De smaak van morgen

We hebben nu een mooie actie lopen in samenwerking met AEG. Je krijgt namelijk bij aanschaf van vijf AEG-apparaten een vaatwasser cadeau. De apparaten van AEG verruimen de kookkunsten en brengen de smaak verder. Met innovaties zoals onze SensePro-kookplaat kook je niet alleen met precisie om de voedingsstoffen, textuur en smaak van ingrediënten te behouden, maar bespaar je ook energie. En na het eten is het niet meer nodig om te bukken voor je vaatwasser. ComfortLift brengt afwassen naar een hoger niveau, door de korf naar je toe te brengen voor snel en comfortabel inladen.

Een betere toekomst creëren

De ontwikkeling van betere, duurzame oplossingen gaat onvermoeibaar door. Sluit nooit meer compromissen. AEG streeft naar verandering door innovaties te creëren met minimale milieueffecten en door nieuw, duurzamer gedrag mogelijk te maken. Door verantwoorde en duurzame oplossingen te creëren, biedt AEG iedereen de garantie slimmere keuzes te kunnen maken voor het milieu.

Laat je adviseren

Samen komen we op een ontspannen manier tot de ideale keuken voor jou.

We geven je graag persoonlijk advies en in het keukenatelier maak je kennis met alle mogelijke opties. Jouw keuken komt echt tot leven in een 3D-keukenontwerp. Bij een ontwerpgesprek ontvang je meteen een transparante offerte, waarin je precies ziet wat je voor welk onderdeel van de keuken betaalt. Wel zo ontspannen kiezen!

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.