Optima Borneo eiken licht knoestig & Saffier briljantwit

 • Verkrijgbaar in iedere opstelling
 • In meerdere kleuren beschikbaar
 • Kies de apparatuur en accessoires die bij jou passen

Deze stijlvolle design keuken is uitgevoerd in de kleuren licht eiken knoestig en kristalwit hoogglans. De koelkast en oven zijn weggewerkt in hoge kasten met een geheel doorlopend front. Deze zijn weg te schuiven waardoor de apparatuur en extra opbergruimte tevoorschijn komen. Naast de ruime boven en onderkasten zitten er aan de achterzijde van het eiland ook extra opbergkasten. Deze keuken bestaat uit kasten met en zonder greep. Samen met de open vakken kasten geeft dit een speels geheel. 

Doordat de spoelbak en kookplaat in het blad zijn verwerkt, gaan deze naadloos in elkaar over zonder tussenkomst van een rand. Daarnaast is door de geïntegreerde afzuiging in de kookplaat geen afzuigkap nodig. Hierdoor behoudt deze keuken zijn strakke lijnen. 

*Kleuren kunnen afwijken van de werkelijke situatie. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.        
    


   

Optima Borneo eiken licht knoestig & Saffier briljantwit in detail

Keuken Optima - Briljantwit hoogglans

Optima - Briljantwit hoogglans

Keuken Optima - Eiken licht knoestig

Optima - Eiken licht knoestig

Optima Borneo eiken licht knoestig & Saffier briljantwit apparatuur

Kleur in je keuken 

Wanneer het gaat om keukeninspiratie, is kleur een belangrijke factor. Ga jij voor een opvallende kleur in de keuken of kies je liever voor neutrale tinten? Ook op het gebied van kleur bieden we bij Bruynzeel Keukens vele mogelijkheden en achtergrondinformatie. We vertellen graag meer over de mogelijkheden op het gebied van de gekleurde keuken

De gehele Bruynzeel collectie is verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. Maar ook als je voorkeur uit gaat naar een specifieke kleur, heb je nog vele keuzemogelijkheden. Zo hebben we groene keukens in de kleuren: antiekgroen, olijfgroen, jaguargroen en varengroen. Maar ook een blauwe keuken kan op vele manieren worden ingevuld. Wat dacht je van nachtblauw of romantiekblauw? Zelfs zwarte keukens en grijze keukens zijn in vele uitstralingen verkrijgbaar. 

Bekijk de mogelijkheden door op een keukendeur van jouw voorkeur te klikken of bekijk onze kleurmogelijkheden in een winkel bij jou in de buurt.

Online, thuis en in de winkel.

Thuiskomen kan alleen op een plek waar je je thuis voelt. Die plek creëren wij. Samen met jou. Door naar jouw wensen te luisteren en met je mee te denken. Zo gaan we samen op zoek naar de keuken die helemaal past bij jouw leefsituatie, stijl en budget. En of je nu inspiratie wilt opdoen, op zoek bent naar gericht advies van een van onze aankoopadviseurs of juist lekker zelf aan de slag wilt gaan: alles is mogelijk!

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen. Kies hieronder hoe je verder wilt gaan. Deze keuze hoef je maar één keer te maken.