meer opbergruimte hebt. 

Op zoek naar een nieuwe keuken? Binnen Bruynzeel Keukens zijn de mogelijkheden oneindig. Zo hebben we een breed aanbod van deuren, kleuren, bladen en accessoires. Vind de keuken die past bij jouw ruimte, stijl en budget. Bekijk hier de rest van onze collectie.
 

Atlas marmer Andes platinagrijs in detail

Atlas - Marmer wit

Atlas - Marmer wit

Atlas - Platinagrijs

Atlas - Platinagrijs

Kunststof - Marmer wit

Kunststof - Marmer wit

Spoelbak en kraan

Spoelbak en kraan

Oven

Oven

Inductiekookplaat en voorraadlades

Inductiekookplaat en voorraadlades

Bruynzeel Keukens
Hoofdkantoor

Drebbelstraat 7 , 4622 RCBergen op Zoom

0164 - 28 50 00

×