Keuken Cosmolite werkblad

Cosmolite keukenblad

Ben je op zoek naar een keukenblad dat mooi én van hoge kwaliteit is en vind je duurzaamheid belangrijk? Kies dan voor een Cosmolite keukenblad. Dit blad heeft precies dezelfde eigenschappen en uitstraling als traditioneel composietsteen, maar Cosmolite bestaat voor 100% uit mineralen van industrieel afval met bindhars. Daarnaast is een keukenblad van Cosmolite:

  • Watervast
  • Kras- en hittebestendig bij normaal gebruik
  • Hygiënisch
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Voorzien van natuurlijke uitstraling met patronen die doorlopen in de rand
  • Mogelijk in verschillende afwerkingen: gepolijst en grain. De bladdikte is standaard 12 mm, maar het kan met een rand tot 42 mm afgewerkt worden. 

Bekijk in de winkel  

100% recyclebaar keukenblad

Cosmolite® is gemaakt van 100% gerecyclede mineralen, afkomstig van industrieel afval, en gebonden met hoogwaardige hars. Deze bijzondere samenstelling heeft dezelfde eigenschappen en uitstraling als traditioneel composietsteen, maar met een belangrijk voordeel: het is volledig recyclebaar en een duurzame keuze. 

Duurzame productie

Het basismateriaal van Cosmolite keukenbladen is industrieel afval dat anders verloren zou gaan. Dit materiaal wordt zorgvuldig geperst tot platen. Dit proces zorgt voor prachtige, natuurlijk ogende aders en patronen die elk keukenblad uniek maken. Vervolgens worden deze platen verwerkt tot hoogwaardige keukenbladen. Na gebruik kunnen deze bladen eindeloos gerecycled worden, waardoor we een waardevolle bijdrage leveren aan een circulaire economie.

Onderhoudsgemak

Cosmolite is net als het normale composiet makkelijk in onderhoud. Bij dagelijks gebruik maak je het keukenblad schoon met een sopje en droog je het na met een doek. In de winkel vertellen we je graag meer over het onderhoud en alle mogelijkheden van een cosmolite keukenblad. 

Persoonlijk advies  Bruynzeel winkels

*Onderstaande kleurvoorbeelden zijn slechts ter inspiratie. Kom langs in de winkel voor meer informatie. 
 
Keuken Beige Igea

Beige Igea

Keuken Grey Argo

Grey Argo

Keuken Grey Titano

Grey Titano

Keuken Black Juno

Black Juno

Keuken Meteor Ice

Meteor Ice

Keuken Meteor Light

Meteor Light

Keuken Meteor Cold

Meteor Cold

Keuken Meteor Dark

Meteor Dark

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.