Keuken Olympia Antiekgroen - kookeiland
Keuken Olympia Antiekgroen - vaatwasser op hoogte
Keuken Olympia Antiekgroen - hoge bovenkasten
Keuken Olympia Antiekgroen - voorraadlade

Olympia Antiekgroen

  • Verkrijgbaar in iedere opstelling
  • In meerdere kleuren beschikbaar
  • Kies de apparatuur en accessoires die bij jou passen
Laat je vrijblijvend adviseren

Onze Olympia keukendeur is een heuse kameleon: in onze eigen keukenfabriek kunnen we deze keukendeur lakken in wel 2.050 verschillende NCS kleuren. In deze uitvoering hebben we de Olympia keukendeur de kleur antiekgroen gegeven. In combinatie met de handgreep, in de kleur virginia goud, geeft dit een zachte, maar ook luxe uitstraling aan de keuken. Deze gouden details vind je niet alleen terug in de handgreep, maar ook in het kunststof aanrechtblad. 

De keuken is te ontwerpen in alle mogelijke keukenopstellingen, passend bij jouw beschikbare ruimte. In de huidige variant is hij ontworpen in een eilandopstelling, waarbij aan de achterkant van het kookeiland een gezellig zitje is gecreëerd. Ideaal om tijdens het koken ook bij te kletsen met je partner, kinderen en/of bezoek.  

Niet alleen is de keuken erg stijlvol, in het ontwerp is ook functionaliteit een belangrijk speerpunt. Naast het praktische zitje aan het kookeiland, is de keuken voorzien van veel lades en opbergruimte. Ook aan de achterzijde van het kookeiland. 

De keuken is volledig voorzien van keukenapparatuur. Zo is er een eilandafzuigkap, koelkast, vaatwasser en inductiekookplaat van het merk Bosch in de keuken verwerkt. De vaatwasser is daarbij op hoogte verwerkt in de kastenwand achter het eiland. Zo ruim je gemakkelijk en ergonomisch de vaatwasser in. 

Naast de antiekgroene keukendeur, zijn er ook hoge kasten in de Atlas keukendeur uitgevoerd. In dit ontwerp hebben de kasten een kasteeleiken uitvoering gekregen, wat een hoop warmte toevoegt aan het rustige antiekgroen. Deze kasteeleiken keukenkasten zorgen voor extra veel bergruimte. Meer tips voor een opgeruimde keuken? Wij delen ze graag met je! 

Is dit de keuken waar je naar op zoek bent? Of heb je behoefte aan nog wat aanvullende informatie? We nodigen je graag uit in een keukenwinkel bij jou in de buurt. Onze ervaren aankoopadviseurs vertellen je graag meer over de uitgebreide mogelijkheden. 
 

Olympia Antiekgroen in detail

Keuken Vaatwasser op hoogte

Vaatwasser op hoogte

Keuken Voorraadkast

Voorraadkast

Keuken Voorraadlade

Voorraadlade

Kleur in je keuken 

Wanneer het gaat om keukeninspiratie, is kleur een belangrijke factor. Ga jij voor een opvallende kleur in de keuken of kies je liever voor neutrale tinten? Ook op het gebied van kleur bieden we bij Bruynzeel Keukens vele mogelijkheden en achtergrondinformatie. Download ons inspiratieboek en ontdek alle mogelijkheden!

De gehele Bruynzeel collectie is verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. Maar ook als je voorkeur uit gaat naar een specifieke kleur, heb je nog vele keuzemogelijkheden. Zo hebben we groene keukens in de kleuren: antiekgroen, olijfgroen, jaguargroen en varengroen. Maar ook een blauwe keuken kan op vele manieren worden ingevuld. Wat dacht je van nachtblauw of romantiekblauw? Zelfs zwarte keukens en grijze keukens zijn in vele uitstralingen verkrijgbaar. 

Bekijk de mogelijkheden door op een keukendeur van jouw voorkeur te klikken of bekijk onze kleurmogelijkheden in een winkel bij jou in de buurt.

Online, thuis en in de winkel.

Thuiskomen kan alleen op een plek waar je je thuis voelt. Die plek creëren wij. Samen met jou. Door naar jouw wensen te luisteren en met je mee te denken. Zo gaan we samen op zoek naar de keuken die helemaal past bij jouw leefsituatie, stijl en budget. En of je nu inspiratie wilt opdoen, op zoek bent naar gericht advies van een van onze aankoopadviseurs of juist lekker zelf aan de slag wilt gaan: alles is mogelijk!

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.