Houten keuken voor een warme uitstraling

Houten keuken voor een warme uitstraling

Op zoek naar een keuken met een warme en stoere uitstraling? Een keuken die voornamelijk bestaat uit natuurlijke en robuuste materialen? Kijk dan eens naar een houten keuken of een keuken waarin de combinatie gemaakt wordt met hout en andere kleuren en materialen. Het geeft al snel een warme en knusse uitstraling aan jouw interieur. Ontdek de gehele keukencollectie in ons inspiratieboek. 

Inspiratieboek aanvragen

Eikenhouten keuken

Een eikenhouten keuken is er in verschillende vormen. Zo heb je keukens van massief eikenhout, maar ook eikenhouten keukens die voor een deel voorzien zijn van eikenhouten keukenkasten in combinatie met andere type keukenkasten. We bieden uitgebreide mogelijkheden op het gebied van stijl en uitstraling.

Maar ook kun je een eikenhouten keuken in een donkere variant laten uitvoeren. Dit hebben we gedaan bij de Aerdenhout gerookt eiken. Hierbij is de kastenwand voorzien van gerookt eiken. Deze zijn volledig greeploos. Zelfs de koelkast is voorzien van het tip on systeem. De AEG vaatwasser in deze keuken heeft een doorlopende greeplijst. Deze afwerking zorgt voor een strakke en moderne uitstraling en is bovendien erg makkelijk in gebruik.

Aerdenhout grijs eiken

Atlas acacia

Houtlook keuken

Combineer houten keukenkastjes met andere kleuren en materialen en creëer hier mee jouw eigen keukenstijl. Of je nu een houtlook keuken wenst of gebruik maakt van de houtlook in combinatie met andere kleuren en materialen: het is allemaal mogelijk. Ter inspiratie zijn we zelf aan de slag gegaan met het combineren van keukenfronten van hout met andere kleuren en keukendeuren uit onze collectie.  

Onze Atlas acacia is een frisse, stijlvolle keuken die voorzien is van zowel hout als witte details. Aan de linkerzijde van de keuken is ruimte voor een speels zitje. Zo is de keuken niet alleen een plaats om te koken, maar ook zeer geschikt om de dag door te spreken of om huiswerk te maken. 

Zwarte houten keuken

Ben je op zoek naar stoere houten keukens? Geef een stoere uitstraling aan jouw houten keuken door te kiezen voor een zwarte houten keuken. Of je kiest voor een keuken die helemaal zwart is of een combinatie maakt van een zwarte keuken met houten accenten, is aan jou. 

Onze keukens zijn in verschillende kleuren te lakken. Zo vind je altijd een zwarte of donkere tint voor jouw houten keuken. De strakke keuken is voorzien van een levendige houten bardeel, waar gezellig met vrienden kan worden geborreld. Met een geïntegreerde wijnkoeler is dit dé keuken voor de echte Bourgondiër.

Matterhorn leisteengrijs

Bruynzeel keuken Karakter licht eiken

Keuken wit met hout

Hout is uitstekend te combineren met wit. Het krijgt al snel een frisse en zomerse uitstraling en geeft ruimte aan je keuken. Een keuken waarmee je echt de zomer in huis haalt, is de Karakter licht eiken. Extra bijzonder is dat de handgrepen zijn verwerkt in de houten keukenfrontjes. Daarnaast is er gekozen voor speelse, houten kasten, maar ook voor strakke witte details en zwarte accessoires. 

Houten keukenblad

Een houten keukenblad kan een mooie toevoeging zijn wanneer je wel hout wil terugbrengen in jouw keuken, maar geen volledig houten keuken wenst. Ook hierin zijn vele mogelijkheden. Alleen al het massief houten keukenblad is op zoveel verschillende wijzen inzetbaar. Zo hebben we bij de Rustiek robijnrood voor een klassieke look gekozen en een massief houten keukenblad op het werkeiland geplaatst. Het vormt nu een heerlijke plek om aan te zitten: van ontbijten tot gezellig borrelen. Wist je dat je ook altijd kunt kiezen hoe dik het keukenblad moet zijn? Zo zal een dun houten keukenblad vaak een iets strakker effect geven en een dik houten keukenblad een warme sfeer in je keuken brengen. 

Rustiek robijnrood

Bar Bruynzeel keuken Matterhorn leisteengrijs

Stijlen mixen

Een houten keukenblad past bij elk type keukenopstelling en kan verwerkt worden bij elke stijl: of je nu van een landelijke keuken of industriële keuken houdt of juist graag verschillende stijlen mixt tot één keukenontwerp. Zelfs bij dezelfde keukendeur, maakt de keuze voor kleur, handgreep en opstelling al zoveel verschil in het totaalplaatje dat je krijgt met het houten keukenblad. Dit zie je in het voorbeeld waarbij we een houten bardeel hebben toegevoegd aan de Matterhorn leisteengrijs.

Vind jouw ideale houten keuken

We ontwerpen graag een keuken die helemaal past bij jouw stijl. In onze winkel laten we je graag alle mogelijke kleuren en materialen zien en stellen we samen met jou een keuken samen. Dit natuurlijk onder het genot van een lekker kopje koffie of thee. Na de ontwerpafspraak krijg je vrijblijvend een 3D keukenontwerp mee naar huis. 

Keuken samenstellen

Ontwerpgesprek
Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.