Keuken

Quartsiet keukenblad

Een Quartsiet werkblad bestaat overwegend uit kwarts, net als graniet. Hierdoor heeft het blad een natuurlijke uitstraling. Het Quartsiet werkblad is verkrijgbaar in verschillende tinten en oppervlaktestructuren. Er is keuze uit zes verschillende basiskleuren in zowel donkere als lichte tinten.

Voordelen Quartsiet werkblad

Naast de natuurlijke uitstraling is dit werkblad prettig in onderhoud. De combinatie van mineralen, hars en het fabricageproces zorgen ervoor dat het blad niet poreus is. Hierdoor kunnen voedselresten en zuren niet in het blad trekken. Daarnaast is het werkblad watervast waardoor je het blad slechts hoeft af te nemen met een schoon sopje en na te drogen met een doek. Quartsiet is de meest voordelige oplossing voor een stenen blad met alle voordelen en krasbestendiger dan bladen van veel andere materiaalsoorten.

Bekijk Quartsiet werkbladen

Onderstaand geven we je een overzicht van de beschikbare kleuren. Benieuwd hoe een materiaal er in het echt uitziet of voelt? Kom dan eens langs in een van onze winkels. Samen gaan we op zoek naar het keukenblad dat past bij jouw stijl, ruimte en budget!

Afspraak maken  

*Onderstaande kleurvoorbeelden zijn slechts ter inspiratie. Kom langs in de winkel voor meer informatie. 
 
Keuken Easy black

Easy black

Keuken Easy miner

Easy miner

Keuken Easy white

Easy white

Keuken Easy clay

Easy clay

Keuken Milan grey

Milan grey

Keuken Mammoth

Mammoth

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.