Keuken

Een kijkje in de keuken van Daniëlle en Daniël

KijkjeSinds 2000 wonen Daniëlle, Daniël en hun twee dochters in hun jaren ’30 woning in Amersfoort. De keuken is het deel van het huis waar het meest geleefd wordt. Bekenden komen automatisch via de achterdeur binnen. Er wordt gegeten, thee gedronken na schooltijd en geborreld met vrienden. ‘’Alleen als er écht veel mensen komen eten, gaan we in het woongedeelte zitten. Die tafel is groter’’ lacht Daniëlle. 

Landelijk, maar zeker ook stoer!

In het huis zijn verschillende stijlen terug te vinden. ‘’We houden van een gezellige sfeer in huis. Ik denk niet echt in stijlen, maar als ik ons interieur zou moeten omschrijven dan denk ik wel een bKijkjeeetje aan landelijk. Al vind ik het ook weer niet typisch landelijk, want er komen ook veel natuurlijke materialen in terug. En niet teveel ‘brocante toestandjes’.  Het is echt een combinatie van een landelijke uitstraling met strakke en stoere elementen.’’ zegt Daniëlle. 

Van een oude keuken naar een keuken op maat

Toen Daniëlle en Daniël in 2000 introkken in de woning, was deze erg gedateerd. Enerzijds was dat fijn: veel mooie details zijn behouden gebleven. Anderzijds moest er genoeg gebeuren om het huis helemaal naar hun zin te krijgen. Zo zat er een ontzettend lage keuken in de woning. Dit werkte niet fijn. Daniëlle en Daniël kozen ervoor de keuken tijdelijk te vervangen voor een simpel keukenblok, wat in ieder geval iets meer werkbaar was. Wel wisten ze dat ze in de toekomst wilden uitbouwen en dan een mooie, grote woonkeuken wilden creëren. Vlak na de geboorte van de tweede besloten ze om uit te gaan bouwen en was het tijd voor een nieuwe keuken. In die keuken wordt nu, ruim 11 jaar later, nog dagelijks met veel plezier gekookt. 

Blij met de service in de winkel 

‘’Toen we eenmaal op zoek gingen naar een nieuwe keuken, zijn we echt allerlei keukenzaken afgegaan. Hierbij hebben we gelet op stijl en kwaliteit. De combinatie van prijs, kwaliteit en stijl van Bruynzeel Keukens paste heel goed bij ons. Ook de manier waarop we geholpen werden, sprak ons erg aan. We hadden voordat we bij Bruynzeel binnenstapten al best veel keukenzaken bezocht. Daar hadden we veel mooie keukens gezien, maar de manier waarop we werden aangesproken, sprak ons niet altijd aan. Dit deed ons toch beslissen om de keuken niet in die zaak te kopen. Dat ik mezelf dit na 11 jaar nog kan herinneren, geeft wel aan dat de service in de winkel toch echt wel heel belangrijk is. Het heeft wel indruk gemaakt. 

Kijkje


Bij Bruynzeel Keukens vonden we het fijn dat de aankoopadviseur goed meedacht, maar niet alles voor ons wilde invullen. We kregen advies, maar er werd enorm veel ruimte vrijgelaten voor ons om aan te geven wat wij zelf belangrijk vonden. Toen we ook nog eens tot een keuken kwamen die voldeed aan onze stijl, was het makkelijk beslissen!’’ zegt Daniëlle. 

Een keuken die matcht met de rest van het huis

‘’Met de keuken zijn we nog iedere dag blij. We koken allebei ook graag. Er zijn genoeg tools terug te vinden in onze keuken die bijdragen aan het kookplezier. Ook hebben we allebei zo onze eigen specialiteiten. Zo maak ik zelf graag buitenlandse gerechten, terwijl Daniël stoofpotten en Hollandse pot maakt. Vooral in het weekend maken we vaak tijd vrij om uitgebreid te koken. Kijkje

Via Instagram doe ik regelmatig inspiratie op als het gaat om interieur- en keukeninrichting. Daarnaast plaats ik zelf ook foto’s van mijn huis, tuin en keuken. Ik vind het erg leuk dat je op Instagram niet alleen inspiratie op kan doen, zoals bij Pinterest, maar ook contact hebt met de mensen achter de foto’s. Het maakt het lekker persoonlijk. 

De keuken is ook echt één met de rest van het huis. Ondanks dat ik glad en hoogglans best mooi vind, wist ik al: in dit huis past een meer landelijke keuken het allerbeste. Zo hebben we ook bewust gekozen voor de deur met het lijntje. In het begin vroegen we ons nog weleens af of het wel handig zou zijn om met deze grepen een zware koelkast te openen. Daar hebben we gelukkig nooit problemen mee gehad. Ik ben ook nog steeds heel blij en trots op het blad. Het werkt heel makkelijk, blijft mooi en is functioneel. Daarnaast matcht ons blad met de vloer in de gang. 

Waar ik bij het uitzoeken van de keuken nog twijfelde tussen een witte en zwarte keuken, ben ik nu heel blij dat ik destijds voor wit heb gekozen. Op het totaalplaatje ben ik nog steeds trots. Ik zou deze keuken zo weer kiezen!’’ 

Meer zien van het huis van Danielle en Daniel? Volg ze dan via instagram

Zet nu de eerste stap naar de keuken die alleen bij jou past. Laat je vrijblijvend inspireren en adviseren!

Inspiratie opgedaan? Zet al je ideeën op je moodboard. En jouw ideale keuken is weer een stapje dichterbij!

Maak nu je moodboard

Benieuwd hoe al jouw ideeën er in het echt uitzien? Kom langs in de winkel! Dan maken we gratis en vrijblijvend een 3D ontwerp van jouw keuken. 

Laat jouw 3D ontwerp maken

Je weet wat je mooi vindt. Maar past het ook binnen je budget? Onze aankoopadviseur rekent het graag voor je uit!

Laat jouw prijs berekenen
Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.