Bruynzeel keuken Atlas trend cubaniet i.c.m. Atlas espresso eiken
Hoge kasten Bruynzeel keuken Atlas trend cubaniet
Kookeiland Bruynzeel keuken Atlas trend cubaniet i.c.m. Atlas espresso eiken
Koffienis hitte- en krasbestendig dekton werkblad
Laat je vrijblijvend adviseren

Atlas trend cubaniet RVS i.c.m. Atlas espresso eiken

  • Kras- en hittebestendig werkblad
  • Hoge kasten en brede grepen
  • Twee ovens
  • Groot kookeiland met automatische Hob2Hood afzuiging
Laat je vrijblijvend adviseren

Deze Atlas keuken in de kleuren cubaniet RVS en espresso eiken is een echte industriële keuken. De platina quooker en het dekton werkblad geven de keuken een luxe uitstraling. Het werkblad is niet alleen mooi, maar ook praktisch in gebruik. Dekton is kras- en hittebestendig, waardoor je een hete pan zo op het werkblad kunt zetten. Vlekken haal je gemakkelijk weg met een vochtige doek. Omdat het dekton werkblad is gemaakt van natuurlijke basisstoffen kunnen kleur en structuur iets afwijken van de kleurstalen. Dit zorgt dan weer wel voor een natuurlijke uitstraling. Geen enkel Dekton blad is precies hetzelfde.

Wat meteen opvalt aan deze keuken zijn de hoge kasten. Er is ontzettend veel opbergruimte door de extra opzetkasten. Ook in het kookeiland kun je veel kwijt. Je mooiste servies presenteer je in de glaskasten, zodat dit altijd zichtbaar is. En je mooiste kopjes en decoratiestukken kun je in de koffienis kwijt. 

Het kookeiland is volledig voorzien van het tip on systeem. Daardoor zijn er geen greeplijsten nodig en sluit het front direct aan op het werkblad. In het wandgedeelte van de keuken zijn cosmo grepen over de gehele lengte van de kasten geplaatst. Samen met de hoge kasten zorgt dit voor een strak lijnenspel. 

Houd je van een opgeruimde koelkast? Deze keuken is voorzien van een grote koelkast met draaiplateau en flessenlade. Zo heb je altijd alles overzichtelijk binnen handbereik! 

De keuken is daarnaast voorzien van twee ovens, een vaatwasser en een Hob2Hood afzuigkap. Deze staat door infraroodstraling in verbinding met de kookplaat. De verlichting en afzuiging gaan automatisch aan wanneer je de kookplaat inschakelt. De afzuigkap bepaalt de ventilatorsnelheid aan de hand van jouw kookactiviteit. Alles gaat automatisch, zodat jij je volledig kunt richten op het bereiden van de lekkerste maaltijd! 

Deze keuken naar jouw wensen personaliseren? Dat kan online in onze keukenplanner. Liever persoonlijk advies en direct een transparante offerte? Maak een afspraak bij een Bruynzeel winkel in de buurt.

*Kleuren kunnen afwijken van de werkelijke situatie. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.

Beschikbaar in de volgende kleuren

Keuken Ijswit

Ijswit

Keuken Wit

Wit

Keuken Creme vanille

Creme vanille

Keuken Kristalgrijs

Kristalgrijs

Keuken Zink

Zink

Keuken Kashmir

Kashmir

Keuken Leem

Leem

Keuken Grafiet

Grafiet

Keuken Leisteen

Leisteen

Keuken Acacia

Acacia

Keuken Oud eiken natuur

Oud eiken natuur

Keuken Ruw eiken grijs

Ruw eiken grijs

Keuken Kasteel eiken

Kasteel eiken

Keuken Puur eiken

Puur eiken

Keuken Zilver eiken

Zilver eiken

Keuken Zomer eiken

Zomer eiken

Keuken Walnoot alaska

Walnoot alaska

Keuken Espresso eiken

Espresso eiken

Keuken Kastanjehout

Kastanjehout

Keuken Magnolia

Magnolia

Keuken Terrabruin

Terrabruin

Keuken Marmergrijs

Marmergrijs

Keuken Steigerwit

Steigerwit

Keuken Ruw eiken blond

Ruw eiken blond

Keuken Cubaniet RVS

Cubaniet RVS

Keuken Metaalzwart

Metaalzwart

Keuken Marmerwit

Marmerwit

Keuken Betongrijs

Betongrijs

Keuken Graniet

Graniet

Atlas trend cubaniet RVS i.c.m. Atlas espresso eiken in detail

Keuken Greep over de hele lengte

Greep over de hele lengte

Keuken Kookeiland

Kookeiland

Keuken Besteklade

Besteklade

Kleur in je keuken 

Wanneer het gaat om keukeninspiratie, is kleur een belangrijke factor. Ga jij voor een opvallende kleur in de keuken of kies je liever voor neutrale tinten? Ook op het gebied van kleur bieden we bij Bruynzeel Keukens vele mogelijkheden en achtergrondinformatie. We vertellen graag meer over de mogelijkheden op het gebied van de gekleurde keuken

De gehele Bruynzeel collectie is verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. Maar ook als je voorkeur uit gaat naar een specifieke kleur, heb je nog vele keuzemogelijkheden. Zo hebben we groene keukens in de kleuren: antiekgroen, olijfgroen, jaguargroen en varengroen. Maar ook een blauwe keuken kan op vele manieren worden ingevuld. Wat dacht je van nachtblauw of romantiekblauw? Zelfs zwarte keukens en grijze keukens zijn in vele uitstralingen verkrijgbaar. 

Bekijk de mogelijkheden door op een keukendeur van jouw voorkeur te klikken of bekijk onze kleurmogelijkheden in een winkel bij jou in de buurt.

Online, thuis en in de winkel.

Thuiskomen kan alleen op een plek waar je je thuis voelt. Die plek creëren wij. Samen met jou. Door naar jouw wensen te luisteren en met je mee te denken. Zo gaan we samen op zoek naar de keuken die helemaal past bij jouw leefsituatie, stijl en budget. En of je nu inspiratie wilt opdoen, op zoek bent naar gericht advies van een van onze aankoopadviseurs of juist lekker zelf aan de slag wilt gaan: alles is mogelijk!

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.