preload

Direct de juiste prijs

Wij zijn eerlijk over de prijs.

Op 4 april 2018 startte Bruynzeel Keukens met een nieuw prijsbeleid. De klant krijgt direct de juiste prijs in het aankoopgesprek. Geen kleine lettertjes of verrassingen meer! Stap voor stap stelt de klant zijn of haar keuken samen. Ieder onderdeel heeft een eigen vaste prijs: van deur tot kast tot apparatuur. Dit alles met als doel de klant zo ontspannen mogelijk en op een transparante manier te helpen bij de aankoop van een nieuwe keuken. Zonder onderhandelen, direct weten waar je aan toe bent. 

Een grote verandering: zowel voor onze medewerkers als voor onze klanten. Nu, ruim vijf maanden later, kunnen we voorzichtig de balans opmaken. Deze transparante manier van zaken doen is door klanten als positief ontvangen: het was even wennen, maar de aankoopgesprekken zijn ontspannen en klanten weten direct waar ze aan toe zijn. Dat geldt ook voor onze medewerkers. Het was even wennen dat er geen mogelijkheden waren om nog ‘iets weg te geven’. Daar staat tegenover dat er nu nog meer focus ligt op het goed leren kennen van de klant en zijn of haar behoeften. Hierdoor kan de medewerker een zo eerlijk mogelijk en gericht advies geven aan de klant, zonder hierbij gehinderd te worden door marges of maximale opbrengst. 

Prijs


Het resultaat sinds 4 april 2018? Een hogere NPS score, tevreden collega’s en een onderscheidende propositie. Wij zijn trots op onze keuze om over te stappen op vaste prijzen en kijken uit naar wat nog gaat volgen…    

Ook voor jou hebben we de keuken die werkt. Maak direct een ontwerpafspraak of kom langs in één van onze winkels.

Afspraak maken  Bruynzeel winkels

 

Bruynzeel Keukens
Hoofdkantoor

Drebbelstraat 7 , 4622 RCBergen op Zoom

0164 - 28 50 00

×