Bruynzeel keuken Olympia staalblauw i.c.m. Senso wit
Fingerprintproof kookeiland Fenix
Koffienis met verdiepte bovenkasten
Koelkast Bruynzeel keuken Olympia staalblauw i.c.m. Senso wit
Laat je vrijblijvend adviseren

Olympia staalblauw

  • In iedere opstelling verkrijgbaar
  • Veel opbergruimte door interne lades
  • Gezellig zitje 
  • Fingerprint proof kookeiland
  • Uitgevoerd in trendkleur staalblauw
Laat je vrijblijvend adviseren

Een familiekeuken met veel bergruimte, dat is deze Olympia staalblauw in combinatie met Senso wit. De interne lades van het kookeiland zorgen voor veel opbergruimte. Je kunt hier al je kookgerei en kruiden in kwijt. Het zitje aan het kookeiland nodigt ook uit om te werken, eten, borrelen en gezellig samen te zijn in de keuken. Een echte multifunctionele keuken dus! 

Naast alle opbergruimte in de interne lades van het kookeiland, kun je ook in de koelkast en vriezer veel kwijt. Handig als je niet elke dag boodschappen doet en je voedsel toch vers wilt houden. Er is in deze keuken geen gebruik gemaakt van passtukken in de wandkasten. Hierdoor gaat er geen opbergruimte verloren. Ook zit de oven zo op ideale hoogte voor de gemiddelde Nederlandse vrouw. Geen lastige situaties of verbrande armen meer! 

Het Senso witte kookeiland is afgewerkt met het materiaal fenix. Dit materiaal is mat en staat erom bekend dat er geen vingerafdrukken op zichtbaar zijn. Het materiaal is eenvoudig te reinigen met een vochtige doek. Zo heeft de keuken met minimaal onderhoud altijd een frisse uitstraling. 

Staalblauw, de kleur waarin het wandgedeelte is gelakt, is één van de huidige trendkleuren. De greeplijsten boven de koelkast en vriezer zijn ook gelakt in deze frisse, moderne kleur. Dit zorgt voor een rustig en strak geheel. 

De koffienis met verschillende dieptes geeft de keuken een speels effect. Door de zwarte kraan en spoelbak, sluit de koffienis helemaal aan bij de rest van de keuken. De spoelbak valt precies in het Senso werkblad. Ziet er strak uit he? En dit maakt het geheel ook nog eens makkelijk schoon te maken. Altijd handig!

Deze keuken in een andere opstelling of met andere apparatuur en accessoires? Stel met onze keukenplanner direct een nieuwe keuken samen. Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden of op zoek naar persoonlijk advies? Maak een afspraak bij een Bruynzeel winkel in de buurt en laat je adviseren door een aankoopadviseur. 

*Kleuren kunnen afwijken van de werkelijke situatie. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.

Olympia staalblauw in detail

Keuken Kookeiland fingerprint proof

Kookeiland fingerprint proof

Keuken Koffienis met verdiepte bovenkasten

Koffienis met verdiepte bovenkasten

Keuken Koelkast

Koelkast

Kleur in je keuken 

Wanneer het gaat om keukeninspiratie, is kleur een belangrijke factor. Ga jij voor een opvallende kleur in de keuken of kies je liever voor neutrale tinten? Ook op het gebied van kleur bieden we bij Bruynzeel Keukens vele mogelijkheden en achtergrondinformatie. Download ons inspiratieboek en ontdek alle mogelijkheden!

De gehele Bruynzeel collectie is verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. Maar ook als je voorkeur uit gaat naar een specifieke kleur, heb je nog vele keuzemogelijkheden. Zo hebben we groene keukens in de kleuren: antiekgroen, olijfgroen, jaguargroen en varengroen. Maar ook een blauwe keuken kan op vele manieren worden ingevuld. Wat dacht je van nachtblauw of romantiekblauw? Zelfs zwarte keukens en grijze keukens zijn in vele uitstralingen verkrijgbaar. 

Bekijk de mogelijkheden door op een keukendeur van jouw voorkeur te klikken of bekijk onze kleurmogelijkheden in een winkel bij jou in de buurt.

Stel jouw ideale keuken samen

Welke keukenstijl spreekt jou aan? Combineer verschillende keukendeuren, bladen, grepen en kranen en maak een persoonlijk moodboard als basis voor jouw nieuwe keuken. Ontdek alle mogelijkheden en ga direct aan de slag met onze moodboard maker.

Jouw keukenwensen tot leven brengen? Combineer verschillende kleuren en materialen in het echt tijdens een bezoek aan een winkel in de buurt. Jouw moodboard vertalen we vervolgens naar een 3D-keukenontwerp op ware grootte in onze ontwerpstudio. Plan hiervoor een ontwerpafspraak in via de website. 

Persoonlijk advies 

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.