Keuken Moderne keuken

Moderne keuken: een design dat bij jou past

Op zoek naar een moderne keuken? Er is meer dan een keuken, maar er is maar één jij. Het is daarom belangrijk dat je een keuken vindt die echt past bij jou. Bij jouw leefsituatie, bij jouw keukenruimte en zeker ook bij jouw stijl. Elk keukenontwerp dat we maken is op maat voor jouw keukenruimte, waarbij jij bepaalt hoe jouw keuken eruit komt te zien. We vertellen je graag meer en bieden een kijkje in het aanbod moderne keukens binnen Bruynzeel Keukens. 

Bekijk de collectie

Wat is een moderne keuken? 

Wat is een moderne keuken? Een moderne keuken heeft veelal een strakke uitstraling. Deze stijl keuken staat bekend om de strakke lijnen en heeft ook wel een design uitstraling. We zien veel moderne keukens terug in een greeploze vorm, vanwege de strakke uitstraling, maar met de juiste handgreep creëer je ook al snel een leuke hedendaagse keuken.

Welke kleur voor in de keuken?

Onze keukens zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen. Denk eens aan een:

Of je nu gaat voor wit, zwart of jouw kleur (bij Bruynzeel Keukens kunnen keukens gelakt worden in maar liefst 1.950 verschillende kleuren), er is altijd een moderne keuken die past bij jou. 

Kies voor gladde keukendeuren in een hoogglans of matte uitvoering voor een strakke uitstraling. Het maakt overigens niet uit wat de opstelling van jouw keuken is: een rechte keuken of een andere keukenopstelling? Voor elk type keukenruimte kan een moderne keuken ontworpen worden. 

Moderne keuken van Vivian Reijs
Keuken: Atlas Marmer van Vivian Reijs


Moderne keukens voorbeelden

Hoe ziet een moderne keuken eruit? Moderne keukens zijn er in vele soorten en maten. Denk eens aan een:

  • moderne keuken met bar
  • moderne hoekkeuken
  • moderne keuken l-vorm

In een modern keuken zie je niet één type, maar verschillende soorten materialen terugkomen. Van hout tot staal en van glanzende keukendeuren tot matte keukendeuren. 

Laat je in jouw zoektocht naar een nieuwe keuken niet teveel leiden door de term moderne keuken, maar kijk vooral naar wat jij mooi vindt. Dit kan onder meer door de keukencollectie te bekijken, je gratis te laten adviseren, een moodboard te maken of zelf aan de slag te gaan met kleuren, stalen en materialen in de winkel. Bekijk alvast enkele voorbeelden van moderne keukens. 

Moderne Keuken Atlas zwart staal
Ontdek: Atlas metaal zwart & Jura wild eiken licht
 
Moderne keuken Atlas Marmer en jura eiken zwart
Keuken: Atlas marmer & Jura eiken zwart 
 
Moderne keuken Andes wit hoogglans
Ontdek: Andes wit hoogglans
 

Meer voorbeelden zien? Kijk dan snel verder.

Moderne keukens

Moderne keukens prijzen

Hoeveel kost een moderne keuken? Dat hangt af van de specifieke wensen die jij hebt. Afhankelijk van jouw keuzes voor het type keukendeur, de indeling van de kasten, het aanrechtblad, de keukenapparatuur en de grootte van de keuken, maken wij een 3D keukenontwerp en transparante offerte. In deze offerte zie je wat elk los onderdeel van de keuken kost. Zo kun jij bepalen of deze moderne keuken iets voor jou is of dat je nog iets wil wijzigen aan het ontwerp. Van compacte keukens tot grote woonkeukens: we gaan aan de slag met keukenontwerp dat past binnen jouw budget.  

Lees meer over ons prijsbeleid

Op zoek naar een goedkope moderne keuken? Neem dan ook eens een kijkje in het aanbod van showroomkeukens

Showroomkeukens 

Greeploze keuken

Wens je een keuken met een moderne uitstraling en strakke lijnen? Kies dan voor een greeploze moderne keuken. Meer informatie over dit keukentype vind je in ons blog over greeploze keukens. 

Greeploze keuken

Helemaal interessant is in dat geval de single line keuken. Bij deze keuken hebben alleen de bovenste lades een greeplijst om de lades mee te openen. Andere lades open je met een gemakkelijk tip-on syteem: druk zachtjes op de lade en hij opent in jouw richting. Dit geeft een nog strakkere uitstraling aan jouw eigentijdse keuken. 

Moderne greeploze keuken Olympia nachtblauw
Keuken: Olympia nachtblauw


Moderne ingerichte keuken

Niet alleen kun je een moderne keuken (laten) ontwerpen, maar ook kun je op diverse manieren jouw bestaande keuken inrichten met moderne accessoires en materialen. Er zijn vele mogelijkheden: zowel binnen een beperkt budget, als grotere renovatiemogelijkheden. 

  • Kies voor een open rek of stoere houten plank waar je jouw mooiste servies kunt neerzetten;
  • Creëer een nieuwe achterwand: verf de muur achter jouw keuken in een andere kleur of betegel deze wand met industriële muurtegels;
  • Kijk welke renovatiemogelijkheden er aan jouw keuken mogelijk zijn. Afhankelijk van hoe oud jouw keuken is en het type keukenkasten, zijn er bij sommige keukenleveranciers mogelijkheden om nieuwe keukendeuren te bestellen. Zo behoud je dezelfde opstelling en keukenkasten, maar geef je de buitenkant toch een compleet nieuwe look. Vraag een aankoopadviseur naar de mogelijkheden; 
  • Ben je handig? Dan kun je bijvoorbeeld ook losse onderdelen voor je keuken aanschaffen: zoals een kraan of een nieuw, modern keukenblad; 
Modern ingerichte keuken Ravenstein
Keuken: Ravenstein licht eiken


Moderne keukenapparatuur

Je denkt er misschien niet direct aan, maar de keuze voor keukenapparatuur heeft veel invloed op de totale uitstraling van jouw keuken. Wil je een keuken met strakke lijnen, dan is het belangrijk dat bijvoorbeeld ook de oven binnen dit design past. Een aantal apparatuur tips: 

  • De afzuigkap is vaak een opvallende verschijning in de keuken. Toch zijn er steeds meer oplossingen waardoor de afzuigkap past in het geheel van de moderne keuken. Zo zijn er design afzuigkappen of is het mogelijk de afzuiging in de kookplaat te verwerken; 
  • Een inductiekookplaat draagt altijd bij aan een moderne uitstraling en is ook nog eens gemakkelijk schoon te maken, veilig in gebruik en duurzaam. Lees meer over dit type kookplaat. 
  • Kijk goed naar de locatie van de oven in jouw keuken. Wordt deze in een onderkast geplaatst? Of op hoogte? En welke uitstraling wil je dat deze oven heeft? Sommige ovens hebben enkel druktoetsen, waardoor er niets uitsteekt. Dat draagt mooi bij aan de uitstraling van de  keuken; 

Meer weten over de rol die keukenapparatuur heeft in de totaal uitstraling van jouw moderne keuken? Onze aankoopadviseurs vertellen je graag meer. 

Modern Karakter natuur eiken
Keuken: Karakter natuur eiken


Bekijk onze moderne keukens

Laat je inspireren door keukens te bekijken en te ervaren. Zo kun je op onze website niet alleen de collectie bekijken, maar vertellen we je ook in welke kleuren onze keukentypes nog meer verkrijgbaar zijn. Of ga zelf aan de slag met de Moodboard Maker. Met behulp van deze tool creëer je een overzicht van al jouw keukenwensen dat je ook nog eens gemakkelijk deelt met je partner, vrienden of met een adviseur in de winkel. 

Moodboard maken 

Maak een vrijblijvende ontwerpafspraak

In onze winkels heten we je van harte welkom om op jouw manier inspiratie op te doen. Loop rustig een rondje en bekijk onze collectie, laat je vrijblijvend adviseren door onze adviseurs, bekijk deuren, werkbladen, kleuren en materialen en kom tot een keuken die past bij jou. Loop gerust eens binnen of maak een vrijblijvende ontwerpafspraak. We plannen dan uitgebreid de tijd om te luisteren naar jouw wensen en je ontvangt een 3D keukenontwerp en transparante offerte. 

Afspraak maken 

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.