Keuken Keuken fam Hoogenkamp

Een kijkje in de keuken van familie Hoogenkamp

Om de opening van onze vernieuwde winkel in Almere te vieren, maakten bezoekers kans op een keuken t.w.v. €10.000,-. Iedereen die gedurende de actieperiode een offerte liet opstellen, maakte kans. De familie Hoogenkamp ging er met de prijs vandoor en intussen hebben ze de cheque ingewisseld. Neem een kijkje in de nieuwe keuken van de familie Hoogenkamp en laat je inspireren!

Kleine ruimte, maar toch voldoende plekkeukenruimte Hoogenkamp

"Eind vorige eeuw werd onze nieuwbouwwoning opgeleverd met een standaardkeuken. Waar we in deze keuken tegenaan liepen, was de ruimte tussen het keukenblok en het losstaande fornuis. De opstelling van onze keuken is vrij compact."

"In de nieuwe keuken hebben we gekozen om de kookplaat te integreren in het werkblad. Daarnaast hebben we met behulp van de twee extra hoge kasten veel opbergruimte gecreëerd. De stijl van de keuken trekken we zo ook verder door in de ruimte, waardoor het nog beter samenkomt met de rest van ons interieur. We houden van een mengeling van modern en klassiek en hier hebben we ook ons keukenontwerp op aangepast."

Bekijk meer woonstijlen in ons inspiratieboek

Keukeninspiratie en slimme adviezen

Oven en magnetron"Ter inspiratie hebben we veel verschillende showrooms bezocht. Het was voor ons al wel duidelijk dat we een witte keuken wilden, dat vonden we allebei mooi. Ook wilden we liever lades dan kasten, omdat we dat veel handiger vinden in gebruik. Gelukkig konden we dit makkelijk doorvoeren in het ontwerp voor onze nieuwe keuken en zijn al onze onderkasten voorzien van slimme indelingen, zoals interne voorraadlades en een afvalsysteem."

"Wanneer je op zoek gaat naar een nieuwe keuken, is er eigenlijk echt ontzettend veel mogelijk. Wij zijn blij dat we het gesprek aan zijn gegaan met een adviseur in de vernieuwde winkel van Bruynzeel Keukens in Almere. Zij was op de hoogte van onze wensen en kon ons precies vertellen wat wel of niet mogelijk was. Een adviseur voorziet je ook van inzichten en adviezen waar je zelf niet direct aan zou denken. Zo hebben we bijvoorbeeld gekozen voor een losse magnetron en oven in plaats van een hoge combi-oven. Een losse oven is in de meeste gevallen namelijk groter dan een combi-oven. We warmen vaak snel wat op in de magnetron en kunnen dan tegelijkertijd de oven gebruiken, ideaal."

Bezoek een winkel in de buurt

Samen in de keukenfam Hoogenkamp

Meneer Hoogenkamp vertelt: "De keuken is de plek waar het eten gemaakt wordt. Mijn vrouw kookt het meest in de nieuwe keuken, maar eten doen ze altijd gezamenlijk."

Mevrouw Hoogenkamp vult aan: "Ook is de keuken een plek waar we even de tijd nemen voor een lekker kopje koffie of thee. De dag starten we ook altijd samen met een ontbijtje in de keuken. We brengen er best veel tijd door, dus is het fijn dat we ons er nu weer helemaal thuis voelen."
witte keuken
Op de vraag wat er het eerst gemaakt is in de keuken, kwam het antwoord:  "Een filmpje om te delen met familie en vrienden! En daarna natuurlijk ook de lekkerste gerechten, maar we wilden eerst iedereen laten zien hoe mooi het geworden is. Ons favoriete gerecht is Borstsj, dat is een Oekraïense bietensoep. Een favoriet kookboek hebben we niet en we lezen ook geen foodblogs, maar we hebben wel een favoriete chef: Alexander Hermann."

Keukentip

"Gooi brood dat te droog is om te eten nooit weg. Wij maken er altijd zelf croutons van. Heel lekker en zo verspil je minder voedsel."

 

De keuken van familie Hoogenkamp: 

Keukenfront: Andes wit
Keukenblad: Kunststof Statue white
Grepen: Zwarte greeplijsten i.c.m. matzwarte grepen boring 160mm 
Stijl: Modern / klassiek
Highlights:

  • Twee hoge kasten met interne voorraadlades
  • Onderkasten met interne (voorraad)lades en afvalsysteem
  • Vouwklepkasten boven
  • AEG inductieplaat met Hob2Hood
  • Pelgrim oven (60cm hoog), magnetron (45cm hoog) en accessoirelade
  • AEG NoFrost koelvrieskast

Op zoek naar een nieuwe keuken? Laat je net als de familie Hoogenkamp adviseren en inspireren in een winkel van Bruynzeel Keukens in de buurt. De aankoopadviseurs nemen uitgebreid de tijd voor je en voorzien je direct van een 3D-ontwerp met transparante offerte van het ideale keukenontwerp.
 
Afspraak maken

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.