Keuken

Wat kost een keuken

Wat kost een keuken? 

Er zijn veel zaken waar je goed over na moet denken bij de aanschaf van een keuken. Welke stijl spreekt je aan? Welke kleur wordt de keuken? En welke apparatuur moet er zeker in komen? Naast alle keuzes op het gebied van stijl en functionaliteit, is de prijs van de keuken ook een belangrijke factor. Graag vertellen we je meer over het tot stand komen van de prijs van een Bruynzeel keuken. 

Direct de juiste prijs voor jouw keuken

Bij Bruynzeel Keukens werken we met een eerlijk prijsbeleid. Hierdoor heb je altijd inzicht in de prijs van jouw keuken. Alle onderdelen van de keuken zoals keukenkasten, apparatuur, werkbladen en keukenaccessoires hebben hun eigen, eerlijke prijs. Zo kun je een complete keuken laten ontwerpen die én werkt voor jou én aansluit op jouw budget. Je krijgt altijd een duidelijk overzicht van jouw keuzes en de kosten daarvan. 

Prijs

 

Een keuken op maat: keuze voor materialen

PrijsopbouwBij elke keukenopstelling op onze website en in onze winkels is daarnaast ook te zien wat de prijs van de getoonde keuken is en hoe deze prijs tot stand komt. Zo laten we je zien wat de prijs is van de keukenkasten, van het keukenblad, van de apparatuur in de keuken en van de keukenaccessoires. Dit natuurlijk met de bijhorende uitleg over het gebruik van merken en materialen. Zo zal een aanrechtblad van composiet dat doorloopt als achterwand bijvoorbeeld duurder uitvallen dan een kunststof aanrechtblad zonder bijhorende achterwand. En is de prijs van de apparatuur van een keuken met luxe stoomoven wellicht hoger dan de keuken waar een combimagnetron in zit. 

We houden altijd deze prijsopbouw aan. Ook wanneer je met een van onze aankoopadviseurs aan tafel zit, kunnen we de je kosten van elk onderdeel van de keuken tonen. Daarnaast tonen we ook altijd de montagekosten. Zo weet je precies wat mogelijk is binnen jouw budget.
Tot slot hebben we een blog geschreven om in 5 stappen naar een keuken op maat te gaan. 

Een betaalbare keuken zonder onderhandelen

Het aankoopadvies verloopt op een ontspannen en transparante wijze. We willen vooral een keuken op maat ontwerpen die écht past bij jou. Het maken van een offerte is geheel vrijblijvend. En onderhandelen over de prijs is niet nodig. Maar hoe komen we tot de juiste prijs per onderdeel? Ook dat leggen we je graag uit.  

Lage kostprijs door productie in eigen fabriek

Alle keukenkasten van Bruynzeel Keukens worden gemaakt in eigen fabriek in Bergen op Zoom. Door de productie in eigen huis, blijft er constant zicht op de inkoopprijs van grondstoffen. Ook wordt er efficiënt omgegaan met productielijnen en transport van de keukenkasten. Zo kunnen we een lage prijs voor kasten doorberekenen naar de consument in de winkel. 

 

Geen aanbetaling nodig

Wanneer je er voor kiest om een keuken te kopen bij Bruynzeel Keukens, is een aanbetaling niet nodig. Een aanbetaling is het deel van de rekening dat je vooraf al moet betalen. Toch niet de juiste keuze gemaakt? Binnen 5 werkdagen na aankoop, kan de keuken kosteloos worden geannuleerd. Annuleren kan door dit schriftelijk of per e-mail in te dienen bij de aankoopadviseur in de winkel. 

Matterhorn
Matterhorn leisteengrijs

Wat kost een keuken? 

Wat een keuken kost, is dus per keukenontwerp verschillend. Laat je een complete keuken ontwerpen, met veel kasten en dure apparatuur, dan zal de prijs waarschijnlijk hoger uitvallen dan wanneer je voor drie simpele keukenkasten gaat. Tijdens een ontwerpafspraak ontwerpen we graag een keuken op maat voor jou. Daarbij kunnen we je precies laten zien wat de keuken kost en hoe de prijs tot stand komt. 

Overal op onze website vind je hartjes. Door op deze hartjes te klikken voeg je ze toe aan je moodboard: een inspirerend overzicht van al jouw keukenideeën. 

Maak je moodboard

Tijdens een ontwerpafspraak ontwerpen we graag een keuken op maat voor jou. Daarbij kunnen we je precies laten zien wat de keuken kost en hoe de prijs tot stand komt.  

Afspraak maken

Bekijk ook ons digitale keukenboek.

Bekijk ons digitale keukenboek
Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.