Keuken Olympia nachtblauw - design keuken
Keuken Olympia nachtblauw - Afzuigkap & kookplaat in één
Keuken Olympia nachtblauw - gouden kraan en wasbak
Keuken Olympia nachtblauw - brede lade

Olympia Nachtblauw

 • Verkrijgbaar in iedere opstelling
 • In meerdere kleuren beschikbaar
 • Kies de apparatuur en accessoires die bij jou passen

Deze keuken laat perfect zien hoe je met het gebruik van meerdere kleuren en materialen een echte eyecatcher in huis kunt creëren. Het keukenblok heeft een nachtblauwe kleur, wat het totaalplaatje een rustig geheel maakt. De hoge Atlas kasten in de kleur walnoot, zorgen voor meer warmte. Dat deze rustige en warme tinten prima samen kunnen met meer gewaagde tinten en opvallende accessoires, bewijzen de gouden greeplijsten, gouden kraan en het marmeren aanrechtblad. 

Dit is een single line keuken, hierbij hebben alleen de bovenste lades een greeplijst en de onderste lades gaan open door middel van een tip-on systeem. Ideaal is de kookplaat van Bora. Door de geïntegreerde afzuiging in de kookplaat, is een afzuigkap niet nodig. Dat maakt het totaalplaatje van de keuken tot een nog rustiger geheel. 

Wil je juist meer uitpakken met kleur? Of kies je liever voor rustige accessoires? De mogelijkheden binnen Bruynzeel Keukens zijn oneindig. Wist je bijvoorbeeld dat we onze Olympia deuren in meer dan 1950 verschillende kleuren kunnen lakken in onze eigen lakkerij in Bergen op Zoom? We vertellen je er graag meer over! Klik hier voor meer informatie.

*Kleuren kunnen afwijken van de werkelijke situatie. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.             Ontwerp
      je keuken
                                                                
         
    

   

Beschikbaar in de volgende kleuren

Keuken Olympia - Kashmir

Olympia - Kashmir

Keuken Olympia - Antraciet

Olympia - Antraciet

Keuken Olympia - IJswit

Olympia - IJswit

Keuken Olympia - Wit

Olympia - Wit

Keuken Olympia - Magnolia

Olympia - Magnolia

Keuken Olympia - Crème Vanille

Olympia - Crème Vanille

Keuken Olympia - Antiekgroen

Olympia - Antiekgroen

Keuken Olympia - Leem

Olympia - Leem

Keuken Olympia - Platinagrijs

Olympia - Platinagrijs

Keuken Olympia - Grafiet

Olympia - Grafiet

Keuken Olympia - Tin

Olympia - Tin

Keuken Olympia - Okergeel

Olympia - Okergeel

Keuken Olympia - Zand

Olympia - Zand

Keuken Olympia - Nachtblauw

Olympia - Nachtblauw

Keuken Olympia - Grindgrijs

Olympia - Grindgrijs

Keuken Olympia - Taupe

Olympia - Taupe

Olympia Nachtblauw in detail

Keuken Atlas - Walnoot Alaska

Atlas - Walnoot Alaska

Keuken D060 Florence

D060 Florence

Keuken Bora kookplaat

Bora kookplaat

Keuken Kraan met spoelbak

Kraan met spoelbak

Keuken Ladekast

Ladekast

Olympia Nachtblauw apparatuur

Kleur in je keuken 

Wanneer het gaat om keukeninspiratie, is kleur een belangrijke factor. Ga jij voor een opvallende kleur in de keuken of kies je liever voor neutrale tinten? Ook op het gebied van kleur bieden we bij Bruynzeel Keukens vele mogelijkheden en achtergrondinformatie. We vertellen graag meer over de mogelijkheden op het gebied van de gekleurde keuken

De gehele Bruynzeel collectie is verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. Maar ook als je voorkeur uit gaat naar een specifieke kleur, heb je nog vele keuzemogelijkheden. Zo hebben we groene keukens in de kleuren: antiekgroen, olijfgroen, jaguargroen en varengroen. Maar ook een blauwe keuken kan op vele manieren worden ingevuld. Wat dacht je van nachtblauw of romantiekblauw? Zelfs zwarte keukens en grijze keukens zijn in vele uitstralingen verkrijgbaar. 

Bekijk de mogelijkheden door op een keukendeur van jouw voorkeur te klikken of bekijk onze kleurmogelijkheden in een winkel bij jou in de buurt.

Online, thuis en in de winkel.

Thuiskomen kan alleen op een plek waar je je thuis voelt. Die plek creëren wij. Samen met jou. Door naar jouw wensen te luisteren en met je mee te denken. Zo gaan we samen op zoek naar de keuken die helemaal past bij jouw leefsituatie, stijl en budget. En of je nu inspiratie wilt opdoen, op zoek bent naar gericht advies van een van onze aankoopadviseurs of juist lekker zelf aan de slag wilt gaan: alles is mogelijk!

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.