preload
Showroomkeuken
Showroomkeuken
Showroomkeuken
Showroomkeuken
Showroomkeuken

€ 14.817,30 € 7.408,65

Opstelling: Hoek
Vestiging: Sneek

Maak een afspraak

Jura Eiken Zwart

Hoekopstelling - Sneek

Showroomkeuken Jura Eiken Zwart

Onze winkels zijn geopend

Heb je interesse in een van onze showroomkeukens? Je bent van harte welkom in één van onze winkels voor om de keuken te komen bekijken en/of afhalen. Om je winkelbezoek zo veilig en verantwoord mogelijk te laten verlopen, vragen we je om de Covid-19 maatregelen na te leven. We willen je alvast bedanken voor je begrip in deze situatie en maken uitgebreid tijd om te luisteren naar jouw wensen en je te helpen in de zoektocht naar een keuken die helemaal past bij jou. 

Lees meer over de huidige situatie rondom Covid-19 en hoe we hier binnen Bruynzeel Keukens mee omgaan. 

Opstelling:  
Hoekopstelling 3600 mm x 1450mm

Apparatuur:
- Kookplaat: AEG inductie kookplaat 60 cm breed 
- Afzuigkap: AEG 90 cm breed vlakscherm
- Oven: AEG Compacte oven met magnetron 45 cm inbouw zwart
- Koelkast: AEG koelkast 178 cm inbouw 
- Vaatwasser: AEG 60 cm breed inbouw volledig geïntegreerd
- Warmhoudlade: AEG

Blad: 
Composiet 50 mm dik met vierkante Gun Metal spoelbak en kraan

Benieuwd of deze keuken in jouw ruimte past? 

Ontdek alle mogelijkheden en informeer hiernaar bij onze adviseurs in de winkel.

Ontdek meer

Wat is een showroomkeuken? 

Graag vertellen we je meer over ons showroomkeukens concept. Showroomkeukens zijn keukens die speciaal worden geproduceerd voor onze winkels. In onze winkels laten we je een uitgebreid aanbod van alle mogelijkheden die we bieden zien. Eens in de zoveel tijd, kijken we kritisch naar het assortiment dat terug te vinden is in onze winkels en vervangen we keukens door nieuwe opstellingen en/of kleuren. 

De showroomkeuken komt dan in de uitverkoop. Dit betekent niet dat de keuken niet goed meer is of niet meer verkrijgbaar is, maar hij maakt plaats voor een ander type keuken. Met de aanschaf van een showroomkeuken heb je een complete keuken die zo goed als nieuw is, tegen een aangename prijs. 

Showroomkeuken personaliseren

De prijs zoals vermeld op deze pagina, is de prijs voor de complete showroomkeuken. Dit betekent dus dat je de keuken koopt zoals hij in de winkel staat, inclusief werkblad en keukenapparatuur. We begrijpen dat je de keuken wellicht nog iets meer naar eigen smaak wilt samenstellen.

Daarom is het, tegen een meerprijs, mogelijk om bijvoorbeeld andere handgrepen bij de keuken te kopen of de keuken uit te breiden met extra keukenkasten. Of misschien ben je wel op zoek naar een mooie hoge keukenkast erbij in een totaal andere kleur of stijl, ook dit kan. Vraag de aankoopadviseur in de winkel naar de mogelijkheden. 

Binnenkijken bij..

Benieuwd naar een showroomkeuken bij onze klanten thuis?

Neem dan een kijkje bij Sanne en Joost!

Maak een afspraak

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen. Kies hieronder hoe je verder wilt gaan. Deze keuze hoef je maar één keer te maken.