preload

Optima Emerald mokkabruin fluweelmat

Deze design keuken is uitgevoerd met drie verschillende type deuren in de kleur mokkabruin. Namelijk de Emerald lak, Evora mat glas en Baltic fenix. Ook het eiland en de werkbladen zijn uitgevoerd in mokkabruin. Een warme kleur welke de keuken een chique uitstraling geeft. Met de open vakkenkast betrek je de keuken bij de rest van de ruimte. Perfect om de ruimte te stylen of mooi servies weg te zetten. De aparte kastenwand valt extra op doordat de kleur mokkabruin is gecombineerd met de kleur Sumatra lariks gerookt. 

Aan functionaliteit geen gebrek in deze keuken. De achterwand is voorzien van een cube opbergsysteem, ideaal omeen keukenrol, kruiden of keukengerei in weg te zetten. Dit maakt het werken in de keuken een stuk gemakkelijker, alles binnen handbereik

Door de geïntegreerde afzuiging in de kookplaat, is een afzuigkap niet nodig. Ook zijn de stopcontacten verwerkt in het keukenblad van het eiland. Dat maakt het totaalplaatje van de keuken tot een nog rustiger geheel. 

*Kleuren kunnen afwijken van de werkelijke situatie. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.

Optima Emerald mokkabruin fluweelmat in detail

Kleur in je keuken 

Wanneer het gaat om keukeninspiratie, is kleur een belangrijke factor. Ga jij voor een opvallende kleur in de keuken of kies je liever voor neutrale tinten? Ook op het gebied van kleur bieden we bij Bruynzeel Keukens vele mogelijkheden en achtergrondinformatie. We vertellen graag meer over de mogelijkheden op het gebied van de gekleurde keuken

De gehele Bruynzeel collectie is verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. Maar ook als je voorkeur uit gaat naar een specifieke kleur, heb je nog vele keuzemogelijkheden. Zo hebben we groene keukens in de kleuren: antiekgroen, olijfgroen, jaguargroen en varengroen. Maar ook een blauwe keuken kan op vele manieren worden ingevuld. Wat dacht je van nachtblauw of romantiekblauw? Zelfs zwarte keukens en grijze keukens zijn in vele uitstralingen verkrijgbaar. 

Bekijk de mogelijkheden door op een keukendeur van jouw voorkeur te klikken of bekijk onze kleurmogelijkheden in een winkel bij jou in de buurt.

Online, thuis en in de winkel.

Thuiskomen kan alleen op een plek waar je je thuis voelt. Die plek creëren wij. Samen met jou. Door naar jouw wensen te luisteren en met je mee te denken. Zo gaan we samen op zoek naar de keuken die helemaal past bij jouw leefsituatie, stijl en budget. En of je nu inspiratie wilt opdoen, op zoek bent naar gericht advies van een van onze aankoopadviseurs of juist lekker zelf aan de slag wilt gaan: alles is mogelijk!

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen. Kies hieronder hoe je verder wilt gaan. Deze keuze hoef je maar één keer te maken.