Laat je 3D ontwerp maken

Zin om al je opgedane inspiratie om te zetten in een concreet beeld? In de winkel zetten we je wensen graag om in een 3D ontwerp. Zo krijg je direct een beeld hoe jouw ideale keuken er straks in huis uit komt te zien.

Moodboard

Het is ook mogelijk om jouw stijl door middel van een moodboard met ons te delen. Op onze website kun je alles wat voor jou interessant is vastzetten op je moodboard. Of het nu gaat om een complete keuken, een greep, bepaalde materialen of artikelen op het gebied van inspiratie. 
Wanneer je online een ontwerpafspraak maakt, krijg je automatisch de optie om je moodboard mee te sturen. Zo kunnen onze aankoopadviseurs ook vooraf al meedenken met jouw wensen.  

Moodboard maker


Moodboard maken

Inspiratiepagina

Nog meer inspiratie opdoen? Op onze inspiratiepagina vind je tal van blogs waar je meer inspiratie op kunt doen. Op zoek naar stylingtips voor in jouw keuken? Wat zijn trends op het gebied van koken? Hoe deel je efficiënt je kasten in? Je leest het allemaal op deze pagina. Je vindt hier ook de artikelen uit ons inspiratiemagazine Smaak. 

Inspiratiepagina bekijken

Laat een 3D ontwerp maken in een van onze winkels! Samen komen we tot een keuken die past bij jouw leefsituatie, stijl en budget. 
 

Ontwerpafspraak maken

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.