Atlas trend indigoblauw - hoofdbeeld
Keuken Atlas Trend indigoblauw - Afzuigkap & kookplaat in één
Keuken Atlas Trend indigoblauw - gouden kraan en wasbak
Keuken Atlas Trend indigoblauw - brede lade

Atlas Trend indigoblauw

Vrijblijvend advies
Laat je vrijblijvend adviseren

Huidige opstelling

Atlas Trend indigoblauw

  • Verkrijgbaar in iedere opstelling
  • In meerdere kleuren beschikbaar
  • Kies de apparatuur en accessoires die bij jou passen
Laat je vrijblijvend adviseren

Deze keuken laat perfect zien hoe je met het gebruik van meerdere kleuren en materialen een echte eyecatcher in huis kunt creëren. Het keukenblok heeft een indigoblauwe kleur, wat het totaalplaatje een rustig geheel maakt. De losstaande halfhoge Atlas kasten in de kleur walnoot Alaska, zorgen voor meer warmte. Dat deze rustige en warme tinten prima samen kunnen met meer gewaagde tinten en opvallende accessoires, bewijzen de gouden greeplijsten, gouden kraan en het marmeren aanrechtblad. 

Dit is een single line keuken, hierbij hebben alleen de bovenste lades een greeplijst en de onderste lades gaan open door middel van een tip on systeem. Ideaal is de kookplaat van Bora. Door de geïntegreerde afzuiging in de kookplaat, is een afzuigkap niet nodig. Dat maakt het totaalplaatje van de keuken tot een nog rustiger geheel. 

*Kleuren kunnen afwijken van de werkelijke situatie. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.

Atlas Trend indigoblauw in detail

Keuken Bora kookplaat

Bora kookplaat

Keuken Kraan met spoelbak

Kraan met spoelbak

Keuken Ladekast

Ladekast

Kleur in je keuken 

Wanneer het gaat om keukeninspiratie, is kleur een belangrijke factor. Ga jij voor een opvallende kleur in de keuken of kies je liever voor neutrale tinten? Alle keukens uit onze keukencollectie zijn in verschillende kleuren en materialen beschikbaar. In onze winkels kun je maar liefst 500 stalen met elkaar vergelijken om tot de ideale combinatie voor jouw nieuwe keuken te komen.

Liever thuis op de bank inspiratie opdoen? Vraag dan ons inspiratieboek en bekijk onze keukencollectie vol verrassende combinaties en de laatste trends. Neem dan ook meteen een kijkje in de mooie keukens van onze klanten en ontdek je jouw nieuwe keuken naast mooi ook handig maakt. 

Inspiratieboek aanvragen

Stel jouw ideale keuken samen

Welke keukenstijl spreekt jou aan? Combineer verschillende keukendeuren, bladen, grepen en kranen en maak een persoonlijk moodboard als basis voor jouw nieuwe keuken. Ontdek alle mogelijkheden en ga direct aan de slag met onze moodboard maker.

Jouw keukenwensen tot leven brengen? Combineer verschillende kleuren en materialen in het echt tijdens een bezoek aan een winkel in de buurt. Jouw moodboard vertalen we vervolgens naar een 3D-keukenontwerp op ware grootte in onze ontwerpstudio. Plan hiervoor een ontwerpafspraak in via de website. 

Persoonlijk advies 

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.