Onze fabriek

Onze fabriek

In 1897 richtte Cornelis Bruynzeel de eerste stoomtimmerfabriek in Nederland op: De Arend in Rotterdam. Hij voert voor die tijd revolutionaire technieken door, waardoor het seriematig produceren nog efficiënter werd. De fabriek floreert en wordt verder uitgebouwd met een vloerenfabriek, schaverij en fineerfabriek. Pas in de jaren 30 kwam het keukenvraagstuk aanbod. Dit was het begin van Bruynzeel Keukens, onderdeel van DKG, vandaag de dag.

Bruynzeel keukens worden geproduceerd in onze eigen keukenfabriek in Bergen op Zoom. Al sinds de jaren ’60 van de vorige eeuw zijn we hier gevestigd. Inmiddels beslaat de volledig geautomatiseerde fabriek maar liefst 56.000 m2. De 250 enthousiaste medewerkers in onze fabriek dragen dagelijks zorg voor de kwaliteit en uitstraling van de keukenkasten die straks zijn terug te vinden in jouw keukenruimte. 

Van het lakken van de keukendeuren tot het boren van de scharnieren en van het in elkaar zetten van de kasten tot het verpakken voor een veilig transport: het gebeurt allemaal met veel zorg en aandacht, zodat je zo snel mogelijk van de nieuwe keuken kunt genieten. In een gemiddelde werkweek produceren we zo’n 1.000 keukens. 

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.