Keukenplanner

Keukenplanner

Ontwerp nu in een aantal simpele stappen de ideale keuken. Creëer de keukenruimte, stel een keuken samen en pas het ontwerp vervolgens aan totdat de keuken volledig aansluit op jouw wensen. 

Tevreden? Deel de link van je ontwerp met vrienden, familie of een aankoopadviseur van een Bruynzeel winkel in de buurt. 

 

Start de Keukenplanner

keuken ontwerpen keukenplanner

Keukenplanner Bruynzeel Keukens stap 1

 

1. Creëer de ruimte

Bepaal met een paar klikken de ruimte voor de keuken. Je kunt wanden weghalen voor een open keuken of een schuin dak inregelen. Het is ook mogelijk muren te verschuiven om een plattegrond te creëren die aansluit op de gewenste situatie.

Keukenplanner Bruynzeel Keukens stap 2

 

2. Stel de keuken samen

Stel de ideale keuken samen door keukenmeubelen en apparatuur naar voorkeur te plaatsen. Met gemak maak je een mix van kasten met genoeg opbergruimte voor alle boodschappen tot aan kasten voor de inbouwapparatuur.

Keukenplanner Bruynzeel Keukens stap 3

 

3. Bepaal het design

Van de romp tot de keukendeur en van de grepen tot getint glas. Pas de wanden en de vloer aan om zo een goed beeld te krijgen van het complete plaatje. Bekijk de keuken zowel in 2D als 3D om er zeker van te zijn dat deze aan al jouw wensen voldoet.

Advies in de winkel

Heb je de ideale keuken ontworpen?  Maak een afspraak en ontvang een vrijblijvende offerte.

Kom je er zelf online niet helemaal aan uit? De aankoopadviseurs staan voor je klaar in een winkel in de buurt om samen het ideale 3D-ontwerp op te stellen.

Afspraak maken

Op zoek naar meer keukeninspiratie?

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.