Moderne keuken: een design dat bij jou past

Moderne keuken: een design dat bij jou past

Op zoek naar een moderne keuken? Vind een keuken die echt past bij jou. Bij jouw leefsituatie, keukenruimte en zeker ook bij jouw stijl. Elk keukenontwerp dat we maken is op maat voor jouw keukenruimte. We vertellen je graag meer en bieden een kijkje in het aanbod moderne keukens binnen Bruynzeel Keukens. 

Bekijk de collectie

Wat is een moderne keuken? 

Een moderne keuken heeft veelal een strakke uitstraling. Deze stijl keuken staat bekend om de strakke lijnen en heeft ook wel een design uitstraling. We zien veel moderne keukens terug in een greeploze vorm, vanwege de strakke uitstraling, maar met de juiste handgreep creëer je ook al snel een moderne keuken.

Bruynzeel keuken Naarden grijs walnoot

Atlas puur eiken

Voor iedere keukenruimte

Kies voor gladde keukendeuren in een hoogglans of matte uitvoering voor een strakke uitstraling. Het maakt overigens niet uit wat de opstelling van jouw keuken is: een rechte keuken of een andere keukenopstelling? Voor elk type keukenruimte kan een moderne keuken ontworpen worden. 

Moderne keukens voorbeelden

Hoe ziet een moderne keuken eruit? Moderne keukens zijn er in vele soorten en maten. Denk eens aan een: moderne keuken met bar, moderne hoekkeuken of moderne keuken L-vorm. In een modern keuken zie je niet één type, maar verschillende soorten materialen terugkomen. Van hout tot staal en van glanzende keukendeuren tot matte keukendeuren. 

Moderne ingerichte keuken

Niet alleen kun je een moderne keuken (laten) ontwerpen, maar ook kun je op diverse manieren jouw bestaande keuken inrichten met moderne accessoires en materialen. Er zijn vele mogelijkheden: zowel binnen een beperkt budget, als grotere renovatiemogelijkheden. 

  • Kies voor een open rek of stoere houten plank waar je jouw mooiste servies kunt neerzetten;
  • Creëer een nieuwe achterwand: verf de muur achter jouw keuken in een andere kleur of betegel deze wand met industriële muurtegels;
  • Kijk welke renovatiemogelijkheden er aan jouw keuken mogelijk zijn. Afhankelijk van hoe oud jouw keuken is en het type keukenkasten, zijn er bij sommige keukenleveranciers mogelijkheden om nieuwe keukendeuren te bestellen. Zo behoud je dezelfde opstelling en keukenkasten, maar geef je de buitenkant toch een compleet nieuwe look. Vraag een aankoopadviseur naar de mogelijkheden; 
  • Ben je handig? Dan kun je bijvoorbeeld ook losse onderdelen voor je keuken aanschaffen: zoals een kraan of een nieuw, modern keukenblad; 

Open regaal Bruynzeel keuken Matterhorn leisteengrijs

Inductiekookplaat Naarden grijs walnoot

Moderne keukenapparatuur

Je denkt er misschien niet direct aan, maar de keuze voor keukenapparatuur heeft veel invloed op de totale uitstraling van jouw keuken. Wil je een keuken met strakke lijnen, dan is het belangrijk dat bijvoorbeeld ook de oven binnen dit design past. Een aantal apparatuur tips: 

  • De afzuigkap is vaak een opvallende verschijning in de keuken. Toch zijn er steeds meer oplossingen waardoor de afzuigkap past in het geheel van de moderne keuken. Zo zijn er design afzuigkappen of is het mogelijk de afzuiging in de kookplaat te verwerken; 
  • Een inductiekookplaat draagt altijd bij aan een moderne uitstraling en is ook nog eens gemakkelijk schoon te maken, veilig in gebruik en duurzaam. Lees meer over dit type kookplaat. 
  • Kijk goed naar de locatie van de oven in jouw keuken. Wordt deze in een onderkast geplaatst? Of op hoogte? En welke uitstraling wil je dat deze oven heeft? Sommige ovens hebben enkel druktoetsen, waardoor er niets uitsteekt. Dat draagt mooi bij aan de uitstraling van de  keuken; 

Meer weten over de rol die keukenapparatuur heeft in de totaal uitstraling van jouw moderne keuken? Onze aankoopadviseurs vertellen je graag meer. 

Prijs moderne keukens

Hoeveel kost een moderne keuken? Dat hangt af van de specifieke wensen die jij hebt voor het type keukendeur, de indeling van de kasten, het aanrechtblad, de keukenapparatuur en de grootte van de keuken. Wij maken een 3D keukenontwerp en transparante offerte. In deze offerte zie je wat elk los onderdeel van de keuken kost. Zo kun jij bepalen of deze moderne keuken iets voor jou is of dat je nog iets wil wijzigen aan het ontwerp. Van compacte keukens tot grote woonkeukens: we gaan aan de slag met keukenontwerp dat past binnen jouw budget.  

Afspraak maken

Ontwerpgesprek
Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.