preload

Optima Accent jaguargroen satijn

Deze design keuken kent een combinatie van 3 verschillende fronten en kleuren. De trendkleur jaguargroen zorgt voor een strakke, luxe uitstraling welke wordt aangevuld met de warmte van het Sumatra oud eiken. Het eiland is uitgevoerd in marmer met daarop een identiek keukenblad in marmerlook. Zo ontstaat er een mooi samenhangend geheel. 

Een echte blikvanger in deze keuken zijn de open vakkenkasten. Perfect om je kookboeken, kruiden of mooiste servies in weg te zetten. Met de open vakkenkasten betrek je de keuken bij de rest van de ruimte. Sommige spullen liever niet in het zicht? Geen probleem, deze keuken heeft voldoende opbergruimte. Aan de kookliefhebber is ook gedacht. Zo is er aan deuitgebreide apparatuurset een stoomoven toegevoegd. Met de stoomfunctie toe te passen blijven vitaminen en mineralen in je gerecht bewaard. Hierdoor behoudt het gerecht zijn smaak veel beter. 

*Kleuren kunnen afwijken van de werkelijke situatie. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.

Optima Accent jaguargroen satijn in detail

De Bruynzeel keuken voor jou

Bij de aankoop van een nieuwe keuken komen veel keuzes kijken. We willen je dan ook van voldoende keukeninspiratie en informatie voorzien om tot de juiste keuze te komen. Deze inspiratie en informatie vind je overal op onze website en in onze winkels verspreid door heel Nederland. Daarnaast voorzien onze aankoopadviseurs je vrijblijvend van uitgebreid keukenadvies en helpen ze je bij het maken van de juiste keuze. Maar ook na de aankoop van jouw keuken zijn we er voor jou. Zo zorgen we voor de juiste voorbereiding voor het plaatsen van de keuken en produceren we onze keukens zelf in onze eigen fabriek in Bergen op Zoom. Hierdoor blijven we constant zicht houden op de kwaliteit en het proces van de keuken. Na levering en montage, zorgen we voor een uitgebreide instructie over het gebruik van de keuken. En ook daarna blijven we betrokken, want jouw keuken moet blijven werken. Op onze keukens krijg je dan ook 10 jaar fabrieksgarantie. Lees meer over ons proces.

Ons proces

Werkwijze Bruynzeel Keukens. 

 

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.