Keuken

Blauwe keuken

Keukens zijn er in allerlei soorten, maten en stijlen. Ben je op zoek naar een keuken met wat meer kleur? Een echte eye catcher in jouw interieur, maar wel eentje waar je jarenlang mee vooruit kan? Denk dan eens aan een blauwe keuken van Bruynzeel Keukens. In onze keukencollectie vind je meerdere type blauwe keukens: van moderne tot landelijke stijl. We vertellen je graag meer over de blauwe keuken. 

Donkerblauwe keuken

De ene blauwe keuken is de andere niet. Er zijn diverse tinten blauw en het is dan ook belangrijk om een blauwtint te kiezen die past bij jouw smaak en wensen. Kies je voor een donkerblauwe keuken of neig je meer naar een lichtblauwe keuken? Of, wat natuurlijk ook mogelijk is, een combinatie van een blauwe keuken met andere kleuren en materialen. 

De Olympia nachtblauw is een donkerblauwe keuken die goed gecombineerd kan worden met andere kleuren en materialen. Kies voor een strakke uitstraling van een greeploze keuken of combineer deze blauwe keuken met opvallende handgrepen. Wij combineerden deze donkerblauwe keuken met een marmerlook aanrechtblad, een gouden kraan en keukenkasten in de kleur walnoot. 

Naast nachtblauw, is de Olympia ook verkrijgbaar in vele andere kleuren. Doordat deze keuken gelakt kan worden in maar liefst 1.950 NCS kleuren, vind je altijd een keuken in een blauwe tint die past bij jouw stijl. 

Olympia nachtblauw
Keuken: Olympia nachtblauw

 

Lichtblauwe keuken

Op zoek naar een meer blauwe landelijke keuken? Dan is de Romantiek Hemelsblauw misschien wel iets voor jou. Deze lichtblauwe keuken heeft een mooi kader in de keukendeur verwerkt en wordt gecombineerd met een robuust natuurstenen keukenblad. De bovenste keukenkastjes zijn voorzien van glas: perfect om mooi servies weg te zetten. 

Deze lichtblauwe keuken is gelakt in de NCS kleur hemelsblauw, maar ook verkrijgbaar in andere blauwe tinten. Zo kun je kiezen voor dezelfde keukendeur, maar dan als donkerblauwe keuken. 

Romantiek hemelsblauw
Keuken: Romantiek hemelsblauw


Ook Mirjam koos voor een blauwe landelijke keuken. Zij miste juist kleur in het interieur en vindt de blauwe keuken een frisse uitstraling geven aan haar interieur. ‘’Blauw is een tijdloze kleur die me doet denken aan de zee’’, vertelt ze. Meer weten over de blauwe keuken van Mirjam en haar ervaringen met Bruynzeel Keukens? Lees dan verder. 

Keuken Mirjam


Moderne keuken of landelijke keuken?

De kleur blauw kan worden toegepast in elk type keuken en past bij elk soort stijl. Of je voorkeur nu uitgaat naar landelijke keukens,industriële keukens, stoere keukens of design keukens. Toch zie je de kleur blauw veelal terug in de moderne keuken. De kleur blauw geeft een rustige en koele uitstraling aan de ruimte: perfect wanneer je gebruik wil maken van kleur in het interieur, zonder dat dit schreeuwerig is. Met name de donkerblauwe keuken is een keuken die we steeds vaker terug zien in het interieur. Kies voor een greeploze blauwe keuken of glanzende blauwe keuken als je voorkeur meer uit gaat naar een moderne keuken of laat een lichtblauwe keuken ontwerpen en maak gebruik van natuurlijke materialen en handgreepjes wanneer jouw smaak meer richting de landelijke keuken neigt. 

Grijs blauwe keuken

Lang niet alle keukens hoeven echt helemaal blauw te zijn. Je kunt ook kiezen voor kleuren die een blauwtint hebben, zoals een grijs blauwe keuken of een blauw groene keuken. Zo wordt onze Olympia antiekgroen ook nog weleens voor een blauwe keuken aangezien. 

Olympia antiekgroen
Keuken: Olympia antiekgroen


In de NCS kleurenwaaier vind je alle beschikbare kleuren voor keukendeuren welke we kunnen lakken. Zo vind je exact de blauwtint waar je naar op zoek bent. Of dit nu een groen blauwe keuken, paars blauwe keuken of grijs blauwe keuken is. 

De grijs blauwe keuken is echter een populaire kleurtint: rustig, chique en net weer iets anders. Deze tint is het beste te vinden in de kleurenwaaier van NCS. Echter is een grijze keuken ook goed te combineren met een stoere blauwe kleur op de muur of donkerblauwe keukenaccessoires. Een keuken die zich hier uitstekend voor leent, is de Luxor lichtgrijs. 

Luxor lichtgrijs
Keuken: Luxor lichtgrijs


Meer weten over de mogelijkheden van een grijze keuken? Lees dan snel verder!

Blauwe achterwand keuken

Gecharmeerd van de blauwe kleur, maar voorlopig nog even niet toe aan een nieuwe keuken? Of gaat jouw voorkeur uit naar een andere kleur keuken, maar wil je blauw wel terug laten komen in de keuken ruimte. Dan kun je ook kiezen voor een blauwe achterwand in de keuken. Verf de wand in een mooie, blauwe kleur of kies voor blauwe tegels in een strakke of juist speelse vorm. 

Atlas kader
Keuken: Atlas Kader wit


Bekijk de keukencollectie van Bruynzeel Keukens

We bieden je graag een kijkje in onze keuken(s), waarbij we het belangrijk vinden dat je altijd een keuken vindt die echt past bij jou. Onze keukencollectie geeft een inkijkje in welke kleuren, materialen, aanrechtbladen, handgrepen, kranen en opstellingen we allemaal hebben zodat je voldoende keuken ideeën opdoet. Zodra je keuken inspiratie hebt opgedaan en weet wat je echt wil op het gebied van stijl en indeling van de ruimte, gaan we graag met je in gesprek. We brengen je wensen in kaart, vertellen meer over ergonomie en functionaliteit in de keuken en vertellen je nog meer over de mogelijkheden die we bij Bruynzeel Keukens bieden. In een adviesgesprek in onze winkel ontwerpen we een 3D keuken op maat voor jou en ontvang je direct na afloop een transparante offerte waarin je precies kunt zien wat elk keukenonderdeel kost. Heb je toch nog vragen? Ook dan staan we voor je klaar! 

Maak een afspraak in een van de Bruynzeel winkels of maak gebruik van een online adviesgesprek.
 

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.