preload

Thuis in huis!

Nieuwe retailformule van Bruynzeel Keukens is innovatief, persoonlijk en toegankelijk voor iedereen.

Met de opening van een gloednieuwe pilotstore in thuisstad Bergen op Zoom, lanceert Bruynzeel Keukens op zaterdag 6 juli 2019 ook een nieuwe retailformule. Met behulp van een klantgerichte omnichannel benadering wordt ieders keuken nog persoonlijker. 

In de jaren 30 van de vorige eeuw startte Bruynzeel Keukens al met het in kaart brengen van de wensen van veel huisvrouwen door bij hen thuis te komen en te vragen voor welke problemen ze een oplossing zochten. Het functionele ontwerp van de eerste Bruynzeel keuken vormt vandaag de dag nog steeds de basis voor alle keukens en de manier waarop deze gebruikt wordt. In de ruim tachtig tussenliggende jaren is Bruynzeel Keukens blijven innoveren, aangepast aan de tijdsgeest en de wensen van de klant, met als hoogtepunt de nieuwe pilotstore in Bergen op Zoom. Hier doet de bezoeker niet alleen keuken- maar volledige wooninspiratie op. 

Ontwerp zelf een nieuwe keuken

Bruynzeel Keukens kent een lange traditie waarin altijd uitgegaan wordt van de wensen vaOntwerpstudion de klanten. In de pilotstore is dit uitgangspunt naar een nog hoger niveau getild. Bezoekers kunnen in de pilotstore via touchscreens hun ideale keuken samenstellen om daarna de keuken daadwerkelijk te zien op ware grootte. Bruynzeel Keukens zorgt ervoor dat dit inspiratie- en ontwerpproces al plaats kan vinden voordat men naar de winkel gaat. Online is het mogelijk om geïnspireerd te raken en om al een eerste ontwerpschets van de keuken te maken. Door online te spelen met vormen, kleuren en afmetingen, kan de adviseur in de pilotstore doelgerichter advies geven over de vraagstukken die ontstaan tijdens het ontwerpen van een keuken.


IWijnandedereen heeft een keuken nodig. Maar iedereen heeft andere wensen. Er zijn steeds meer verschillende type huishoudens in Nederland. Jongeren moeten een keuken kunnen creëren op een paar vierkante meter, singles hebben andere behoeften als het gaat om opbergruimte dan het grote gezin en senioren blijven steeds langer thuis wonen. Wanneer de klant in aanraking komt met Bruynzeel Keukens, moet dit voor iedereen, wat de leefsituatie ook is, herkenbaar en toegankelijk zijn. Bij Bruynzeel Keukens kom je thuis.

Innoveren door te luisteren naar de klant

De noviteiten, zowel online als in de winkel, zijn gebaseerd op de wensen en veranderende behoeften van de klant. De eerste maanden na de aftrap op 6 juli, worden benut om te ervaren hoe deze noviteiten door de klanten worden ontvangen. Ook hierbij wordt weer goed geluisterd en gekeken naar wat nog beter kan. Na de zomerperiode vindt een officiële, feestelijke opening van de winkel plaats. 

Matterhorn
Matterhorn leisteengrijs

Klaar voor de toekomst

En daar stopt het niet. Bruynzeel Keukens blijft innoveren. Na een testfase in de pilotstore in Bergen op Zoom, wordt het winkelconcept stapsgewijs geïmplementeerd in de overige Bruynzeel winkels, verspreid door heel Nederland. Ook de verbinding tussen de offline- en online wereld, zal steeds kleiner worden. De klant moet op ieder gewenst moment van de dag, de gewenste informatie kunnen verkrijgen. 

Kom eens langs in onze winkel, de koffie staat klaar!
Van Konijnenburgweg 25
4611 HK Bergen op Zoom

Contactpersoon voor de pers: 
Manon Stoutjesdijk, PR- en communicatieadviseur
0164 - 28 50 00
mstoutjesdijk@bruynzeelkeukens.nl 

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.