Online Advies

Vrijblijvend online advies. Thuis op de bank.

Wist je dat we je ook graag verder helpen met professioneel advies wanneer je thuis zit? Zeker in de huidige situatie is het fijn dat je niet perse de deur uit hoeft om keukeninspiratie op te doen. Maak een online adviesafspraak met een van onze ervaren aankoopadviseurs voor een kennismaking en eerste advies op maat. 

Met het online advies van Bruynzeel Keukens profiteer je van expertadvies live vanuit de winkel, met het comfort van thuis. Met behulp van videobellen gaan we in gesprek over jouw wensen voor een nieuwe keuken.

Stel alle keukenvragen die je hebt aan onze ervaren aankoopadviseurs: zo denken zij mee met de indeling van de keukenruimte passend bij jouw leefsituatie en geven zij adviezen op het gebied van stijl en materiaal.

Elk advies is persoonlijk en op maat. De tijdsduur is afhankelijk van jouw wensen. We nemen graag uitgebreid de tijd voor je. Afhankelijk van jouw verwachtingen van het gesprek en specifieke wensen, plannen we tijd en ruimte in de agenda’s van onze beschikbare aankoopadviseurs.

Online advies aanvragen

 

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.