Bruynzeel keuken Allure zandsteenbeige
Hoge veegplint marmeren keukenblad Amazonico
Vaatwasser op hoogte
Laat je vrijblijvend adviseren

Allure zandsteenbeige

  • Verkrijgbaar in iedere opstelling
  • Veel opbergruimte
  • Statige uitstraling
  • Vaatwasser én koelkast op hoogte
  • Veel opbergruimte door de hoge bovenkasten en de carrouselkast
  • Beschikbaar in verschillende kleuren
Laat je vrijblijvend adviseren

Op zoek naar een klassieke, landelijke keuken met een statige uitstraling? Dan is de Allure zandsteenbeige met kaderdeuren een goede keuze! De hoge bovenkasten, het marmeren keukenblad en de ronde grepen geven de keuken een luxe uitstraling. De trendkleur zandsteenbeige zorgt voor een warm en rustig gevoel.

Het marmeren werkblad met groene details heeft een hoge veegplint. Dat maakt het echt een statement in de ruimte. Daarnaast is het ook erg praktisch, omdat de hoge veegplint spetters op de muur voorkomt. De bruine kleur van het marmer komt weer terug in het front. Hierdoor oogt het als één rustig geheel. 

Ook als het gaat over functionaliteit is bij deze keuken aan alles gedacht. Zowel de koelkast als de vaatwasser zitten op hoogte. Hierdoor is onnodig bukken in de keuken verleden tijd. De hoge bovenkasten en vele lades zorgen voor voldoende opbergruimte. 

Deze keuken is ontworpen in hoekopstelling met voldoende opbergruimte. Door de carrouselkast is er in de hoek ook extra opbergruimte voor bijvoorbeeld pannen of apparatuur gecreëerd. Zo wordt de ruimte in de hoek toch optimaal benut! 

Op zoek naar deze keuken, maar dan in een andere kleur of opstelling? Of met andere grepen, accessoires of apparatuur? Alle Bruynzeel keukens kun je naar eigen wens samenstellen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak een afspraak bij een van onze winkels in de buurt. De aankoopadviseur helpt je daar graag verder.

Direct aan de slag met het samenstellen van een nieuwe keuken? Maak een uniek keukenontwerp in de keukenplanner en deel deze direct met vrienden en familie.

*Kleuren kunnen afwijken van de werkelijke situatie. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.

Allure zandsteenbeige in detail

Keuken Keramiek keukenblad Amazonico

Keramiek keukenblad Amazonico

Keuken Carrouselkast

Carrouselkast

Keuken Vaatwasser op hoogte

Vaatwasser op hoogte

Kleur in je keuken 

Wanneer het gaat om keukeninspiratie, is kleur een belangrijke factor. Ga jij voor een opvallende kleur in de keuken of kies je liever voor neutrale tinten? Ook op het gebied van kleur bieden we bij Bruynzeel Keukens vele mogelijkheden en achtergrondinformatie. Download ons inspiratieboek en ontdek alle mogelijkheden!

De gehele Bruynzeel collectie is verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. Maar ook als je voorkeur uit gaat naar een specifieke kleur, heb je nog vele keuzemogelijkheden. Zo hebben we groene keukens in de kleuren: antiekgroen, olijfgroen, jaguargroen en varengroen. Maar ook een blauwe keuken kan op vele manieren worden ingevuld. Wat dacht je van nachtblauw of romantiekblauw? Zelfs zwarte keukens en grijze keukens zijn in vele uitstralingen verkrijgbaar. 

Bekijk de mogelijkheden door op een keukendeur van jouw voorkeur te klikken of bekijk onze kleurmogelijkheden in een winkel bij jou in de buurt.

Stel jouw ideale keuken samen

Welke keukenstijl spreekt jou aan? Combineer verschillende keukendeuren, bladen, grepen en kranen en maak een persoonlijk moodboard als basis voor jouw nieuwe keuken. Ontdek alle mogelijkheden en ga direct aan de slag met onze moodboard maker.

Jouw keukenwensen tot leven brengen? Combineer verschillende kleuren en materialen in het echt tijdens een bezoek aan een winkel in de buurt. Jouw moodboard vertalen we vervolgens naar een 3D-keukenontwerp op ware grootte in onze ontwerpstudio. Plan hiervoor een ontwerpafspraak in via de website. 

Persoonlijk advies 

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.