preload

Olympia Antiekgroen

Onze Olympia keukendeur is een heuse kameleon: in onze eigen keukenfabriek kunnen we deze keukendeur lakken in wel 1950 verschillende NCS kleuren. In deze uitvoering hebben we de Olympia keukendeur de kleur antiekgroen gegeven. In combinatie met de handgreep, in de kleur virginia goud, geeft dit een zachte, maar ook luxe uitstraling aan de keuken. Deze gouden details vind je niet alleen terug in de handgreep, maar ook in het kunststof aanrechtblad. 

De keuken is te ontwerpen in alle mogelijke keukenopstellingen, passend bij jouw beschikbare ruimte. In de huidige variant is hij ontworpen in een eiland opstelling, waarbij aan de achterkant van het kookeiland een gezellig zitje is gecreëerd. Ideaal om tijdens het koken ook bij te kletsen met je partner, kinderen en/of bezoek.  

Niet alleen is de keuken erg stijlvol, in het ontwerp is ook functionaliteit een belangrijk speerpunt. Naast het praktische zitje aan het kookeiland, is de keuken voorzien van veel lades en opbergruimte. Ook aan de achterzijde van het kookeiland. 

De keuken is volledig voorzien van keukenapparatuur. Zo is er een eilandafzuigkap, koelkast, vaatwasser en inductiekookplaat van het merk Bosch in de keuken verwerkt. De vaatwasser is daarbij op hoogte verwerkt in de kastenwand achter het eiland. Zo ruim je gemakkelijk en ergonomisch de vaatwasser in. 

Naast de antiekgroene keukendeur, zijn er ook hoge kasten in de Atlas keukendeur uitgevoerd. In dit ontwerp hebben de kasten een kasteeleiken uitvoering gekregen, wat een hoop warmte toevoegt aan het rustige antiekgroen. Deze kasteeleiken keukenkasten zorgen voor extra veel bergruimte. Meer tips voor een opgeruimde keuken? Wij delen ze graag met je! 

Is dit de keuken waar je naar op zoek bent? Of heb je behoefte aan nog wat aanvullende informatie? We nodigen je graag uit in een keukenwinkel bij jou in de buurt. Onze ervaren aankoopadviseurs vertellen je graag meer over de uitgebreide mogelijkheden. 
 

Beschikbaar in de volgende kleuren

1950 NCS kleuren

1950 NCS kleuren

Olympia - IJswit

Olympia - IJswit

Olympia - Wit

Olympia - Wit

Olympia - Crème Vanille

Olympia - Crème Vanille

Olympia - Magnolia

Olympia - Magnolia

Olympia - Kashmir

Olympia - Kashmir

Olympia - Zand

Olympia - Zand

Olympia - Leem

Olympia - Leem

Olympia - Taupe

Olympia - Taupe

Olympia - Tin

Olympia - Tin

Olympia - Lichtgrijs

Olympia - Lichtgrijs

Olympia - Grindgrijs

Olympia - Grindgrijs

Olympia - Platinagrijs

Olympia - Platinagrijs

Olympia - Antraciet

Olympia - Antraciet

Olympia - Grafiet

Olympia - Grafiet

Olympia - Zwart

Olympia - Zwart

Olympia - Antiek groen

Olympia - Antiek groen

Olympia - Okergeel

Olympia - Okergeel

Olympia - Nachtblauw

Olympia - Nachtblauw

Olympia Antiekgroen in detail

Vaatwasser op hoogte

Vaatwasser op hoogte

Voorraadkast

Voorraadkast

Voorraadlade

Voorraadlade

De Bruynzeel keuken voor jou

Bij de aankoop van een nieuwe keuken komen veel keuzes kijken. We willen je dan ook van voldoende keukeninspiratie en informatie voorzien om tot de juiste keuze te komen. Deze inspiratie en informatie vind je overal op onze website en in onze winkels verspreid door heel Nederland. Daarnaast voorzien onze aankoopadviseurs je vrijblijvend van uitgebreid keukenadvies en helpen ze je bij het maken van de juiste keuze. Maar ook na de aankoop van jouw keuken zijn we er voor jou. Zo zorgen we voor de juiste voorbereiding voor het plaatsen van de keuken en produceren we onze keukens zelf in onze eigen fabriek in Bergen op Zoom. Hierdoor blijven we constant zicht houden op de kwaliteit en het proces van de keuken. Na levering en montage, zorgen we voor een uitgebreide instructie over het gebruik van de keuken. En ook daarna blijven we betrokken, want jouw keuken moet blijven werken. Op onze keukens krijg je dan ook 10 jaar fabrieksgarantie. Lees meer over ons proces.

Ons proces

Werkwijze Bruynzeel Keukens. 

 

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.