Keuken

Een kijkje in de keuken van familie Schuurbiers

In het Brabantse dorpje Ossendrecht, op een steenworp afstand van de Belgische grens, staat de prachtig verbouwde boerderij van de familie Schuurbiers. Inmiddels wonen Patricia en Marco hier alweer 4 jaar samen met hun 3 kinderen Jimmy (23), Benjamin (20) en Janneke (18). Toen ze in 2014 aan de verbouwing van een vervallen boerderij begonnen, wisten ze: hier moet een mooie woonkeuken in komen. 

Schuurbiers

 

Nieuw en toch authentiek

In eerste instantie verklaarden vrienden en familie Patricia en Marco voor gek toen ze vertelden dat ze dSchuurbierse oude boerderij gingen verbouwen. Het heeft dan ook ruim 2 jaar geduurd voordat de boerderij helemaal naar hun zin was. Het merendeel van de verbouwing hebben ze ook nog eens helemaal zelf gedaan. Hierbij hebben ze ervoor gekozen om veel bestaande materialen uit de oude boerderij te behouden. Dit geeft de woning een authentieke uitstraling. 

Kookeiland als pronkstuk

De Schuurbierskeuken is het absolute middelpunt in het huis. De stijl valt te omschrijven als landelijk en brocante, maar er is ook gekozen voor stoere houten accenten. Als kookliefhebbers was het de droom van Patricia en Marco om een keuken te hebben waarin ze alles kwijt kunnen. Toen tijdens het gesprek in de Bruynzeel winkel de opstelling aan bod kwam, was het al snel duidelijk dat er een eiland moest komen. Met alle keukenruimte die er in de woning is, is het eiland dan ook echt het pronkstuk van de keuken geworden. Of er nu ’s morgens boterhammen gesmeerd moeten worden of er een groot buffet gemaakt wordt voor een etentje met vrienden: het eiland is altijd functioneel. 

Relaxt groenten wassen

Door het uitzicht op de ruime tuin, is het voorbereiden van het eten en het wassen van de groenten bijna rustgevend. En net als de rest van de keuken is ook de wasbak… lekker groot!  

Handige keukentools

Alle keukenwensen die Patricia en Marco vooraf hadden, zijn in de Bruynzeel winkel vertaald naar een mooi, maar vooral ook praktisch keukenontwerp. Zo is er gekozen voorSchuurbiers veel lades, die overzichtelijk in te richten zijn. Ook met de lengte van Patricia is rekening gehouden: ze kan gemakkelijk bij de lades en ook de oven is op aangepaste hoogte ingebouwd, zodat ze op een veilige manier gerechten in- en uit de oven kant schuiven. 

Het meest gebruikte apparaat is de gaskookplaat. Dagelijks wordt hier lekker gekookt en wanneer er familie of vrienden op visite komen, wordt er helemaal uitgepakt. Favoriete keukentools zijn de geïntegreerde bakplaat op de gaskookplaat én natuurlijk de Quooker. Ideaal wanneer je graag thee drinkt of snel wilt starten met koken. Je hoeft namelijk niet meer te wachten tot het water eindelijk kookt. En voor wie liever koffie drinkt….. is het ingebouwde koffieautomaat van Siemens geweldig. 

Keukenopstelling: Eiland
Keukentype: Allure wit
Prijs: 28.908,- (excl. Amerikaanse koelkast)
Aantal m2: 33m2 
Stijl: Landelijk
Bijzonderheden:

  • Houten bardeel (was een draagbalk van de grote schuur achter het huis en is tot barblad omgetoverd)
  • Het fornuis (het Boretti fornuis is niet alleen een lust voor het oog maar ook een lust voor de maag en wordt bijna dagelijks gebruikt)
  • Leefkeuken (de keuken is het hart van het huishouden, hier komen we binnen na een werkdag, hier ontvangen we familie en vrienden en zitten we met het hele gezin)

Zet nu de eerste stap naar de keuken die alleen bij jou past. Laat je vrijblijvend inspireren en adviseren!

Inspiratie opgedaan? Zet al je ideeën op je moodboard. En jouw ideale keuken is weer een stapje dichterbij!

Maak nu je moodboard

Benieuwd hoe al jouw ideeën er in het echt uitzien? Kom langs in de winkel! Dan maken we gratis en vrijblijvend een 3D ontwerp van jouw keuken. 

Laat jouw 3D ontwerp maken

Je weet wat je mooi vindt. Maar past het ook binnen je budget? Onze aankoopadviseur rekent het graag voor je uit!

Laat jouw prijs berekenen


Meer kijkjes in de keuken? Kijk dan op onze website: kijkjeindekeuken

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.