Keuken Allure leem - zithoek
Keuken Allure leem - open kast
Keuken Allure leem - voorraadlade

Allure Leem

 • Verkrijgbaar in iedere opstelling
 • In meerdere kleuren beschikbaar
 • Kies de apparatuur en accessoires die bij jou passen

De Allure leem is een ruime en compacte keuken die past bij elke leefsituatie. De keuken is zo ontworpen dat deze niet alleen heel erg geschikt is om in te koken, maar zeker ook om in te zitten. Zo is er een klein barretje gecreëerd aan het einde van de keuken, waar ruimte is voor zeker twee barkrukken. Multifunctioneel is de lage kast, die beschikt over opberglades, maar ook benut kan worden als extra zitje. 

De afzuigkap is verwerkt in de bovenkast, waardoor deze beperkt zichtbaar is. Ook met de opbergruimte is zo effectief mogelijk omgegaan. Zo is de kast in de hoek voorzien van een carrouselkast. Deze kast biedt niet alleen genoeg ruimte voor het opbergen van pannen, je kunt er ook nog eens erg gemakkelijk bij. 

Bij Bruynzeel Keukens willen we niet alleen erg mooie, maar ook betaalbare en functionele keukens maken. Het is belangrijk dat de keuken ook werkt voor jou. We vertellen je graag meer over functionaliteit en waar je allemaal rekening mee kunt houden bij de aanschaf van een keuken. 

*Kleuren kunnen afwijken van de werkelijke situatie. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.             Ontwerp
      je keuken
                                                                
         
    

   

Beschikbaar in de volgende kleuren

Keuken Allure - Antiekgroen

Allure - Antiekgroen

Keuken Allure - Antraciet

Allure - Antraciet

Keuken Allure - Crème Vanille

Allure - Crème Vanille

Keuken Allure - Grafiet

Allure - Grafiet

Keuken Allure - IJswit

Allure - IJswit

Keuken Allure - Kashmir

Allure - Kashmir

Keuken Allure - Leem

Allure - Leem

Keuken Allure - Platinagrijs

Allure - Platinagrijs

Keuken Allure - Wit

Allure - Wit

Keuken Allure - Magnolia

Allure - Magnolia

Keuken Allure - Zwart

Allure - Zwart

Keuken Allure - Lichtgrijs

Allure - Lichtgrijs

Keuken Allure - Taupe

Allure - Taupe

Keuken Allure - Grindgrijs

Allure - Grindgrijs

Keuken Allure - Okergeel

Allure - Okergeel

Keuken Allure - Zand

Allure - Zand

Keuken Allure - Tin

Allure - Tin

Keuken Allure - Nachtblauw

Allure - Nachtblauw

Allure Leem in detail

Keuken Allure - Leem

Allure - Leem

Keuken Kunststof - Woody

Kunststof - Woody

Keuken Open vakkenkast

Open vakkenkast

Keuken Zitje met opberglade

Zitje met opberglade

Keuken Carrouselkast

Carrouselkast

Kleur in je keuken 

Wanneer het gaat om keukeninspiratie, is kleur een belangrijke factor. Ga jij voor een opvallende kleur in de keuken of kies je liever voor neutrale tinten? Ook op het gebied van kleur bieden we bij Bruynzeel Keukens vele mogelijkheden en achtergrondinformatie. We vertellen graag meer over de mogelijkheden op het gebied van de gekleurde keuken

De gehele Bruynzeel collectie is verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. Maar ook als je voorkeur uit gaat naar een specifieke kleur, heb je nog vele keuzemogelijkheden. Zo hebben we groene keukens in de kleuren: antiekgroen, olijfgroen, jaguargroen en varengroen. Maar ook een blauwe keuken kan op vele manieren worden ingevuld. Wat dacht je van nachtblauw of romantiekblauw? Zelfs zwarte keukens en grijze keukens zijn in vele uitstralingen verkrijgbaar. 

Bekijk de mogelijkheden door op een keukendeur van jouw voorkeur te klikken of bekijk onze kleurmogelijkheden in een winkel bij jou in de buurt.

Online, thuis en in de winkel.

Thuiskomen kan alleen op een plek waar je je thuis voelt. Die plek creëren wij. Samen met jou. Door naar jouw wensen te luisteren en met je mee te denken. Zo gaan we samen op zoek naar de keuken die helemaal past bij jouw leefsituatie, stijl en budget. En of je nu inspiratie wilt opdoen, op zoek bent naar gericht advies van een van onze aankoopadviseurs of juist lekker zelf aan de slag wilt gaan: alles is mogelijk!

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.