preload

Optima Borneo eiken licht knoestig & Saffier briljantwit

Deze stijlvolle design keuken is uitgevoerd in de kleuren licht eiken knoestig en kristalwit hoogglans. De koelkast en oven zijn weggewerkt in hoge kasten met een geheel doorlopend front. Deze zijn weg te schuiven waardoor de apparatuur en extra opbergruimte tevoorschijn komen. Naast de ruime boven en onderkasten zitten er aan de achterzijde van het eiland ook extra opbergkasten. Deze keuken bestaat uit kasten met en zonder greep. Samen met de open vakken kasten geeft dit een speels geheel. 

Doordat de spoelbak en kookplaat in het blad zijn verwerkt, gaan deze naadloos in elkaar over zonder tussenkomst van een rand. Daarnaast is door de geïntegreerde afzuiging in de kookplaat geen afzuigkap nodig. Hierdoor behoudt deze keuken zijn strakke lijnen. 

*Kleuren kunnen afwijken van de werkelijke situatie. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.

Optima Borneo eiken licht knoestig & Saffier briljantwit in detail

Optima - Briljantwit hoogglans

Optima - Briljantwit hoogglans

Optima - Eiken licht knoestig

De Bruynzeel keuken voor jou

Bij de aankoop van een nieuwe keuken komen veel keuzes kijken. We willen je dan ook van voldoende keukeninspiratie en informatie voorzien om tot de juiste keuze te komen. Deze inspiratie en informatie vind je overal op onze website en in onze winkels verspreid door heel Nederland. Daarnaast voorzien onze aankoopadviseurs je vrijblijvend van uitgebreid keukenadvies en helpen ze je bij het maken van de juiste keuze. Maar ook na de aankoop van jouw keuken zijn we er voor jou. Zo zorgen we voor de juiste voorbereiding voor het plaatsen van de keuken en produceren we onze keukens zelf in onze eigen fabriek in Bergen op Zoom. Hierdoor blijven we constant zicht houden op de kwaliteit en het proces van de keuken. Na levering en montage, zorgen we voor een uitgebreide instructie over het gebruik van de keuken. En ook daarna blijven we betrokken, want jouw keuken moet blijven werken. Op onze keukens krijg je dan ook 10 jaar fabrieksgarantie. Lees meer over ons proces.

Ons proces

Werkwijze Bruynzeel Keukens. 

 

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.