preload

Optima Accent jaguargroen satijn

Deze design keuken kent een combinatie van 3 verschillende fronten en kleuren. De trendkleur jaguargroen zorgt voor een strakke, luxe uitstraling welke wordt aangevuld met de warmte van het Sumatra oud eiken. Het eiland is uitgevoerd in marmer met daarop een identiek keukenblad in marmerlook. Zo ontstaat er een mooi samenhangend geheel. 

Een echte blikvanger in deze keuken zijn de open vakkenkasten. Perfect om je kookboeken, kruiden of mooiste servies in weg te zetten. Met de open vakkenkasten betrek je de keuken bij de rest van de ruimte. Sommige spullen liever niet in het zicht? Geen probleem, deze keuken heeft voldoende opbergruimte. Aan de kookliefhebber is ook gedacht. Zo is er aan deuitgebreide apparatuurset een stoomoven toegevoegd. Met de stoomfunctie toe te passen blijven vitaminen en mineralen in je gerecht bewaard. Hierdoor behoudt het gerecht zijn smaak veel beter. 

*Kleuren kunnen afwijken van de werkelijke situatie. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.

Optima Accent jaguargroen satijn in detail

Kleur in je keuken 

Wanneer het gaat om keukeninspiratie, is kleur een belangrijke factor. Ga jij voor een opvallende kleur in de keuken of kies je liever voor neutrale tinten? Ook op het gebied van kleur bieden we bij Bruynzeel Keukens vele mogelijkheden en achtergrondinformatie. We vertellen graag meer over de mogelijkheden op het gebied van de gekleurde keuken

De gehele Bruynzeel collectie is verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. Maar ook als je voorkeur uit gaat naar een specifieke kleur, heb je nog vele keuzemogelijkheden. Zo hebben we groene keukens in de kleuren: antiekgroen, olijfgroen, jaguargroen en varengroen. Maar ook een blauwe keuken kan op vele manieren worden ingevuld. Wat dacht je van nachtblauw of romantiekblauw? Zelfs zwarte keukens en grijze keukens zijn in vele uitstralingen verkrijgbaar. 

Bekijk de mogelijkheden door op een keukendeur van jouw voorkeur te klikken of bekijk onze kleurmogelijkheden in een winkel bij jou in de buurt.

Online, thuis en in de winkel.

Thuiskomen kan alleen op een plek waar je je thuis voelt. Die plek creëren wij. Samen met jou. Door naar jouw wensen te luisteren en met je mee te denken. Zo gaan we samen op zoek naar de keuken die helemaal past bij jouw leefsituatie, stijl en budget. En of je nu inspiratie wilt opdoen, op zoek bent naar gericht advies van een van onze aankoopadviseurs of juist lekker zelf aan de slag wilt gaan: alles is mogelijk!

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen. Kies hieronder hoe je verder wilt gaan. Deze keuze hoef je maar één keer te maken.