preload

Optima Emerald mokkabruin fluweelmat

Deze design keuken is uitgevoerd met drie verschillende type deuren in de kleur mokkabruin. Namelijk de Emerald lak, Evora mat glas en Baltic fenix. Ook het eiland en de werkbladen zijn uitgevoerd in mokkabruin. Een warme kleur welke de keuken een chique uitstraling geeft. Met de open vakkenkast betrek je de keuken bij de rest van de ruimte. Perfect om de ruimte te stylen of mooi servies weg te zetten. De aparte kastenwand valt extra op doordat de kleur mokkabruin is gecombineerd met de kleur Sumatra lariks gerookt. 

Aan functionaliteit geen gebrek in deze keuken. De achterwand is voorzien van een cube opbergsysteem, ideaal omeen keukenrol, kruiden of keukengerei in weg te zetten. Dit maakt het werken in de keuken een stuk gemakkelijker, alles binnen handbereik

Door de geïntegreerde afzuiging in de kookplaat, is een afzuigkap niet nodig. Ook zijn de stopcontacten verwerkt in het keukenblad van het eiland. Dat maakt het totaalplaatje van de keuken tot een nog rustiger geheel. 

*Kleuren kunnen afwijken van de werkelijke situatie. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.

Optima Emerald mokkabruin fluweelmat in detail

De Bruynzeel keuken voor jou

Bij de aankoop van een nieuwe keuken komen veel keuzes kijken. We willen je dan ook van voldoende keukeninspiratie en informatie voorzien om tot de juiste keuze te komen. Deze inspiratie en informatie vind je overal op onze website en in onze winkels verspreid door heel Nederland. Daarnaast voorzien onze aankoopadviseurs je vrijblijvend van uitgebreid keukenadvies en helpen ze je bij het maken van de juiste keuze. Maar ook na de aankoop van jouw keuken zijn we er voor jou. Zo zorgen we voor de juiste voorbereiding voor het plaatsen van de keuken en produceren we onze keukens zelf in onze eigen fabriek in Bergen op Zoom. Hierdoor blijven we constant zicht houden op de kwaliteit en het proces van de keuken. Na levering en montage, zorgen we voor een uitgebreide instructie over het gebruik van de keuken. En ook daarna blijven we betrokken, want jouw keuken moet blijven werken. Op onze keukens krijg je dan ook 10 jaar fabrieksgarantie. Lees meer over ons proces.

Ons proces

Werkwijze Bruynzeel Keukens. 

 

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.