Aerdenhout gerookt eiken - Atlas trend graniet
Greeploos kookeiland
Aerdenhout wijnklimaatkast
Glaskasten in kookeiland
Laat je vrijblijvend adviseren

Aerdenhout gerookt eiken i.c.m. Atlas trend graniet

  • In iedere opstelling verkrijgbaar
  • Twee ovens
  • Volledig greeploos
  • Ingebouwde wijnklimaatkast
  • Presenteer je mooiste servies in de glaskasten
     
Laat je vrijblijvend adviseren

Leef jij je graag uit in de keuken? In deze design keuken met twee ovens maak je moeiteloos heerlijke maaltijden klaar! De ene oven is voorzien van een magnetronfunctie. De extra oven daarnaast is een stoomoven. De stoomfunctie zorgt ervoor dat vitaminen en mineralen in een gerecht beter bewaard blijven. Dat is niet alleen gezonder, maar het smaakt ook nog eens veel lekkerder. Nodig vrienden, familie en kennissen uit en geniet samen van de lekkerste gerechten in deze gezellige keuken.

Alle ingrediënten en benodigdheden voor die heerlijke gerechten, berg je eenvoudig op in één van de vele lades. Deze zijn volledig greeploos. Zelfs de koelkast is voorzien van het tip on systeem. De deur trekt daarnaast automatisch dicht, zo verspilt de koelkast nooit onnodig energie. De AEG vaatwasser in deze keuken heeft een doorlopende greeplijst. Deze afwerking zorgt voor een strakke en moderne uitstraling en is bovendien erg makkelijk in gebruik.

Je culinaire maaltijd aanvullen met een goede fles wijn of een gezellige borrel organiseren in de keuken? Ook daarvoor is deze keuken geschikt! In de ingebouwde wijnklimaatkast bewaar je wijnflessen op de juiste temperatuur bij optimale luchtvochtigheid. En, de wijnklimaatkast beschermt daarnaast tegen trillingen en UV-licht. Verder ziet het er natuurlijk ook nog eens stijlvol uit.

Mooi servies mag gezien worden! Zet het op een prominente plek, bijvoorbeeld in de glaskasten in het kookeiland. De keuken is een mooi, landelijk geheel met een moderne twist door het donkere composieten blad en de zwarte details. De ideale keuken om te genieten van smakelijke gerechten én gezelligheid! 

Deze keuken in een andere opstelling? Dat kan! Ga direct aan de slag met onze keukenplanner. De ideale keuken ontworpen? Deel het ontwerp dan meteen met vrienden, familie of een aankoopadviseur van een van onze Bruynzeel winkels.

*Kleuren kunnen afwijken van de werkelijke situatie. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.

Beschikbaar in de volgende kleuren

Keuken Kiezel eiken

Kiezel eiken

Keuken Blank eiken

Blank eiken

Keuken Gerookt eiken

Gerookt eiken

Keuken Bruin eiken

Bruin eiken

Keuken Mat zwart eiken

Mat zwart eiken

Keuken Licht eiken

Licht eiken

Keuken Grijs eiken

Grijs eiken

Keuken Donkergrijs eiken

Donkergrijs eiken

Keuken Ijswit

Ijswit

Keuken Wit

Wit

Keuken Crème vanille

Crème vanille

Keuken Kristalgrijs

Kristalgrijs

Keuken Zink

Zink

Keuken Kashmir

Kashmir

Keuken Leem

Leem

Keuken Grafiet

Grafiet

Keuken Leisteen

Leisteen

Keuken Zwart

Zwart

Keuken Antiekgroen

Antiekgroen

Keuken Lentegroen

Lentegroen

Keuken Olijfgroen

Olijfgroen

Keuken Zandsteenbeige

Zandsteenbeige

Keuken Robijnrood

Robijnrood

Keuken Nachtblauw

Nachtblauw

Keuken Staalblauw

Staalblauw

Keuken Korenbloemblauw

Korenbloemblauw

Keuken Magnolia

Magnolia

Keuken Terrabruin

Terrabruin

Keuken Strogeel

Strogeel

Keuken Marmergrijs

Marmergrijs

Keuken Steigerwit

Steigerwit

Keuken Ruw eiken blond

Ruw eiken blond

Keuken Cubaniet RVS

Cubaniet RVS

Keuken Metaalzwart

Metaalzwart

Keuken Marmerwit

Marmerwit

Keuken Betongrijs

Betongrijs

Keuken Graniet

Graniet

Aerdenhout gerookt eiken i.c.m. Atlas trend graniet in detail

Keuken Wijnklimaatkast

Wijnklimaatkast

Keuken Greeploos kookeiland

Greeploos kookeiland

Keuken Glaskasten

Glaskasten

Kleur in je keuken 

Wanneer het gaat om keukeninspiratie, is kleur een belangrijke factor. Ga jij voor een opvallende kleur in de keuken of kies je liever voor neutrale tinten? Ook op het gebied van kleur bieden we bij Bruynzeel Keukens vele mogelijkheden en achtergrondinformatie. Download ons inspiratieboek en ontdek alle mogelijkheden!

De gehele Bruynzeel collectie is verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. Maar ook als je voorkeur uit gaat naar een specifieke kleur, heb je nog vele keuzemogelijkheden. Zo hebben we groene keukens in de kleuren: antiekgroen, olijfgroen, jaguargroen en varengroen. Maar ook een blauwe keuken kan op vele manieren worden ingevuld. Wat dacht je van nachtblauw of romantiekblauw? Zelfs zwarte keukens en grijze keukens zijn in vele uitstralingen verkrijgbaar. 

Bekijk de mogelijkheden door op een keukendeur van jouw voorkeur te klikken of bekijk onze kleurmogelijkheden in een winkel bij jou in de buurt.

Online, thuis en in de winkel.

Thuiskomen kan alleen op een plek waar je je thuis voelt. Die plek creëren wij. Samen met jou. Door naar jouw wensen te luisteren en met je mee te denken. Zo gaan we samen op zoek naar de keuken die helemaal past bij jouw leefsituatie, stijl en budget. En of je nu inspiratie wilt opdoen, op zoek bent naar gericht advies van een van onze aankoopadviseurs of juist lekker zelf aan de slag wilt gaan: alles is mogelijk!

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.