Keuken Olympia Antiekgroen - kookeiland
Keuken Olympia Antiekgroen - vaatwasser op hoogte
Keuken Olympia Antiekgroen - hoge bovenkasten
Keuken Olympia Antiekgroen - voorraadlade
Olympia antiekgroen Olympia antiekgroen
Vrijblijvend advies

Olympia antiekgroen Olympia antiekgroen

  • Verkrijgbaar in iedere opstelling
  • In meerdere kleuren beschikbaar
  • Kies de apparatuur en accessoires die bij jou passen

Onze Olympia keukendeur is een heuse kameleon: in onze eigen keukenfabriek kunnen we deze keukendeur lakken in verschillende NCS kleuren. In deze uitvoering hebben we de Olympia keukendeur de kleur antiekgroen gegeven. In combinatie met de handgreep, in de kleur virginia goud, geeft dit een zachte, maar ook luxe uitstraling aan de keuken. Deze gouden details vind je niet alleen terug in de handgreep, maar ook in het kunststof aanrechtblad. 

De keuken is te ontwerpen in alle mogelijke keukenopstellingen, passend bij jouw beschikbare ruimte. In de huidige variant is hij ontworpen in een eilandopstelling, waarbij aan de achterkant van het kookeiland een gezellig zitje is gecreëerd. Ideaal om tijdens het koken ook bij te kletsen met je partner, kinderen en/of bezoek.  

Niet alleen is de keuken erg stijlvol, in het ontwerp is ook functionaliteit een belangrijk speerpunt. Naast het praktische zitje aan het kookeiland, is de keuken voorzien van veel lades en opbergruimte. Ook aan de achterzijde van het kookeiland. 

De keuken is volledig voorzien van keukenapparatuur. Zo is er een eilandafzuigkap, koelkast, vaatwasser en inductiekookplaat van het merk Bosch in de keuken verwerkt. De vaatwasser is daarbij op hoogte verwerkt in de kastenwand achter het eiland. Zo ruim je gemakkelijk en ergonomisch de vaatwasser in. 

Naast de antiekgroene keukendeur, zijn er ook hoge kasten in de Atlas keukendeur uitgevoerd. In dit ontwerp hebben de kasten een kasteeleiken uitvoering gekregen, wat een hoop warmte toevoegt aan het rustige antiekgroen. Deze kasteeleiken keukenkasten zorgen voor extra veel bergruimte. Meer tips voor een opgeruimde keuken? Wij delen ze graag met je! 

Is dit de keuken waar je naar op zoek bent? Of heb je behoefte aan nog wat aanvullende informatie? We nodigen je graag uit in een keukenwinkel bij jou in de buurt. Onze ervaren aankoopadviseurs vertellen je graag meer over de uitgebreide mogelijkheden. 
 

Olympia antiekgroen in detail

Keuken Vaatwasser op hoogte

Vaatwasser op hoogte

Keuken Voorraadkast

Voorraadkast

Keuken Voorraadlade

Voorraadlade

Kleur in je keuken 

Wanneer het gaat om keukeninspiratie, is kleur een belangrijke factor. Ga jij voor een opvallende kleur in de keuken of kies je liever voor neutrale tinten? Alle keukens uit onze keukencollectie zijn in verschillende kleuren en materialen beschikbaar. In onze winkels kun je maar liefst 500 stalen met elkaar vergelijken om tot de ideale combinatie voor jouw nieuwe keuken te komen.

Liever thuis op de bank inspiratie opdoen? Vraag dan ons inspiratieboek en bekijk onze keukencollectie vol verrassende combinaties en de laatste trends. Neem dan ook meteen een kijkje in de mooie keukens van onze klanten en ontdek je jouw nieuwe keuken naast mooi ook handig maakt. 

Inspiratieboek aanvragen

Stel jouw ideale keuken samen

Welke keukenstijl spreekt jou aan? Combineer verschillende keukendeuren, bladen, grepen en kranen en maak een persoonlijk moodboard als basis voor jouw nieuwe keuken. Ontdek alle mogelijkheden en ga direct aan de slag met onze moodboard maker.

Jouw keukenwensen tot leven brengen? Combineer verschillende kleuren en materialen in het echt tijdens een bezoek aan een winkel in de buurt. Jouw moodboard vertalen we vervolgens naar een 3D-keukenontwerp op ware grootte in onze ontwerpstudio. Plan hiervoor een ontwerpafspraak in via de website. 

Persoonlijk advies 

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.