Keuken

Inspiratie & Oriëntatie

Wij staan voor de keuken die werkt. Alleen gaat dat voor ons veel verder dan een keuken alleen. We doen er namelijk alles aan om het dagelijkse leven in het hele huishouden makkelijker te maken voor je. Maar omdat jij weer anders bent dan de buurman of je beste vriend, willen we graag weten wat jij belangrijk vindt. De zoektocht naar jouw nieuwe keuken start namelijk bij inspiratie en jouw oriëntatie daarin. 

Wat voor stijl vind je bijvoorbeeld mooi? Wat voor functionaliteiten zoek je in een keuken? Heb je veel opbergruimte nodig? En wat is eigenlijk de samenstelling van jouw huishouden?  Op social media en ons blog inspireren we met de laatste keukentrends en handige opbergtips die je eenvoudig opslaat in jouw favorieten. 

Daarnaast is het ook belangrijk dat je nadenkt over andere aspecten van je keuken. Hoe groot is bijvoorbeeld de beschikbare ruimte? Wat voor stijl spreekt je aan? Wat voor apparatuur past bij je? En wat budget wil je aan jouw keuken besteden? In onze vestigingen zijn altijd diverse keukenopstellingen te bekijken. Onze adviseurs kunnen je daarbij alles vertellen over de mogelijk materiaalkeuze en afwerking. Zo ben je goed voorbereid op de aanschaf van een nieuwe keuken die écht werkt voor jou. 

Ervaar ons uitgebreide assortiment 

In onze winkels hebben we een uitgebreid aanbod van keukenopstellingen staan. Ook is het mogelijk om ons gehele assortiment te bekijken en op zoek te gaan naar de ideale combinatie voor jou. Onze aankoopadviseurs denken graag met je mee en maken geheel vrijblijvend een ontwerp voor je. Zoek hier een winkel in de buurt of maak direct een afspraak! 

Bruynzeel winkels  Afspraak maken

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.