Keuken

Een kijkje in de keuken van Karlijn


Samen met Interior Junkie reizen we het land af, om een kijkje te nemen in de keukens van onze klanten. Zo kwamen we ook terecht bij Illustrator Karlijn en haar vriend. Karlijn en haar vriend hebben een compacte keuken met grijze kastjes, een gitzwart aanrechtblad en een robuuste houten plank ter vervanging van bovenkastjes.

Zwarte accenten in de keuken

“Alles op de plank is het enige wat we hebben én het staat ook nog eens hartstikke mooi. Het zwarte werkblad is erg fijn om op te werken en ziet er ook nog eens stylish uit. De zwarte accessoires zoals de kraan, de lampjes en natuurlijk de muurtekening maken de keuken helemaal af.  De accenten maken je interieur net was stoerder en geeft het meer kracht.”

In de video hieronder vertelt Karlijn meer over haar keuken. Neem je even een kijkje?

Meer keuken inspiratie opdoen, vergeet dan zeker niet even een kijkje te nemen op onze inspiratiepagina waar je nog veel meer video’s en blogs vol inspiratie vindt. Neem ook eens een kijkje in de keuken van Marleen. Een zwarte Bruynzeel keuken vol met verrassende plantensoorten. 

Keukenopstelling: recht 
Keukentype: Atlas platinagrijs
Prijs: € 2.347 
Aantal m2: 3
Stijl: industrieel/stoer
Highlights:

  • Betaalbare keuken 
  • Los fornuis
  • Lades rechts van het fornuis 

Ben jij net als Karlijn op zoek naar de keuken die past in jouw ruimte?

Laat je inspireren   Volg Karlijn

Overal op onze website vind je hartjes. Door op deze hartjes te klikken voeg je ze toe aan je moodboard: een inspirerend overzicht van al jouw keukenideeën. 

Maak je moodboard

Tijdens een ontwerpafspraak ontwerpen we graag een keuken op maat voor jou. Daarbij kunnen we je precies laten zien wat de keuken kost en hoe de prijs tot stand komt.  

Afspraak maken

 

 
Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.