Bruynzeel keuken Atlas kader wit

vt wonen&design beurs 2022

Tijd voor een feestje! In oktober gaat het weer gebeuren, de vt wonen&design beurs! Als kers op de taart is Bruynzeel Keukens van dinsdag 4 t/m zondag 9 oktober hier aanwezig. Extra leuk, de vt wonen&design beurs viert haar dertig jarig bestaan. Al 30 jaar voorzien zij de Nederlandse woonliefhebbers van tips voor de mooiste inrichtingen. Samen met jou en alle aanwezige deelnemende woonbedrijven maken wij er dit jaar een extra groot feest van.

Keukeninspiratie

Graag tonen wij onze nieuwste keukencollectie en trends op de beurs. Maar ook handige tips mogen niet ontbreken. Of je nu op zoek ben naar inspiratie, of als je al precies weet wat de wensen zijn. Wij denken graag mee in de mooiste kleurcombinaties, handige indelingen en onderhoudsvriendelijke mogelijkheden. Kortom, ervaar het gebruiksgemak! 

Bruynzeel keuken Jura Chanello - lade bestekindeling

 

EXPO Greater Amsterdam  

De beurs is voor het eerst op een nieuwe locatie; EXPO Greater Amsterdam (voorheen Expo Haarlemmermeer) in Vijfhuizen. Ben jij bij deze housewarming? Dat zou geweldig zijn! 

Bestel hier je ticket

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.