Een nieuwe keuken kopen bij Bruynzeel Keukens

De keuken die werkt begint in de huidige keuken. Dat is een belangrijke bron van informatie. De keuken wordt iedere dag intensief gebruikt, dus je weet precies wat er nu wel werkt en wat niet. Noteer wat je in de nieuwe keuken weer terug wilt zien en van welk ongemak je met plezier afscheid neemt. 

Bekijk hieronder hoe een nieuwe keuken bij Bruynzeel Keukens in z'n werkt gaat. In de winkel helpen we graag met het ontwerpen van de keuken die werkt. Maak een afspraak of kom langs zodat we een ontwerp en offerte op maat kunnen maken. 

De stappen naar de keuken die werkt

In de winkel samen het keukenvraagstuk oplossen

Persoonlijke wensen en eigen smaak vormen, samen met onze kennis, advies en uitgebreide assortiment, het ontwerp van de keuken die werkt. Altijd een 3D weergave van de keuken mee naar huis.

 

Thuis inmeten = zeker weten

De keukenruimte wordt ingemeten op basis van het ontwerp. Dan weten we zeker dat alles past. Eventueel meerwerk wordt besproken. Het meerwerk is mogelijk bij het door ons zorgvuldig geselecteerde montagebedrijf, waar ook de inmeter werkt. Dat is wel zo makkelijk.

 

Één adres voor communicatie en productie

Wij stellen je voor aan je vaste contactpersoon van onze eigen afdeling Klantenservice. De keuken gaat in onze eigen Nederlandse fabriek in productie.

 

Bezorgen

Onze vaste, gespecialiseerde transporteur bezorgt de keuken bij je thuis.

 

Monteren

De werkdag na levering start het monteren van de keuken. Eventueel meerwerk is in de tussentijd al uitgevoerd. Het montagebedrijf levert de keuken werkend op.

 

Service

We zijn pas tevreden als de keuken helemaal voor je werkt.

De keuken die werkt

Persoonlijke wensen maken, samen met onze kennis, assortiment, service en diensten de keuken die werkt.